QUOTE(Triunfante @ 2012 02 26, 03:53)
Yra ieskanciu tevo? Pvz jus net nezinote tevo pavardes, nuo ko pradeti? Turbut tokiu atveju neimanoma kazka rasti?
as neieskau, bet, manau, reiktu pradet nuo to, kad susirink is artimuju kuo daugiau info apie ji (ziurek, ir pavarde dar gausi...). gal kokia nuotrauka yra? zodziu, reik kazko daugiau, nei vien tik "ieskau tevo"
O jį kur reikia kreiptis? Tarkim seserį aš radau per Жди Меня o per kur Lietuvoje ieškoti?
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 26, 03:53)
Yra ieskanciu tevo? Pvz jus net nezinote tevo pavardes, nuo ko pradeti? Turbut tokiu atveju neimanoma kazka rasti?
Aš irgi ieškau tėvo,bet be šansu,žinau tik vardą,nei pavardės ,nei giminių išvis nieko nežinau ir mama nieko nežino(sunku patikėti bet taip yra )
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 26, 18:49)
O jį kur reikia kreiptis? Tarkim seserį aš radau per Жди Меня o per kur Lietuvoje ieškoti?
i "nepriklausoma paiesku tarnyba"
QUOTE(pince @ 2012 02 26, 22:09)
Aš irgi ieškau tėvo,bet be šansu,žinau tik vardą,nei pavardės ,nei giminių išvis nieko nežinau ir mama nieko nežino(sunku patikėti bet taip yra )
kaip jau visai nieko? nei is kokio miesto? nei kur dirbo nezino? nei kokio jo draugo nepazista? negi jie visai nesikalbedavo? galu gale gal kokia foto turi, su kuria galima butu bandyt ieskot ir be jokios info?...
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 26, 22:33)
i "nepriklausoma paiesku tarnyba"
kaip jau visai nieko? nei is kokio miesto? nei kur dirbo nezino? nei kokio jo draugo nepazista? negi jie visai nesikalbedavo? galu gale gal kokia foto turi, su kuria galima butu bandyt ieskot ir be jokios info?...
Taip, nieko nežino, tiki vardą ir tai ,ką jis pasakojo,tipo ,kur dirba,bet ten apie tokį nieko nežino,adreso tikslaus neatsimena,draugų bendrų nebuvo,čia kaip aš sakau ,istorija kaip iš serialo,manau be šansų surasti
QUOTE(vytautesi @ 2012 02 25, 00:52)
Sveikos,
ilgai svarsčiau, bet parašysiu ir aš. Ieškau tėvo, motinos,giminaičių.
Tėvas- Julius Žvaginis,gyveno Kretingsodyje, turi seserį Laimą,atrodo juos kažkada buvo ištikęs gaisras, visi glaudėsi Pryšmančių km. Daugiau nežinau nieko. Jam turėtų būti apie 40 m.
Motina- Rima Patraitė (tokią pavardę Lietuvoj turim tik motina, aš ir sesuo. Metrikacijoj suklydo parašyti). Gyveno Salantuose,turgaus gatvėje su savo motina (ji mirė 2006 m.).Esu jos dukra Simona, kurią 1995 m. iš jos paėmė. Prieš porą metų buvau nuvykusi į tą namą, tačiau buto spyna iš išorės užrakinta,kaimynai paaiškino,kad seniai ten nebegyvena, tik kartais apsilanko,o kur ji dabar,nežino.
Senelis- Algirdas Potra ar Puotra,taip pat gyveno Salantuose,mirė 1998 m. viena jo sesuo gyvena salantuose, kita- Kaune.Kažkada dar man būnant paauglei buvome susitikę prie senelio kapo, taip viskas ir baigėsi, mačiau,kad norėtų bendrauti,bet pernelyg skaudu.
Žinau,kad motina turi brolį.
Būsiu nepaprastai dėkinga už informaciją.
Beje, tikrai daugybę kartų bandžiau googlinti apie visus, bet nieko konkretaus neradau...
ilgai svarsčiau, bet parašysiu ir aš. Ieškau tėvo, motinos,giminaičių.
Tėvas- Julius Žvaginis,gyveno Kretingsodyje, turi seserį Laimą,atrodo juos kažkada buvo ištikęs gaisras, visi glaudėsi Pryšmančių km. Daugiau nežinau nieko. Jam turėtų būti apie 40 m.
Motina- Rima Patraitė (tokią pavardę Lietuvoj turim tik motina, aš ir sesuo. Metrikacijoj suklydo parašyti). Gyveno Salantuose,turgaus gatvėje su savo motina (ji mirė 2006 m.).Esu jos dukra Simona, kurią 1995 m. iš jos paėmė. Prieš porą metų buvau nuvykusi į tą namą, tačiau buto spyna iš išorės užrakinta,kaimynai paaiškino,kad seniai ten nebegyvena, tik kartais apsilanko,o kur ji dabar,nežino.
Senelis- Algirdas Potra ar Puotra,taip pat gyveno Salantuose,mirė 1998 m. viena jo sesuo gyvena salantuose, kita- Kaune.Kažkada dar man būnant paauglei buvome susitikę prie senelio kapo, taip viskas ir baigėsi, mačiau,kad norėtų bendrauti,bet pernelyg skaudu.
Žinau,kad motina turi brolį.
Būsiu nepaprastai dėkinga už informaciją.
Beje, tikrai daugybę kartų bandžiau googlinti apie visus, bet nieko konkretaus neradau...
Parašyk į seniūniją. manyčiau, gausi visus atsakymus. Gali paskambinti.
http://www.kretinga.lt/?q=node/83
QUOTE(pince @ 2012 02 27, 11:02)
Taip, nieko nežino, tiki vardą ir tai ,ką jis pasakojo,tipo ,kur dirba,bet ten apie tokį nieko nežino,adreso tikslaus neatsimena,draugų bendrų nebuvo,čia kaip aš sakau ,istorija kaip iš serialo,manau be šansų surasti
patikrino senus personalo dokumentus ir nieko nerado? tai jokios foto irgi nera?
Tokių duomenų niekas nesuteikinėja
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 27, 15:00)
Tokių duomenų niekas nesuteikinėja
Jei čia apie mano žinutę, tai suteikinėja. Žinoma ne bet kam. reikia prisistatyti, aiškiai suformuluoti kam ir kodėl duomenų reikia, tada sprendžia. Manau, tokiu atveju tikrai gautų adresus, pateikus savo duomenis, kad ir internetu.
Dėl mano darbo specifikos daug kartų teko seniūnijose ieškoti panašių duomenų.
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 27, 15:57)
patikrino senus personalo dokumentus ir nieko nerado? tai jokios foto irgi nera?
Foto nera,o personalo dokumentu netikrinau,kažkaip nelabai įsivaizduoju ,kur ieškoti sovietiniais laikais buvusio Vilniaus statybų tresto,ir kaip eiti ir visiem pasakoti,kad ieškau tėvo ir ,kad motina nieko nežino neįsivaizduoju
o šiaip tai labai norėčiau rasti ,turiu greičiausiai sesių ar brolių,tai kadangi esu pati viena,tai būtų faina susitikt
QUOTE(Cocacola28 @ 2012 02 24, 15:58)
Labai ieškau vilniečių. Kas pažysta Paulių Mikulėną. Labai reikia pagalbos.
Ar niekas jo nepažysta?