Ieskau vaikystes drauges Renatos Petkevičiūtės.Ilga laika gyveno Vilniuje,adresu Raugyklos g.13-1.turi broli Lauryna.Iesko kolektyvinio sodo kaimyne
Žinau, kad turiu vyresnį brolį, tėvas mūsų tas pats, tačiau neįsivaizduoju, ar jis apskritai apie mano egzistavimą žino, nes tėvui manęs niekad nereikėjo, todėl nesiveržiu ir brolio ieškot.. nors susipažint būtų visai įdomu..
Aš sesers ieškau , tiesa ji ne Lietuvoje ir vargu ar žino apie mane. Jei susirasiu ir nebendraus bent žinosiu , kad padariau viską kas nuo manęs priklausė
pries trisdesimt metu moteris, pagimdziusi kudiki, paliko ji ligonineje labai sielvartaudama. triju dienu kudiki issirinko kita moteris, negalinti tureti vaiku, jai buvo rekomenduota issirinkti butent si kudiki, neva geru genu, seimos ir pan. Dokumentai ir gimimo liudijimas surasyti taip, jog butu kudiki pagimdziusi ji pasiemusi moteris.
dabar, kai praejo trisdesimt metu ir tas kudikis yra sukures savo seima, kirba noras suzinoti savo saknis.
Istorija verta serialo, nors tais tarybiniais metais manau tokia praktika buvo gana daznai taikoma.
Idomu, yra vilciu nors kokiai tiesai?
dabar, kai praejo trisdesimt metu ir tas kudikis yra sukures savo seima, kirba noras suzinoti savo saknis.
Istorija verta serialo, nors tais tarybiniais metais manau tokia praktika buvo gana daznai taikoma.
QUOTE(Egle.L @ 2011 03 08, 15:08)
pries trisdesimt metu moteris, pagimdziusi kudiki, paliko ji ligonineje labai sielvartaudama. triju dienu kudiki issirinko kita moteris, negalinti tureti vaiku, jai buvo rekomenduota issirinkti butent si kudiki, neva geru genu, seimos ir pan. Dokumentai ir gimimo liudijimas surasyti taip, jog butu kudiki pagimdziusi ji pasiemusi moteris.
na jei tas trisdesimtmetis kudikis suzinojo istorijos pradzia, net su tokiais niuansais, kad motina palikdama ji sielvartavo, tai gal gali is tu paciu saltiniu suzinot ir tesini?
QUOTE(Egle.L @ 2011 03 08, 16:08)
Dokumentai ir gimimo liudijimas surasyti taip, jog butu kudiki pagimdziusi ji pasiemusi moteris.
vistiek ligonines archivuose turi buti likes koks irasas apie tikraja gimdytoja... ja juk prieme registraturoje ir jai buvo suteiktos medicinines paslaugos, to visiskai istrint negalejo. reiktu bandyt kreiptis i ligonine. blogiausiu atveju nieko nesuzinosi, o juk niekas per galva neduos...
QUOTE(Egle.L @ 2011 03 08, 15:08)
na aš asmeniškai su panašia praktiką susiduriau. ligonine net atsisakė pažiūrėt ar joje tas vaikas buvo pagimdytas. ta gali padaryt tik pati biologine motina tik jai gali suteikti info, nei sesei nei broliui nei kitam giminaičių nesutiks pagelbėti...ir tai žiūrint atn ko ta dieną užsirausi ..
laba visoms
atejau su klausimu_ar cia tik kalbama, kad reikia ta, ar ana surasti, ar cia ir surasti padeda?
as noriu surasti savo uosvi.
ar tai imanoma?
atejau su klausimu_ar cia tik kalbama, kad reikia ta, ar ana surasti, ar cia ir surasti padeda?
ar tai imanoma?
QUOTE(Sim@ @ 2011 03 20, 09:53)
laba visoms
ar tai imanoma?
ar tai imanoma?
Įmanoma. Aš pati padėjau vienai forumietei - tiesiog esu iš to krašto, kuriame gyvena jos ieškomas žmogus. Tereikia parašyti bent šiokius tokius duomenis: vardą, pavardę, apytikslį amžių.
QUOTE(Alta @ 2011 03 20, 18:56)
Įmanoma. Aš pati padėjau vienai forumietei - tiesiog esu iš to krašto, kuriame gyvena jos ieškomas žmogus. Tereikia parašyti bent šiokius tokius duomenis: vardą, pavardę, apytikslį amžių.
dekuij uz info.
beje, net nustebau radusi sia tema
ieskau savo uosvio_Adolfas Babrauskis, gim.1950 m. Nuo 1969 m.gyvenes Siauliuose, po 5 metu isvaziaves gyvent i Mazeikius.
rasiau uzklausima i LR gyventoju registra, bet minetas zmogus nerodo savo gyv.vietos deklaracijos, todel jokiu duomenu nepateike
QUOTE(Sim@ @ 2011 03 20, 18:05)
dekuij uz info.
ieskau savo uosvio_Adolfas Babrauskis, gim.1950 m. Nuo 1969 m.gyvenes Siauliuose, po 5 metu isvaziaves gyvent i Mazeikius.
rasiau uzklausima i LR gyventoju registra, bet minetas zmogus nerodo savo gyv.vietos deklaracijos, todel jokiu duomenu nepateike
ne jis?
QUOTE(A... @ 2011 03 20, 19:09)
ne jis?
nesupratau?
cia taip greitai surandat?
kokiiu budu?