Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(pince @ 2012 02 27, 21:03)
Foto nera,o personalo dokumentu netikrinau,kažkaip nelabai įsivaizduoju ,kur ieškoti sovietiniais laikais buvusio Vilniaus statybų tresto,ir kaip eiti ir visiem pasakoti,kad ieškau tėvo ir ,kad motina nieko nežino g.gif neįsivaizduoju verysad.gif
o šiaip tai labai norėčiau rasti ,turiu greičiausiai sesių ar brolių,tai kadangi esu pati viena,tai būtų faina susitikt verysad.gif

Dažniau apie tai kalbėkite su mama. Kuo nuoširdžiau ir ilgiau. Gal išplauks kokios detalės, į kurias mama neatkreipė dėmesio. Būkit pastabi. Jei ne - vienas būdas: į nepačią profesionaliausią laidą su prašymu, kad tėtis, ar jo aplinkos žmonės prisipažintų
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2012 02 24, 22:52)
Sveikos, 4u.gif
ilgai svarsčiau, bet parašysiu ir aš. Ieškau tėvo, motinos,giminaičių.
Tėvas- Julius Žvaginis,gyveno Kretingsodyje, turi seserį Laimą,atrodo juos kažkada buvo ištikęs gaisras, visi glaudėsi Pryšmančių km. Daugiau nežinau nieko. Jam turėtų būti apie 40 m.

Paskaitykit si straipsni - gal Julius Zvaginis tebegyvena Prysmanciu kaime, o kadangi kaimukas mazas, tai nuvaziavus galit pasiklausinet. Gal kokia parduotuve yra ar kas nors panasaus, ten manau pardavejos papasakotu jei ka zinotu. Julius Zvaginis is Prysmanciu kaimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 11 gegužės 2012 - 21:07
Gal cia ka zinos (tas pats krastas, ta pati pavarde... gal gimines)?

846441905 Antanas Žvaginis
Palangos g. 8, Girkalių k., Kretingalės sen., Gargždų raj.

844576758 Aloyzas Žvaginis
Kęstučio g. 19, Kretingos miesto sen., Kretingos m.
Atsakyti
Sveikos. Žinau, kad ir aš turiu brolį. Tačiau jam gimus tėvas paliko jį, ir jo mamą, tad šie kažkur išvažiavo. Kas svarbiausia, kad nežinau, nei vardo, nei pavardės, nei tikslaus amžiaus, nieko. Tik žinau, kad jis yra. Bet nuo ko pradėti? Paklausčiau tėvo kažkokios informacijos, bet su juo visiškai nebendrauju. Turbūt kažkada teks.. Bet nuo ko viską pradėti? Kur geriausia ieškoti tos informacijos? Esu visiškai pasimetusi, o surasti labai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Smile;) @ 2012 05 17, 19:45)
Sveikos. Žinau, kad ir aš turiu brolį. Tačiau jam gimus tėvas paliko jį, ir jo mamą, tad šie kažkur išvažiavo. Kas svarbiausia, kad nežinau, nei vardo, nei pavardės, nei tikslaus amžiaus, nieko. Tik žinau, kad jis yra. Bet nuo ko pradėti? Paklausčiau tėvo kažkokios informacijos, bet su juo visiškai nebendrauju. Turbūt kažkada teks.. Bet nuo ko viską pradėti? Kur geriausia ieškoti tos informacijos? Esu visiškai pasimetusi, o surasti labai noriu.

ir su tevo giminem nebendrauji? o gal vis del to pas teva kazkaip uzklaust? g.gif
Atsakyti
Nelabai jis ir tų giminių turi.. O ir su jomis santykių beveik nepalaikau. Su tėvu va, jau du metus jokio kontakto neturėjom. Aišku, galiu per facebooka parašyt "Sveikas, tėvukai. Tai pasakok, kas ir kur tas mano broliukas randas?", bet turbūt net nesureaguotų biggrin.gif Tai va, žinau, kad kitaip niekur nieko nesužinosi, turbūt teks kada nors žengti tą žingsnį. Tik net neįsivaizduoju kaip.
Atsakyti
Ieskau Laimos 43m,kilusi is Silutes r.Vilkyciu.Pavardes tiksliai nepamenu,lyg ir Jankauskaite blush2.gif cia mergautine ,dabar bus kita.Turi vyresni broli gyvenanti Siluteje.Mokemes su Laima Klaipedoje siuveju m-kloje,buvome kambariokes.
Per kraustymasi pasimete visi uzrasai su adresais,telefonais verysad.gif Kiek bandziau ieskot vis be rezultatu. Labai gera drauge buvo,taip noreciau susitikt wub.gif Gal kas pazystat ar turit minciu kaip dar galima butu ja rast ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 gegužės 2012 - 14:11
Merginos gal kuri gyvenate netoli šio adreso?

Naglių g. 28 - 1 , Neringos m., Neringos sav., LT-93123

Jeigu bus kas gyvena,parašykite man būtinai.Atsilyginsiu kava su saldainiais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ieskau Dainoros Gudauskaites jai apie 32-33 metai,gyveno prie Rietavo pries 16 metu ,turejo broliu gal tris ,sesu lyg ir ne ,internete nerandu ,gal kas pazysta ir gali kontaktu duot!
Atsakyti
Mergaitės, kai rašot vardus ir pavardes, geriau rašykit ir lietuviškomis, ir nelietuviškomis raidėmis, pvz. Vardenė Pavardenė (Vardene Pavardene). Nes būna dažnai, kad suvedus į google vardus lietuviškom raidėm, neranda to paties vardo, jeigu jis parašytas be lietuviškų raidžių. Ir atvirkščiai.
Kartais tai gali pagelbėt abiems ieškančioms pusėms.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2012 02 25, 01:52)
Sveikos, 4u.gif
ilgai svarsčiau, bet parašysiu ir aš. Ieškau tėvo, motinos,giminaičių.
Tėvas- Julius Žvaginis,gyveno Kretingsodyje, turi seserį Laimą,atrodo juos kažkada buvo ištikęs gaisras, visi glaudėsi Pryšmančių km. Daugiau nežinau nieko. Jam turėtų būti apie 40 m.
Motina- Rima Patraitė (tokią pavardę Lietuvoj turim tik motina, aš ir sesuo. Metrikacijoj suklydo parašyti). Gyveno Salantuose,turgaus gatvėje su savo motina (ji mirė 2006 m.).Esu jos dukra Simona, kurią 1995 m. iš jos paėmė. Prieš porą metų buvau nuvykusi į tą namą, tačiau buto spyna iš išorės užrakinta,kaimynai paaiškino,kad seniai ten nebegyvena, tik kartais apsilanko,o kur ji dabar,nežino.
Senelis- Algirdas Potra ar Puotra,taip pat gyveno Salantuose,mirė 1998 m. viena jo sesuo gyvena salantuose, kita- Kaune.Kažkada dar man būnant paauglei buvome susitikę prie senelio kapo, taip viskas ir baigėsi, mačiau,kad norėtų bendrauti,bet pernelyg skaudu.
Žinau,kad motina turi brolį.
Būsiu nepaprastai dėkinga už informaciją. 4u.gif

Beje, tikrai daugybę kartų bandžiau googlinti apie visus, bet nieko konkretaus neradau...

QUOTE(Triumfante @ 2012 02 26, 03:53)
Yra ieskanciu tevo? Pvz jus net nezinote tevo pavardes, nuo ko pradeti? Turbut tokiu atveju neimanoma kazka rasti?

o jei pabandytumet suvesti duomenis cia i anketa ieskant, ir patikrinti ar jusu niekas neiesko?
Atsakyti
Ji PATI ieško mirksiukas.gif
Atsakyti