Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Ramunita @ 2012 11 26, 13:48)
gal mamos vardą žinot? tada paieškokit čia
aš šiek tiek paieškojau per 118,tai kai vardas retokas tai gal

Jomantienė Vyga | Tel (8 41) 581848
Gluosnių g. 3 , Kuršėnų m., Kuršėnų miesto sen., Šiaulių r. sav., LT-81135
Dvelienė Viga | Tel (8 41) 427427  .
Vilniaus g. 235 - 15 , Šiaulių m., Šiaulių m. sav., LT-76343

Nė viena iš šitų Vitkute nebuvusi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2012 11 27, 15:42)
Nė viena iš šitų Vitkute nebuvusi sad.gif

Gaila... Taip nenoriu tiket,kad yvyko blogiausia......
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2012 11 27, 22:52)
Gaila... Taip nenoriu tiket,kad yvyko blogiausia......

o kodėl taip turėtų būti? tos dvi Vygos tai dar ne viskas,nes man iš 400 abonentų pagal vardinę užklausą "Vyga" leido peržiūrėt 200 mirksiukas.gif kodėl-nežinau g.gif tai gal mamos,tėčio ar jops brolių vardus žinot,gal taip būtų konkretesnė paieška wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2012 11 25, 18:15)
Viktor Moskalenko iš Ukrainos,buvęs karininkas  g.gif 

Šiaip Moskalenko Viktoras yra žinomas Ukrainos šachmatininkas. Ne šitas netyčia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 19:41)
Šiaip Moskalenko Viktoras yra žinomas Ukrainos šachmatininkas. Ne šitas netyčia?  unsure.gif

Neturiu žalio supratimo unsure.gif reiktu mamai rodyt ir klaust...net foto aš nemačius tad manau rast nelabai imanoma g.gif jis turėtu turėt 2 sūnus cool.gif o mama irgi už jūrų marių..... doh.gif
Atsakyti
Gal bent gimimo datą žinot, tėvavardį? unsure.gif
Atsakyti
Kazkaip labai mazai vilties, bet pabandyti galima, ieskau Prano Mockaus, gimimo metu nezinau bet galetu buti kazkas apie 1950 +/-, dirbo autobusu vairuoju (tarpmiestiniu vairuotoju kiek zinau, galbut Kauno autobusu stoti apie 1984 metus). Jie kazkam kazkas zinoma brukstelkit 4u.gif

Mergaites o kaip jus ieskot? As tikrai labai noreciau susirasti ta zmogu, jei dar ne per velu...
Atsakyti
Sveikos. Jau seniai norėjau surasti savo gimines. Tiesą sakant, nežinau kiek jų turiu. Sesių, brolių. O gal tik brolį? Bet kokiu atveju, neturėtų siekti dvidešimties. Tikriausiai labiau kreipsiuosi į jus, nei į kokią nors svetainę, nes nieko, išskyrus tėvo vardą ir pavardę nežinau. Nenoriu taip viešai viešinti pilno vardo ir pavardės, tačiau ieškau, kas galbūt pažinojo R.V., jeigu taip, laukiu žinučių į pm.
Atsakyti
Su tokiais inicialais yra masė žmonių smile.gif
Atsakyti
Tiesiog daugiau nieko nežinau. Nenoriu viešinti, nes jei klystu, būtų tikrai nejauku. Kažkada gyveno netoli Šiaulių. Turėtų turėti septyniolikos-aštuoniolikos metų sūnų, kurį aš ir noriu surasti. Galbūt ir daugiau vaikų turi. Visgi Lietuva maža, žmonių ne tiek jau ir daug. Aplamai, nieko apie aną savo šeimos pusę nežinau, todėl daug negaliu pasakyti. Galbūt tikiu, kad įvyks toks atsitiktinumas ir kas nors atsilieps taip pat įsivėlęs į tokias šeimos dramas, su pamestais vaikas nuo šio vyro. smile.gif
Atsakyti
Nenorit biešinti - nerasit. Paieška - rimtas dalykas o ne vaikų darželis doh.gif
Atsakyti
O imanoma suzinot kazkur ar tas zmogus dirbo tam tikroje darbovieteje?
Atsakyti