Sveikutes, iki 17metu nezinojau,kad turiu broli,kazkaip netiketai atsirado nematytas "pusbrolis" is tecio puses,bet mes su sese pradejome ytarineti,kad kazkas cia netaip.Po kurio laiko pats pasisake,kad yra musu brolis,tetis buvo 19metu vedes (2metus),o mes vaikai to nezinojome Zinau,kad tetis turi broli kurio niekada nera mates,kiek kartu sakeme teti susirask broli,bet jis sako brolis yra vyresnis juk zino,kad turi dar 2brolius jei neiesko musu vadinasi jam nereikia broliu O man vis kirba mintis surasti tecio broli jam nieko nesakius Kaip manote ar verta?
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 06 30, 14:56)
Sveikutes, iki 17metu nezinojau,kad turiu broli,kazkaip netiketai atsirado nematytas "pusbrolis" is tecio puses,bet mes su sese pradejome ytarineti,kad kazkas cia netaip.Po kurio laiko pats pasisake,kad yra musu brolis,tetis buvo 19metu vedes (2metus),o mes vaikai to nezinojome Zinau,kad tetis turi broli kurio niekada nera mates,kiek kartu sakeme teti susirask broli,bet jis sako brolis yra vyresnis juk zino,kad turi dar 2brolius jei neiesko musu vadinasi jam nereikia broliu O man vis kirba mintis surasti tecio broli jam nieko nesakius Kaip manote ar verta?
Aš tai manau kad verta
Kaip man pačiai buvo pasakyta "nepatiks tai ačiū, viso gero", ir viskas.
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 01, 09:20)
Aš tai manau kad verta
nu neblogas poziuris i gimines
QUOTE(Omrum @ 2012 07 01, 14:54)
nu neblogas poziuris i gimines
Giminės giminėms nelygu
Pasaulis mažas, ieškau ROLANDAS ŠAKYS-dirbantis Norvegijoje, gal galite padėti jį surasti? Atsilyginsiu, galima žinutę paplatinti kitais kontaktais. Atsakymo laukiu jav@mail.lt. Ačiū
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 26, 22:24)
ir vyresnis turėtų būti panašiai apie 50 metų ar kiek daugiau
Jam tiek ir yra, jei 79m. baigė vidurinę
QUOTE(Lady Dy @ 2012 07 05, 09:00)
Ieskantys gyvenanciu Norvegijoj gali pasinaudoti geltonaisiais puslapiais Cia rasti zmogaus telefono numeri labai didele tikimybe, be registracijos jokios telefono korteles nenusipirksi, o uzsiregistravus duomenys atsiranda sistemoje. Nebent spec. prasytum neitraukti tel.nr i sistema, bet cia ne tiek jau daug zmoniu taip daro.
Pries kelis metus suzinojom, kad vyras uzaugo ne su biologiniu savo tevu. Nemazai issiaiskinau, atkapsciau ta zmogu, suzinojau, kur dirba... Tik beda, kad vyras ji laiko tuscia vieta (na bet juk negalima imti ir teisti zmogaus, nezinant visu aplinkybiu). O as vis pagalvoju, koks jo tevas turetu buti... Kaip atrodo, koks jis kaip zmogus. Ar verta man ieskoti uosvio? Bijau, kad nezinosiu ka jam pasakyti, sudrumsiu jo ramu gyvenima, o ypac neramina, kad zmogus po infarkto... Gal ka galetumet patarti mano situacijoje?
QUOTE(mazmakinas @ 2012 08 08, 18:35)
Pries kelis metus suzinojom, kad vyras uzaugo ne su biologiniu savo tevu. Nemazai issiaiskinau, atkapsciau ta zmogu, suzinojau, kur dirba... Tik beda, kad vyras ji laiko tuscia vieta (na bet juk negalima imti ir teisti zmogaus, nezinant visu aplinkybiu). O as vis pagalvoju, koks jo tevas turetu buti... Kaip atrodo, koks jis kaip zmogus. Ar verta man ieskoti uosvio? Bijau, kad nezinosiu ka jam pasakyti, sudrumsiu jo ramu gyvenima, o ypac neramina, kad zmogus po infarkto... Gal ka galetumet patarti mano situacijoje?
tai vyro istorija , ne tavo .. savo smalsumui patenkinti rizikuoji susigadinti santykius su vyru , jei jis nenori reiškia nieko daryt nereikia.
Laba, nuskambės kvailai, bet gal kažkas skaitėt "Lietuvos ryte" straipsnį liepos mėnesį šiais metais, kuriame rašė, kad J.Statkevičius ieško giminių? Viena boba kaime sakė, kad buvo toks straipsnis ir mūsų pavardė parašyta, tai dbr kažko interesna pasidarė ar čia tikrai, ar tik padūmavęs kliedesys.
Ieskau Jurates Stankunaites(PAVARDE, GAL JAU KITA)
gimimo metai 1976(ar 77)sausio men
turi vyresni broli Jurgi
augo zaliakalny uz JUZES veliau isikele i silainius
iesko Jurga(darzelio ir S.Neries pradiniu klasiu)
jai zinot,parasykit i az
gimimo metai 1976(ar 77)sausio men
turi vyresni broli Jurgi
augo zaliakalny uz JUZES veliau isikele i silainius
iesko Jurga(darzelio ir S.Neries pradiniu klasiu)
jai zinot,parasykit i az