Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(maja-as @ 2011 06 10, 23:41)
Sveiki, ieskau zmogaus, dirbanti arba turinte pazistamu Kaune Omnitele (Laisve al.). Man reike info.apie kita darbotoja  blush2.gif  ax.gif neko baisos tik pameciau kontaktus.
as dabar ne kaune,tai ir negaliu pati uzeit ten.

ax.gif

Bent tiema i virsu pakelsiu.
Atsakyti
[quote=maja-as,2011 06 20, 23:09]
[quote=maja-as,2011 06 10, 23:41]
Sveiki, ieskau zmogaus, dirbanti arba turinte pazistamu Kaune Omnitele (Laisve al.). Man reike info.apie kita darbotoja blush2.gif ax.gif neko baisos tik pameciau kontaktus.
as dabar ne kaune,tai ir negaliu pati uzeit ten.
[/ unsure.gif ax.gif
[/quote]

Kame problemos susirask internete kontaktus paskambink parašyk.
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2011 06 25, 21:20)
Kame problemos susirask internete kontaktus paskambink parašyk.

Problema pavarde, arba as maisau arba ne ta pavarde pasake.
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2011 01 27, 17:26)
Vis mąstau, ar verta ieškoti biologinės sesers... Kažkada dar prieš man gimstant tėvas buvo su kita moterimi, kuri susilaukė nuo jo dukros (kiek žinau, tai buvo trumpalaikis romanas ar kažkas pan.). Tą faktą tiek mama, tiek aš sužinojome tėvams santuokoje pragyvenus beveik 20 metų... Mano žinios labai skurdžios šiuo klausimu...
Žodžiu, esmė ta, kad norėčiau susirasti seserį, susipažinti (kažko daugiau tikėtis turbūt neįmanoma),  bet tuo pačiu bijau būti atstumta, įsivaizduoju, kad ji turėtų jausti skriaudą, pyktį, kad buvo palikta, kad augo tik su mama, greičiausiai jai visai nesinori nieko žinoti apie biologinę seserį... Mąstau, kad ji galvos apie mane kaip apie egoistę, norinčią patenkinti savo smalsumą... Gal galėtumėte patarti iš patirties, ar tokiu atveju verta pradėti paieškas?  unsure.gif

Artima istorija, esu ta palikta dukra. Žinau, kad turiu dar dvi ar tris seseris, mielu noru su jomis pabendraučiau. Jokio pykčio ir išankstinio nusistatymo neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turėjau progą įsitikinti, kad internetas, o ypač facebook visagalis. biggrin.gif Ką nori gali rasti pasistengęs. Vakar mane susirado mano sesuo, mūsų tėvas bendras. Pati man parašė, o aš žinojau tik jos vardą. Kaip smagu bigsmile.gif ir smalsu, ir įdomu...
Atsakyti
sveiki,
vis mastau ar ieskot savo tikro tevo.jis net nezino kad turi dukra,mama jam nepasake apie nestuma nes jis buvo svetimsalis (totorius) ir buvo ja perspejes kad jei pastos gyvens jo saly ir nekitaip. Man jau 24 manau laikas nusprest ar jo ieskot.nes dar po 20metu gali but velu...mama man papasakojo visa istorija,bet kai pasakiau kad jei kreipciausi i tv laida nacionaline paiesku tarnyba jai tektu kalbet pries kameras.to ji atsisako mat jai geda.o sia mano minti ji ziuri neutraliai.tik paklause o kam tau?atsakiau kad pati nezinau.kiti sako o gal nereikia juk neaisku kaip as paveikciau jo gyvenima.ir dar galvoju kad jei desiu daug vilciu ji ras bet jis manes nepripazins bus skaudu ir liksiu kaip slapiu skuduru per veida gavus.ka patartumet?p.s nesu panasi nei i viena is saviskiu ir mama sako kad panasi i ji.turiu net pora jo nuotrauku.
Atsakyti
deiritta verta jei sirdis to troksta .. turi teise pazinot savo biologini teva , ir maziausiai tu galvok kaip tai paveks tevo gyvenima , blogai nepaveiks ... vaikai dziaugsmas.. bet ar bendrausit ateiti cia jau kitas klausimas ..

visa tai kalbu is patirties... mano surasto zmogaus gyvenimas tikrai buvo paveiktas ir net labai .. bet vistiek liko tik dziaugstamas ... sekmes paieskose
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 08 04, 14:04)
sveiki,
vis mastau ar ieskot savo tikro tevo.jis net nezino kad turi dukra,mama jam nepasake apie nestuma nes jis buvo svetimsalis (totorius) ir buvo ja perspejes kad jei pastos gyvens jo saly ir nekitaip. Man jau 24 manau laikas nusprest ar jo ieskot.nes dar po 20metu gali but velu...mama man papasakojo visa istorija,bet kai pasakiau kad jei kreipciausi i tv laida nacionaline paiesku tarnyba jai tektu kalbet pries kameras.to ji atsisako mat jai geda.o sia mano minti ji ziuri neutraliai.tik paklause o kam tau?atsakiau kad pati nezinau.kiti sako o gal nereikia juk neaisku kaip as paveikciau jo gyvenima.ir dar galvoju kad jei desiu daug vilciu ji ras bet jis manes nepripazins bus skaudu ir liksiu kaip slapiu skuduru per veida gavus.ka patartumet?p.s nesu panasi nei i viena is saviskiu ir mama sako kad panasi i ji.turiu net pora jo nuotrauku.

Aš tai ieškočiau thumbup.gif . Bet tik įtariu, galit krūvą brolių ir seserų atrast biggrin.gif , kažin kaip čia bus su tokia krūva naujų giminių? 4u.gif
O kodėl mamai gėda prieš kamras pasakot savo istoriją? Jei sakot, kad nepanaši esat į savo giminę, tai manau mamai jau seniai teko priprat prie įvairių kalbų ir šiaip visokių dalykų viešai svarstant apie Jūsų atsiradimo žemėje variantus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 08 04, 13:04)
sveiki,

As ieskociau,o ir mamai nebutina filmuotis.
Manau tetis apsidziaugs,juk nepaliko jusu,o tiesiog nezinojo.
Atsakyti
Sveikos...Jungiuosi prie ieškančių giminaičių...Ieškom mamos puseserės Auksės Koleinikvienės,kuri turėjo dukrą Liną Koleinikovaitę.Gyveno Kaune...Jei netyčia kas nors pažįstat,man į AZ 4u.gif Linai šiuo metu turėtų buti apie 29 metus maždaug... smile.gif
Atsakyti
Sveki,jungiuosi ir as prie ieskanciuju.
Esu nevilty,tad rasau visur,kur imanoma.
Taigi, ieskau moters apie 50 metu,mergautine pavarde Rakčejevaite,ji buvo is Kaisiadoriu raj. Kadangi pavarde sulietuvinta,tai manau,kad kas nors is jos giminiu galejo likti LT.
L daug metu praejo,zinau,kad galejo pasikeisti pavarde ir t.t.t,bet gal,kas nors esate is sio rajono ir gal girdejo tokia pavarde tuose krastuose. Zinau,kad 1983 ji buvo isvykusi i Archangelska. Ji mano biologine mama ir tik dabar budama 31 tai suzinojau. Taipogi turiu broli/seseri ,kurio net neisivaizduoju kaip ieskot,nes jis liko su savo tevu.
Taigi, busiu l dekinga jei kas nors suteiksite man bent kokios info.
Atsakyti
laba vakara visoms smile.gif
karta man cia padejot rasti vyro teva, todel db atejau, kad patartumete, kaip rasti vyra?
as noriu surast savo vyra Laimi Babrauski, gim. 1969.11.16 d., mano ziniomis, nuo 2011.08.12 d. jis Airijoj, Waterfordo mieste dirba kroviniu pervezimu imoneje, o as su juo nebendrauju, tiksliau jis su manim, kaip vyras su zmona. Kur tokiu atveju tureciau kreiptis, kad butu pradeta jo paieska?
paeiskos priezastis ta, kad buvau padavus ieskini skyryboms, bet iki jo isvaziavimo i Airija, susitaikem, bendravom normaliai ir vaikams pinigelius kas men.pervedinejo_ju islaikymui.
Db del asm.priezasciu susipykom. Vyras i sms neatsako, i mano skambucius nereaguoja. O as noriu vaiku islaikyma prisiteist, neardant santuokos. Nes vyras po susipykimo atsisake geranoriskai moketi vaiku islaikyma kas men. Todel as noriu surasti bent jo darboviete, i kuria galesiu nusiusti teismo nutarti.
nes musu teisine sistema siai dienai yra bejege surasti mano vyra, nes jis isvykdamas is Lt issideklaravo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 04 spalio 2011 - 22:22