Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

na tai ir suvedi duomenis ko ieskai
Atsakyti

Ieskau Daivos Neverauskaites(dabartines pavardes nezinau)amzius apie 45m,turi 2 ar 3 dukras,kilusi is Siauliu,gyveno Rekyvoj(tevas Pranas,mama Genovaite-jau mirusi,brolis Arvidas)
Atsakyti
Ieškau gal atsilieps 1977 metais baigusios Nidos vidurinę mokyklą?
Per Klasė.lt kol kas niekas neatsiliepė sad.gif
Atsakyti
Neseniai sužinojau kad turiu brolį ir seserį iš tėvo pirmos santuokos... Su tėvu visiškai nebendrauju, net kontaktų jokių nėra. Atveskit kas nors į protą mane - ieškoti man tų giminaičių savo ar ne? Kažkaip ir įdomu būtų susitikti, pamatyti, bet ir kažkaip baisu, kad jei jie tokie patys kaip tėvas, tai nei į krūmus bėgt pamačius, nei ieškoti bendros kalbos...
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 06 21, 19:50)
Neseniai sužinojau kad turiu brolį ir seserį iš tėvo pirmos santuokos... Su tėvu visiškai nebendrauju, net kontaktų jokių nėra. Atveskit kas nors į protą mane - ieškoti man tų giminaičių savo ar ne? Kažkaip ir įdomu būtų susitikti, pamatyti, bet ir kažkaip baisu, kad jei jie tokie patys kaip tėvas, tai nei į krūmus bėgt pamačius, nei ieškoti bendros kalbos...

tai ir kankins paskui i grabo lentos klausimas kokie gi tie giminaiciai ir gal visgi reikejo susirast ax.gif nepatiks, tai nepatiks "aciu, viso gero", o jei viskas bus gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 21, 19:58)
tai ir kankins paskui i grabo lentos klausimas kokie gi tie giminaiciai ir gal visgi reikejo susirast  ax.gif  nepatiks, tai nepatiks "aciu, viso gero", o jei viskas bus gerai?  bigsmile.gif

Oi tas "o jei viskas bus gerai" mane ir skatina ieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 06 21, 20:39)
Oi tas "o jei viskas bus gerai" mane ir skatina ieškoti  ax.gif

tai veliava i rankas ir pirmyn su daina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 06 21, 18:50)

Būtinai ieškokit, aš norėčiau susipažinti su tėvo nesantuokine dukra, nepaisant visų susiklosčiusių aplinkybių, bet neturiu nei siūlo galo...
Atsakyti
Dar būtų neblogai susirasti pusseseres iš mamos pusės,nes po mamos mirties ryšiai su jos seserimi,broliu ir jų vaikais nutrūko:mamos sesuo Aldona Cicėnienė,turėjo du vaikus berniuką Antanuką ir mergaitę,vardo deja neatsimenu,brolis Feliksas,atrodo trys vaikai,labai aiškiai atsimenu tik dvi mergaites,vardų irgi neatsimenu,o pasiklausti nėra ko,gyveno jie Ignalinos rajone ir tiksliai neatsimenu ar Ceikinių paštas,Kantaučiznos kaimas ar atvirkščiai.Ieškoti per NPT gal geriau būtų,bet kažkaip nesinori to paieškų viešinimo
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 26, 20:46)
Dar būtų neblogai susirasti pusseseres iš mamos pusės,nes po mamos mirties ryšiai su jos seserimi,broliu ir jų vaikais nutrūko:mamos sesuo Aldona Cicėnienė,turėjo du vaikus berniuką Antanuką ir mergaitę,vardo deja neatsimenu,brolis Feliksas,atrodo trys vaikai,labai aiškiai atsimenu tik dvi mergaites,vardų irgi neatsimenu,o pasiklausti nėra ko,gyveno jie Ignalinos rajone ir tiksliai neatsimenu ar Ceikinių paštas,Kantaučiznos kaimas ar atvirkščiai.Ieškoti per NPT gal geriau būtų,bet kažkaip nesinori to paieškų viešinimo

facebook'as duoda Antana Cicena http://www.facebook....antanas.cicenas is nuotraukos amzius panasiai apie 40 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 26, 21:08)
facebook'as duoda Antana Cicena http://www.facebook....antanas.cicenas is nuotraukos amzius panasiai apie 40 metu  g.gif

Nemanau kad tai būtų mano giminaitis,nes jis tikrai nesimokė Kaune,o ir vyresnis turėtų būti panašiai apie 50 metų ar kiek daugiau,man buvo 8 metai kai mirė mama ir ryšiai nutrūko,tai didelio tikslumo ir nėra
Atsakyti
Uzkalbinkite ir issiaiskinkite jis ar ne jis mirksiukas.gif per galva nieks neduos ax.gif 40 rasiau, kaip man is nuotraukos pasirode, o kiek jam is tiesu, tai as nezinau biggrin.gif
Atsakyti