Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 05 25, 18:47)
O aš bandyčiau... Nenorės tai nenorės... Bet jau niekada nebekankins dvejonės... 4u.gif

manau, kad jei labai noretu surastu, per gimines eitu atkast tiek jam mus, tiek mums ji.. bet as nesiryztu, bijau kad turi labai dideli pykti ant tevo, nes tevas paliko dar maza, ir kiek man zinoma daugiau nebebendravo.. as bent tokio tevo ir jo kitos seimos tikrai nenoreciau matyt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 25, 20:38)
As juk ir nepriestaravau, kad tai egoizmu galima butu vadinti. Tiesiog ne visada tas egoizmas yra blogis. Galu gale, daug ka darome butent del to.

o kur paminėta, kad tai blogai tas egoizmas biggrin.gif , bet jei viskas tik juo prasideda ir tuo pasibaigia, tai nebėra kur įsiterpti atsakomybei. Vat aš nesijaučiu turinti tiek atsakomybės, kad galėčiau atsakyti už savo veiksmų pasėkmes tokioj situacijoj. Kažką surandu, sutrikdau jų būtį, net jei labai trumpam, bet vistiek savo artimųjų būtį trikdau- niekas neino ką aš ten atrasiu, man tokia našta per didelė būtų.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 25, 19:06)

na tu kalbi iš savo varpines . nes tau galbūt baisu kad kada nors pas tavo įvaikintą vaiką gali ateit mama ar sesuo....

ir bendrai ką tavo postai turi bendro su patarimais kaip susirast ?

tik trečias temos puslapis o jau gerokai nugrybauta į lankas , vien dėl kažkokio netinkamo posto į kuri būtinai visi pradės atsakinėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 25 gegužės 2009 - 19:45
Priklauso nuo to, ką darytumėt suradusi. Aš tai neieškočiau, nes žinau, kad nebendraučiau. Bet žinau giminaitį, kuris susirado, ir ne vieną, o visus tris - du brolius ir seserį, ir susidraugavo, bendrauja, susitinka, visi suaugę žmonės su šeimomis. Jam matyt to trūko, nes augo vienas.
Atsakyti
Mano identiska situacija, zinau, kad turiu seseru, bet nei vienos nenoriu nei ieskot, nei zinot, nepazinot... Nerupi man kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 20:44)

Gal kazkas kazka ir patartu reliau, jei butu zinoma, kaip tie vaikai issibarste, is kur pas zmogu zinios, jog turi- nuosavi atsiminimai, nuogirdos, rasti dokumentai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 20:44)
na tu kalbi iš savo varpines . nes tau galbūt baisu kad kada nors pas tavo įvaikintą vaiką gali ateit mama ar sesuo....

tik trečias temos puslapis o jau gerokai nugrybauta į lankas , vien dėl kažkokio netinkamo posto į kuri būtinai visi pradės atsakinėt.

Lera, gal tu pasidėk kur į šalį bandymą ką nors atspėti, ir bandymą sureguliuoti kaip ir kas turi kalbėti.
Mano vaikas žino kas jo biologinė mama ir kiek jis brolių ir seserų turi, jei tamstai įdomu. Ir manęs nebaugina niekieno atsiradimas, nes pas mus niekas neprapuolė.Nebenoriu kartotis, nes į tokį klausimą esu atsakius daug kartų.
Atsakyti
O kodel dauguma mano, kad verta? Juk sitiek metu atskirai, tai tik pavadinimas "sesuo", "brolis" ... , juk visiskai svetimi zmones...? Idomu, surade vieni kitus daznai palaiko rysius ar ir toliau gyvena kaip gyvene?
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 25, 19:55)
.......Gal kazkas kazka ir patartu reliau, jei butu zinoma....

..... o kol kas pavarom į lankas kol sužinosim ane? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 05 25, 20:04)
Lera, gal tu pasidėk kur į šalį bandymą ką nors atspėti,

jau pasidėjau irnesakyk.gif
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 20:06)
O kodel dauguma mano, kad verta? Juk sitiek metu atskirai, tai tik pavadinimas "sesuo", "brolis" ... , juk visiskai svetimi zmones...? Idomu, surade vieni kitus daznai palaiko rysius ar ir toliau gyvena kaip gyvene?

mano atveju pvz aš ne tik pamatyt dėl įdomumo noriu yra kitu mano akim rimtu priežasčių o aš veliau bendrausim ar ne , nežinau čia jau nuo aplinkybių priklauso manau..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 21:08)
mano atveju pvz aš ne tik pamatyt dėl įdomumo noriu yra kitu mano akim rimtu priežasčių o aš veliau bendrausim ar ne , nežinau čia jau nuo aplinkybių priklauso manau..

Kokios tos priezastys, jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 25, 20:15)
Kokios tos priezastys, jei ne paslaptis?  4u.gif

na nenoriu čia plėstis , nes čia daug žmonių tik ir taikosi į tavo silpna vietą , kad skaudžiau įkąst , tai nepyk nenoriu pasakot.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 21:18)
na nenoriu čia plėstis , nes čia daug žmonių tik ir taikosi į tavo silpna vietą , kad skaudžiau įkąst , tai nepyk nenoriu pasakot.

Supratau, linkiu rasti tai, ko ieskote. 4u.gif

Atsakyti