Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

Kazkaip labai mazai vilties, bet pabandyti galima, ieskau Prano Mockaus, gimimo metu nezinau bet galetu buti kazkas apie 1950 +/-, dirbo autobusu vairuoju (tarpmiestiniu vairuotoju kiek zinau, galbut Kauno autobusu stoti apie 1984 metus). Jie kazkam kazkas zinoma brukstelkit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
visai sunkiai surandamas atvejis, bet sakau pamėginsiu 4u.gif vienas pažįstamas olandas labai norėtų rasti Iloną iš Klaipėdos, prieš maždaug dvidešimt metų buvusią Olandijoje ir jis yra Lietuvoje buvęs... Ilona dirbo žvejybiniame laive. Jei kas gali suteikt kokias informacijos prašom į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ema€ @ 2012 07 27, 22:51)
Ieskantys gyvenanciu Norvegijoj gali pasinaudoti geltonaisiais puslapiais Cia rasti zmogaus telefono numeri labai didele tikimybe, be registracijos jokios telefono korteles nenusipirksi, o uzsiregistravus duomenys atsiranda sistemoje. Nebent spec. prasytum neitraukti tel.nr i sistema, bet cia ne tiek jau daug zmoniu taip daro.

aciu, kaip tik ten turbut ir radau. buvo keli numeriukai ir susiradau.
Ty sm merginos imete konkretu zmogu. Bet nieko neianomo nera.
Atsakyti
Sveikos,gal kas pazysta koki nors Gustaiti? blush2.gif Vyras turi broli,bet net vardo nezinom. Mano vyrui 29m,o jis gime is savo tevo antrosios santuokos,tai brolis turetu buti vyresnis,gal iki kokiu 35m.Gyveno Elektrenuose.Paskui lyg i uzsieni jaunas isvaziavo.Butume dekingi uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti

Kazkaip labai mazai vilties, bet pabandyti galima, ieskau Prano Mockaus, gimimo metu nezinau bet galetu buti kazkas apie 1950 +/-, dirbo autobusu vairuoju (tarpmiestiniu vairuotoju kiek zinau, galbut Kauno autobusu stoti apie 1984 metus). Jie kazkam kazkas zinoma brukstelkit 4u.gif
Atsakyti
Ieskau savo drauges Vygos Vitkutes (gal pavarde dabar kitokia jau).Mes mokemes Siauliuose.Ji kilusi is Rdaviliskio rajono,Valakeliu kaimo. Turi du broius.Mama gyvena tame paciame kaime.Labai prasau,jei kas ka nors zino,parasykit.Labai aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja78: 22 lapkričio 2012 - 22:00
QUOTE(taja78 @ 2012 11 22, 21:59)
Rdaviliskio rajono,Valakeliu kaimo

Arba rajonas ne tas, arba kaimo pavadinimas ne toks. Gal kaimas Valatkonių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 21:44)
Arba rajonas ne tas, arba kaimo pavadinimas ne toks. Gal kaimas Valatkonių?  unsure.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Rajonas Pasvalio!!!!!
Atsakyti
Labas na pabandysiu ir aš blush2.gif
Norėčiau surasti žmogų Viktor Moskalenko iš Ukrainos,buvęs karininkas g.gif turintis du sūnus kiek žinau g.gif ir visos žinios mano tuom baigiasi Lietuvoje buvo 1986-1987m g.gif Turėtų būti tėvas,bet nemačius net foto,o kaip būtų įdomu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2012 11 22, 21:59)
Ieskau savo drauges Vygos Vitkutes (gal pavarde dabar kitokia jau).Mes mokemes Siauliuose.Ji kilusi is Rdaviliskio rajono,Valakeliu kaimo. Turi du broius.Mama  gyvena tame paciame kaime.Labai prasau,jei kas ka nors zino,parasykit.Labai aciu.

gal mamos vardą žinot? tada paieškokit čia
aš šiek tiek paieškojau per 118,tai kai vardas retokas tai gal

Jomantienė Vyga | Tel (8 41) 581848
Gluosnių g. 3 , Kuršėnų m., Kuršėnų miesto sen., Šiaulių r. sav., LT-81135

Dvelienė Viga | Tel (8 41) 427427 .
Vilniaus g. 235 - 15 , Šiaulių m., Šiaulių m. sav., LT-76343

Atsakyti
Labai aciu,visoms merginoms,suteikusioms informacijos apie mano drauge.Dabar belieka ja pasinaudoti smile.gif Tikiuosi,kad surasiu...
Dar karta ACIU 4u.gif
Atsakyti