QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 20:22)
Supratau, linkiu rasti tai, ko ieskote.
ačiū , šiandien vėl kelis laiškus išsiunčiau , ten kur manau man galėtu suteikt bent kokios info... lauksiu atsakymo.
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 20:30)
Ar ieskotumete tevo, jei zinotumete, kad jis galbut nezinojo apie jus?
aš tikriausiai ....
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 21:30)
Ar ieskotumete tevo, jei zinotumete, kad jis galbut nezinojo apie jus?
As dabar tai ne. Kai buvau jaunesne,jei suzinociau, kad yra gyvas tikrasis tevas, kuris apie mane greiciausiai net nezino, jauciu, ieskociau.
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 25, 21:35)
As dabar tai ne. Kai buvau jaunesne,jei suzinociau, kad yra gyvas tikrasis tevas, kuris apie mane greiciausiai net nezino, jauciu, ieskociau.
Turbut velu kapstytis praeityje.
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 21:43)
Turbut velu kapstytis praeityje, kai jau sukuri savo seima, i kuria nerimasties inesti nesinori, o ir kitai pusei to nelinki, bet ar ramybe viduje ateina?
Cia gal kaip kam. Jautresnes naturos gal pastoviai masto: ''vat,jei butu mano tetis su mumis...; gal pasakyciau savo teciui...'' ir pan. O kiti apie tai tiesiog negalvoja. Dziaugiasi tuo, ka turi.Taip pat dar priklauso, ar laimingas zmogus turimoje seimoje- kuo daugiau pilnatves cia, tuo maziau reikalingi uzmirsti, niekad netureti zmones, juolab kad nezinia, su kokiom naujienom jie ateit gali... Ir atvirksciai- kuo maziau artimu zmoniu, tuo didesnis noras ju tureti, ir viltis, kad atrasti zmones bus butent tokie, kokiu norim.
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 25, 21:53)
Cia gal kaip kam. Jautresnes naturos gal pastoviai masto: ''vat,jei butu mano tetis su mumis...; gal pasakyciau savo teciui...'' ir pan. O kiti apie tai tiesiog negalvoja. Dziaugiasi tuo, ka turi.Taip pat dar priklauso, ar laimingas zmogus turimoje seimoje- kuo daugiau pilnatves cia, tuo maziau reikalingi uzmirsti, niekad netureti zmones, juolab kad nezinia, su kokiom naujienom jie ateit gali... Ir atvirksciai- kuo maziau artimu zmoniu, tuo didesnis noras ju tureti, ir viltis, kad atrasti zmones bus butent tokie, kokiu norim.
Turbut ilgejimasis kito labai brangaus zmogaus issaukia mintis apie ta zmogu.
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 22:05)
Turbut ilgejimasis kito labai brangaus zmogaus issaukia mintis apie ta zmogu.
Arba atvirksciai
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 16:50)
sveika,
labai aktuali tema ,o aš turiu brolį... bandžiau visur ir visaip ieškot pastangos bevaises , tik žinau jo gimimo metus , kokiose vaikų namuose buvo palikta ir kas ji įvaikino daugiau nieko...
užpildžiau dar ir čia anketa maža kas.. nors vilčių jau neturiu , nes galvoju vardą pavarde jam irgi pakeitė, liko tik jo vaikystes foto.........
dar galima parašyt šio adresų ko ieškot ir pan.... npt@npt.lt arba vkrivickas@vakarainews.us
labai aktuali tema ,o aš turiu brolį... bandžiau visur ir visaip ieškot pastangos bevaises , tik žinau jo gimimo metus , kokiose vaikų namuose buvo palikta ir kas ji įvaikino daugiau nieko...
užpildžiau dar ir čia anketa maža kas.. nors vilčių jau neturiu , nes galvoju vardą pavarde jam irgi pakeitė, liko tik jo vaikystes foto.........
dar galima parašyt šio adresų ko ieškot ir pan.... npt@npt.lt arba vkrivickas@vakarainews.us
atsiprašau įveliau vietos raidės klaidą ir tai pakeite prasme... aš žinau kad ji įvaikino o kas nežinau , o gavosi kad parašiau kad žinau
aš negaliu nei nueiti į kokią seniūniją nei dar kur - nežinau kokiam mieste jie gyvena ar gyveno. Žinau tik sesės vardą - Vytautė. Ir tiek žinių.
man užtenka gyvenime įspūdžių. Ir tai nėra tik smalsumas. Bet ačiū už nuomonę.
Man svarbu, nes ji - kaip ir aš, užaugo be tėvo. Mes abi jo neturėjom, nes aš iš pirmos santuokos, ji - iš antros, dabar jis gyvena su trečia žmona.
bet juk vaikai nekalti, kad tokį tėvą likimas davė.
na nelabai svetimi
ačiū
QUOTE(alfija @ 2009 05 25, 19:06)
o kam . Savam eoizmui patenkint- AŠ noriu- reiškia visi irgi turi norėti? O atsakomybė bus kieno? Žmonės kaip suprantu ten jau irgi suaugę savi vaikai, anūkai- draugai kitos giminės, gal SAVOS giminės ir čia zdaste, ja vaše sestra, taip sakant? Pasižiūrėt kaip zoosode į jus noriu, suspažint noriu, trūksta man įspūdžių?
man užtenka gyvenime įspūdžių. Ir tai nėra tik smalsumas. Bet ačiū už nuomonę.
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 25, 19:20)
Gal nemazaipriklausoir nuo to, kaip ir kodel tie giminaiciai issibarste?
Man svarbu, nes ji - kaip ir aš, užaugo be tėvo. Mes abi jo neturėjom, nes aš iš pirmos santuokos, ji - iš antros, dabar jis gyvena su trečia žmona.
QUOTE(Aga @ 2009 05 25, 19:30)
Nu jei tai būtų iš tėvo pusės, tikrai neieškočiau ir matyt nenorėčiau. Ir nelaikyčiau nei broliu, nei seserim, tie vyrai dar 50 tokių brolių ir seserų pridaryt gali..
bet juk vaikai nekalti, kad tokį tėvą likimas davė.
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 20:06)
O kodel dauguma mano, kad verta? Juk sitiek metu atskirai, tai tik pavadinimas "sesuo", "brolis" ... , juk visiskai svetimi zmones...? Idomu, surade vieni kitus daznai palaiko rysius ar ir toliau gyvena kaip gyvene?
na nelabai svetimi
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 05 25, 20:22)
Mamulia ,
Aš noriu tave palaikyti ieškant savo šaknų tu tikrai turi teisę bent jau pamatyti sužinoti. Nemanau ,kad verta bijoti . Už tėvų klaidas neatsakingi vaikai . Kol nepabandysi nesužinosi . Drąsiau. Sekmės Tau.
Aš noriu tave palaikyti ieškant savo šaknų tu tikrai turi teisę bent jau pamatyti sužinoti. Nemanau ,kad verta bijoti . Už tėvų klaidas neatsakingi vaikai . Kol nepabandysi nesužinosi . Drąsiau. Sekmės Tau.
ačiū