Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(HATA @ 2011 05 04, 19:59)
na pabandysim ir mes klasiokes ieskot:) nes irgi niekur nerandam internete....vis kitas pagal uzklausas ismeta....tai va...jurga butkute(pavarde mergautine)dabar gyvena voveriskiuose....

o kuriame mieste ieškote?pažįstu vieną blush2.gif
Atsakyti
siuo metu vilniuje....bet mokiausi siauliuose...tik pavardes kai susituoke nezinau...sad.gif zinau kad su uosveis gyvena ar bent jiau gyveno
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2011 05 04, 20:07)
siuo metu vilniuje....bet mokiausi siauliuose...tik pavardes kai susituoke nezinau...sad.gif zinau kad su uosveis gyvena ar bent jiau gyveno

tada ne ši schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif gyvena voveriskiu kaime
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2011 05 04, 19:22)
verysad.gif gyvena voveriskiu kaime

tai gyveno ar gyvena? jei žinot, kad šiuo metu gyvena, tai kur problema surandat?
Atsakyti
:ji gyvena....neturiu iki ten galimybiu nuvaziuot.....ir telefono neturiu net pavardes nezinau tik mergautine.....1975 gimimo:)ieskom....ar bent tikiuosi mamytes atsilieps is voveryskiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2011 05 08, 19:45)
:ji gyvena....neturiu iki ten galimybiu nuvaziuot.....ir telefono neturiu net pavardes nezinau tik mergautine.....1975 gimimo:)ieskom....ar bent tikiuosi mamytes atsilieps is voveryskiu blush2.gif

taigi susiraskit seniūnijos, parduotuvės, pašto skyriaus jei toks ten yra telefono numerį ir paskambinkit... mes taip pusę tėvuko buvusios grupės surinkom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik aš: 09 gegužės 2011 - 15:53
QUOTE(giletaite @ 2009 10 16, 19:10)
Shiva 1 jusu dezute pilna, negaliu jums az parasyti

Labukas, perskaiciau ,kad galyte padeti labai artimiems giminaiciams ax.gif
Tai va turiu seseri tik ji kolkas dar nepilnamete jei birzelio 8 sueina 16 metu noreciau suzinoti ,jei nepilnamete ar galima jos bandyt ieskotis ar ne?
Jos vardas Migle Gunevic, gim metai 1994.06.08
gime tyzenhauzu gimdymo namuose, vis dar yra registruojama prie musu seimos tai nera yvaikinta... g.gif Padekit kuom galit aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(giletaite @ 2010 01 22, 20:18)
Smulkiau prasom, gal ka padesim.

Gal jums nesunku butu parasyti man emailu ?
jei taip labai lauksiu mano email meiliote@walla.com

Aciu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
odof
iuo [B] [I] [U] os kodel fuas

Papildyta:

Papildyta:

Atsakyti
Sveiki, ieskau zmogaus, dirbanti arba turinte pazistamu Kaune Omnitele (Laisve al.). Man reike info.apie kita darbotoja blush2.gif ax.gif neko baisos tik pameciau kontaktus.
as dabar ne kaune,tai ir negaliu pati uzeit ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja-as: 10 birželio 2011 - 22:41
QUOTE(maja-as @ 2011 06 10, 23:41)
Sveiki, ieskau zmogaus, dirbanti arba turinte pazistamu Kaune Omnitele (Laisve al.). Man reike info.apie kita darbotoja  blush2.gif  ax.gif neko baisos tik pameciau kontaktus.

ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=maja-as,2011 06 10, 23:41]
Sveiki, ieskau zmogaus, dirbanti arba turinte pazistamu Kaune Omnitele (Laisve al.). Man reike info.apie kita darbotoja blush2.gif ax.gif neko baisos tik pameciau kontaktus.
[/ unsure.gif ax.gif
Atsakyti