Sveikos.. cia ne visai zmogaus paieska bet jau nusivariau nuo koju beieskodama... man reikia avalynes tinklo "deichmann" savininko offiso adresa rasti ... jis yra Heinrich Otto Deichmann .. nete pilna visokiu adresu bet daugumoi vokiskai parasyta nesuprantu katras tikras..nes reikia kad laiskas nukeliautu butent sitam zmogui.. ar galiu tiketis jusu pagalbos? buciau labai dekinga...
QUOTE(mamulia @ 2009 05 25, 17:20)
žinau, kad turiu seserį ir lyg dar ir brolį... Seniai žinau. Vis sukasi mintis, kad norėčiau surasti. Nežinau ar verta, ar reikia, bet... Ir nežinau nuo ko pradėti ieškoti. Gal patarsit ką...
Žinoti tiesą visada yra gerai. Net kokia ji bebūtų. Turiu vieną draugę kuri susirado savo seserį ir yra laiminga. Nors susiradus ji buvo atstumta , bet praėjus 5 metams . Jos pradėjo bendrauti gal reikėjo laiko. Dabar bendrauja laiko ja geriausia drauge. Jai nežengsi to žingsnio niekada nesužinosi. Nuo ko pradėti? Lietuva giminių kraštas .Nuo informacijos kuria turi. Sekmės.
QUOTE(Zefira @ 2011 12 23, 03:00)
Sveikos.. cia ne visai zmogaus paieska bet jau nusivariau nuo koju beieskodama... man reikia avalynes tinklo "deichmann" savininko offiso adresa rasti ... jis yra Heinrich Otto Deichmann .. nete pilna visokiu adresu bet daugumoi vokiskai parasyta nesuprantu katras tikras..nes reikia kad laiskas nukeliautu butent sitam zmogui.. ar galiu tiketis jusu pagalbos? buciau labai dekinga...
Labas.Man atrodo,kad savininko duomenys bus uzslaptinti,ir tau niekas ju neduos.Nezinau ka tu nori daryt,bet yra kontaktai,kai uzeini i deichmann psl.Pabandyk pasiskambint,ir pasiaiskink ko tau reikia,jie tave nukreips kur reikia
QUOTE(Moshino*** @ 2011 12 24, 19:48)
Labas.Man atrodo,kad savininko duomenys bus uzslaptinti,ir tau niekas ju neduos.Nezinau ka tu nori daryt,bet yra kontaktai,kai uzeini i deichmann psl.Pabandyk pasiskambint,ir pasiaiskink ko tau reikia,jie tave nukreips kur reikia
as juk ne namo adreso noru o darbinio i kuri galeciau issiusti laiska , man svarbu kad butent sis zmogus ji pasiektu ... kazin ar imanoma ?..
manau nea ,jei turi nusiskundimu,ar siaip kokiu problemu,na ar galu gale nori gera zodi pasakyt,vistiek yra nurodomi tam tikri tel.nr,ar emailai.Skambini,jie sujungia su tuo ko tau reikia.Bet tu vistik pabandyk skambint,tau patars ka daryti toliau.Sekmes
QUOTE(Zefira @ 2011 12 23, 02:00)
kiek suprantu, tai sitas adresas tikras:
Deichmannweg 9
45359 Essen
QUOTE(Zefira @ 2011 12 23, 01:00)
Pradžioj adreso reiktų parašyti:
z. Hd. Herrn Heinrich Otto Deichmann (į rankas)
arba:
z. Hd. Herrn Heinrich Otto Deichmann
-- Persönlich -- (asmeniškai)
arba tiesiog:
persönlich
Herrn Heinrich Otto Deichmann
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 12 28, 21:50)
dekui labai , as irgi si buvau suradusi bet kadangi dar salia daug ko buvo prirasyta vokiskai , nieko nesupratau tai suabejojau ... tai situo ir siusiu...
QUOTE(balta @ 2012 01 02, 21:24)
Pradžioj adreso reiktų parašyti:
arba:
arba tiesiog:
persönlich
arba:
arba tiesiog:
persönlich
kaip pagelbejai... aciu labai..
Sveiki. Nebežinau kur daugiau kreiptis... Ieškau muzikos mokytojos iš Vilniaus, 36 metų, turi 11 metų mergaitę ir 16 metų sūnų. Tamsaus gymio, labai jaunai atrodo, simpatiška. Baigė K.Čiurlionio menų mokyklą. Buvo susituokusi, dabar gyvena su kitu, už ja vyresniu vyru... Gal kas nors ją pažįsta???
Labai ieškau vilniečių. Kas pažysta Paulių Mikulėną. Čia suaugęs žmogus. Labai reikia pagalbos.
Sveikos,
ilgai svarsčiau, bet parašysiu ir aš. Ieškau tėvo, motinos,giminaičių.
Tėvas- Julius Žvaginis,gyveno Kretingsodyje, turi seserį Laimą,atrodo juos kažkada buvo ištikęs gaisras, visi glaudėsi Pryšmančių km. Daugiau nežinau nieko. Jam turėtų būti apie 40 m.
Motina- Rima Patraitė (tokią pavardę Lietuvoj turim tik motina, aš ir sesuo. Metrikacijoj suklydo parašyti). Gyveno Salantuose,turgaus gatvėje su savo motina (ji mirė 2006 m.).Esu jos dukra Simona, kurią 1995 m. iš jos paėmė. Prieš porą metų buvau nuvykusi į tą namą, tačiau buto spyna iš išorės užrakinta,kaimynai paaiškino,kad seniai ten nebegyvena, tik kartais apsilanko,o kur ji dabar,nežino.
Senelis- Algirdas Potra ar Puotra,taip pat gyveno Salantuose,mirė 1998 m. viena jo sesuo gyvena salantuose, kita- Kaune.Kažkada dar man būnant paauglei buvome susitikę prie senelio kapo, taip viskas ir baigėsi, mačiau,kad norėtų bendrauti,bet pernelyg skaudu.
Žinau,kad motina turi brolį.
Būsiu nepaprastai dėkinga už informaciją.
Beje, tikrai daugybę kartų bandžiau googlinti apie visus, bet nieko konkretaus neradau...
ilgai svarsčiau, bet parašysiu ir aš. Ieškau tėvo, motinos,giminaičių.
Tėvas- Julius Žvaginis,gyveno Kretingsodyje, turi seserį Laimą,atrodo juos kažkada buvo ištikęs gaisras, visi glaudėsi Pryšmančių km. Daugiau nežinau nieko. Jam turėtų būti apie 40 m.
Motina- Rima Patraitė (tokią pavardę Lietuvoj turim tik motina, aš ir sesuo. Metrikacijoj suklydo parašyti). Gyveno Salantuose,turgaus gatvėje su savo motina (ji mirė 2006 m.).Esu jos dukra Simona, kurią 1995 m. iš jos paėmė. Prieš porą metų buvau nuvykusi į tą namą, tačiau buto spyna iš išorės užrakinta,kaimynai paaiškino,kad seniai ten nebegyvena, tik kartais apsilanko,o kur ji dabar,nežino.
Senelis- Algirdas Potra ar Puotra,taip pat gyveno Salantuose,mirė 1998 m. viena jo sesuo gyvena salantuose, kita- Kaune.Kažkada dar man būnant paauglei buvome susitikę prie senelio kapo, taip viskas ir baigėsi, mačiau,kad norėtų bendrauti,bet pernelyg skaudu.
Žinau,kad motina turi brolį.
Būsiu nepaprastai dėkinga už informaciją.
Beje, tikrai daugybę kartų bandžiau googlinti apie visus, bet nieko konkretaus neradau...