Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Sim@ @ 2011 10 04, 23:21)
laba vakara visoms smile.gif
karta man cia padejot rasti vyro teva, todel db atejau, kad patartumete, kaip rasti vyra?
as noriu surast savo vyra Laimi Babrauski, gim. 1969.11.16 d., mano ziniomis, nuo 2011.08.12 d. jis Airijoj, Waterfordo mieste dirba kroviniu pervezimu imoneje, o as su juo nebendrauju, tiksliau jis su manim, kaip vyras su zmona. Kur tokiu atveju tureciau kreiptis, kad butu pradeta jo paieska?
paeiskos priezastis ta, kad buvau padavus ieskini skyryboms, bet iki jo isvaziavimo i Airija, susitaikem, bendravom normaliai ir vaikams pinigelius kas men.pervedinejo_ju islaikymui.
Db del asm.priezasciu susipykom. Vyras i sms neatsako, i mano skambucius nereaguoja. O as noriu vaiku islaikyma prisiteist, neardant santuokos. Nes vyras po susipykimo atsisake geranoriskai moketi vaiku islaikyma kas men. Todel as noriu surasti bent jo darboviete, i kuria galesiu nusiusti teismo nutarti.
nes musu teisine sistema siai dienai yra bejege surasti mano vyra, nes jis isvykdamas is Lt issideklaravo.

Kreipkites i policija,kad uzsienyje dingo vyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 10 06, 14:12)
Kreipkites i policija,kad uzsienyje dingo vyras 4u.gif

dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Jei pazistate,ar esate Ausra Juskeviciute,arba Rita Juskeviciute(cia ju abieju mergautines pavardes).Jos abi yra seserys.Ausra yra gimusi apie 1972 m.Gyveno Jungenu km,Marijampoles raj,tuo laiku ju mama dirba vietinio pasto skyriaus virsininke.Veliau issikele,lygtai i Trakiskius Marijampole.Ir nuo to laiko nutruko.Su Ausra mes buvome drauges,butu smagu suzinoti ka nors apie ja...Gyvenu ne LT,todel yra kai kuriu sunkumu,norint surasti.Buciau lb dekinga,jei atsirastu kas nors is pazistamu
Atsakyti
Tokios yra facebook'e ar žiūrėjot? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas pazystat?
http://www.delfi.lt/...i.d?id=50458294
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2011 10 09, 18:25)
Tokios yra facebook'e ar žiūrėjot?  blush2.gif

Taip,ziurejau,bet tai ne jos...Aciu uz neabejinguma 4u.gif
Atsakyti
Labas.As labai ieskau savo drauges.Niekaip nerandu Nei facebooke,nei klase.lt,nei googlei - jokios informacijos.
Bet gal cia tik giminaiciu ieskot ir as ne i tema ilindau? blush2.gif
Jeigu padetumet,tai parasyciau daugiau apie ja.
Aciu
Atsakyti
Algirdas Andriuskevicius (Andrijauskas?), zuves 1983 m. Gyveno Siauliuose. Turejo mama ir pusbroli. Mama jo mirus. Vazinedavo su motociklu. Dirbo milicininku.

Visa info gali but netiksli. Jis buvo mano tevas. Bet kokie bandymai kazka isklaust is motinos ar giminiu absoliuciai beviltiski, visi painiojasi, meluoja ir t.t. Gal toks zmogus isvis net neegzistavo. Nors pussesere sake, kad jos mama (mano teta) turejo laikrasti su straipsniu apie to zmogaus mirti.

Va. Gal kazkas kazka netycia zinot ...
Atsakyti
Sveiki.

Eskau Reginos (pavardes nezinau) is Kauno,Baltu g. pries 14 metu dirbo Kauno audinese( suveja). Vyras varinejo su prekem i Rusina,su kailem.
ture (turejo) savo kioska IBENOSe miestele,jai apie 50 metu,turi dukrele apie 25 metu, ir sunu apie 14 metu.
Cia viska ka zinau, no bandau ja rast. g.gif ax.gif Info.mazai, no gal kaip nors atseris,Ibenai gal ne didelis miestelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja-as: 11 lapkričio 2011 - 22:05
QUOTE(Moshino*** @ 2011 10 09, 16:09)
Jei pazistate,ar esate Ausra Juskeviciute,arba Rita Juskeviciute(cia ju abieju mergautines pavardes).Jos abi yra seserys.Ausra yra gimusi apie 1972 m.Gyveno Jungenu km,Marijampoles raj,tuo laiku ju mama dirba vietinio pasto skyriaus virsininke.Veliau issikele,lygtai i Trakiskius Marijampole.Ir nuo to laiko nutruko.Su Ausra mes buvome drauges,butu smagu suzinoti ka nors apie ja...Gyvenu ne LT,todel yra kai kuriu sunkumu,norint surasti.Buciau lb dekinga,jei atsirastu kas nors is pazistamu

gal ji?
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 13, 22:58)
Labas.As labai ieskau savo drauges.Niekaip nerandu Nei facebooke,nei klase.lt,nei googlei - jokios informacijos.
Bet gal cia tik giminaiciu ieskot ir as ne i tema ilindau? blush2.gif
Jeigu padetumet,tai parasyciau daugiau apie ja.
Aciu

suvesk paieškos laukelyje draugės,jos mamos ar tėčio pavardę ir miestą,kuriame ji gyvena (jei nezinai mieto nežymėk) - gal ką rasi. gyventojų telefonnų knyga
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 11 13, 21:37)
gal ji?
Papildyta:

suvesk paieškos laukelyje draugės,jos mamos ar tėčio pavardę ir miestą,kuriame ji gyvena (jei nezinai mieto nežymėk) - gal ką rasi. gyventojų telefonnų knyga

pameginau paskambint,ne ji,bet vistiek labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ieskau Daivos Neverauskaites(dabartines pavardes nezinau)amzius apie 40m,turi 2 ar 3 dukras,kilusi is Siauliu,gyveno Rekyvoj(tevas Pranas,mama Genovaite-jau mirusi,brolis Arvidas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo areid@: 11 gruodžio 2011 - 20:43