Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Tapatii @ 2013 01 17, 09:44)
Kazkaip labai mazai vilties, bet pabandyti galima, ieskau Prano Mockaus, gimimo metu nezinau bet galetu buti kazkas apie 1950 +/-, dirbo autobusu vairuoju (tarpmiestiniu vairuotoju kiek zinau, galbut Kauno autobusu stoti apie 1984 metus). Jie kazkam kazkas zinoma brukstelkit  4u.gif

Mergaites o kaip jus ieskot? As tikrai labai noreciau susirasti ta zmogu, jei dar ne per velu...

http://www.facebook.com/pranas.mockus is Kauno, bet kiles is Klaipedos
http://www.118.lt/gy...amp;actionId=18 septynis tokius rado
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2013 01 22, 22:46)

Tuos ir as radau, bet noretusi daugiau kazkokios info rast, bent jau gimimo metus zinot.Nesinori zmogui niekuo detam infarkto ivaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2012 11 22, 20:59)
Ieskau savo drauges Vygos Vitkutes (gal pavarde dabar kitokia jau).Mes mokemes Siauliuose.Ji kilusi is Rdaviliskio rajono,Valakeliu kaimo. Turi du broius.Mama  gyvena tame paciame kaime.Labai prasau,jei kas ka nors zino,parasykit.Labai aciu.

Atradau!!! Tiksliau,likimas taip susikloste,kad bendra musu drauge suvede vel mus!!! Labai laiminga esu!!! Aciu visoms,padejusiom man! 4u.gif
Atsakyti
Tai va pasiklausinėjau mamos iš naujo smile.gif ieškau vyro (tėvo)...Iš Ukrainos, Виктор Москалюк, amžius apie 55-60m. Dirbo karininku Vokietijoj, gyveno 1986m Kaune, gal 1987m. išvažiavo į Estiją Tartu miestą g.gif Turi 2 sūnus, taip pat seserį dvyne, vades... bent jau buvo smile.gif g.gif Dirbo 1986 metais Kėdainiuose buvo iškomandiruotas į Kėdainius buvo aerodromo vadas kažkoks ar vadovavo kažkokioms tuo metu vykusioms statyboms aerodrome g.gif g.gif Kažin tiek žinodama galiu surast žmogų?
Atsakyti
Taip, galit. Tik ieškoti patarčiau per http://poisk.vid.ru/...4222&need_reg=1
Papildyta:
Ieškau giminių iš senelės pusės. Jos mergautinė pavardė Janina Kromaite. Kilusi iš Zarasų. Gimusi 1932 metais. Viena iš seserų tarybiniais laikais gyveno Kaune, Partizanų gatvėje
Atsakyti
Kažin kaip pradėt per čia ieškot unsure.gif aš nelabai suprantu blush2.gif rašyt jiems žinutę g.gif
Atsakyti
Užsiregistruoti, tuomet užpildyti anketą ir parašyti joje viską, kas jums yra žinoma. Parašęs, sutinki dalyvauti filmavime . Man tai pasirodė tik kaip forumulas. kai rado mano seserį, niekas niekur nekvietė. Tik paskambino ir konkaktus jos davė
Atsakyti
Nežinau į temą aš čia ar nelabai. Bet ar yra šansų rasti "savus" jei nieko nežinau, tik miestą iš kurio kilus. Su įtėviais ta tema nekalbu ir neplanuoju, nes kelia scenas. Ar įmanoma, kad NPT kažką rastų apiedama mano įtėvius ir nereikalaudama filmuotis? Įdomu kokia kitų patirtis g.gif
Atsakyti
Neįmanoma. Kaip galima rasti kažką, nežinant NIEKO?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 03 16, 17:11)
Neįmanoma. Kaip galima rasti kažką, nežinant NIEKO?

galima.... 4u.gif aš taip radau tėvą.... žinojau "kličką" ir maždaug-rajoną, plius galimus 2 vardus. SM visagalis.
Atsakyti
Kagi, parasysiu ir as.
Ieskau brolio PETRO VENCKAUS seimos.Apie 2000 isvyko i Ispanija su zmona Dale Venckuviene ir sunumis Viktoru ir Justu.Facebooke, jokiuose kituose soc.tinkluose jokiu ziniu butent apie juos, ispaniskuose forumuose- jokiu ziniu.Ispanijos ambasada nukreipe i policija.Is Policijos gavome laiska, kad 2007 m.issideklaravo visa seima is LT. ir deklaravo gyvenama vieta Ispanijoje.Policijos isitikinimu toks ju seimos sprendimas- nebendrauti su gimine ir jie nieko neiieskos.Esme ta, kad mes niekada nesipykome, graziai juos islydejome, jokiu turtu nesidalinome.Keleta kartu (kokius 4) jie skambino is Ispanijos po isvykimo, bet niekada nepaliko jokiu kontaktu.
Paskutini karta skambino 2005, sese pasake, kad palaidojom teva- brolis labai susikrimto is balso, po to daugiau niekada neskambino.
Kodel pergyvenu?jei patys taip nusprende... auginu du mazus vaikus tokio pat amziaus kokio brolis savuosius issiveze is Lietuvos ir man labai rupi kaip susikloste ju gyvenimas ,ir ar jiems nereikia jokios pagalbos... , nes siuo atveju net jei policija butu teisi, kad atsisakymas bendrauti samoningas, nemanau, kad tevai turejo teise atimti is vaiku gimines..Juolab, kad brolio zmona buvo naslaite ir is jos puses jokiu giminiu nebuvo.Tai dabar tie vaikai is vis nieko be mamos ir tecio neturi..o dar neaisku ar tebeturi ir juos...
unsure.gif sorry uz ilga zinute.
Buciau dekinga uz bet kokia informacija.
Atsakyti
O jūs pabandykit parašyt kur bendrauja Ispanijos mamytės,gal atsiras kas pažįsta jūsų brolį
Atsakyti