QUOTE(netobula @ 2011 01 27, 16:26)
Vis mąstau, ar verta ieškoti biologinės sesers... Kažkada dar prieš man gimstant tėvas buvo su kita moterimi, kuri susilaukė nuo jo dukros (kiek žinau, tai buvo trumpalaikis romanas ar kažkas pan.). Tą faktą tiek mama, tiek aš sužinojome tėvams santuokoje pragyvenus beveik 20 metų... Mano žinios labai skurdžios šiuo klausimu...
Žodžiu, esmė ta, kad norėčiau susirasti seserį, susipažinti (kažko daugiau tikėtis turbūt neįmanoma), bet tuo pačiu bijau būti atstumta, įsivaizduoju, kad ji turėtų jausti skriaudą, pyktį, kad buvo palikta, kad augo tik su mama, greičiausiai jai visai nesinori nieko žinoti apie biologinę seserį... Mąstau, kad ji galvos apie mane kaip apie egoistę, norinčią patenkinti savo smalsumą... Gal galėtumėte patarti iš patirties, ar tokiu atveju verta pradėti paieškas?
Žodžiu, esmė ta, kad norėčiau susirasti seserį, susipažinti (kažko daugiau tikėtis turbūt neįmanoma), bet tuo pačiu bijau būti atstumta, įsivaizduoju, kad ji turėtų jausti skriaudą, pyktį, kad buvo palikta, kad augo tik su mama, greičiausiai jai visai nesinori nieko žinoti apie biologinę seserį... Mąstau, kad ji galvos apie mane kaip apie egoistę, norinčią patenkinti savo smalsumą... Gal galėtumėte patarti iš patirties, ar tokiu atveju verta pradėti paieškas?
Nieko nebijok. Manau tu verta žinoti tiesa kokia ji bebūtu. Dėl atstumimo gali taip būti pirma reakcija bet nereikia nuleisti laiko nes tuos dalykus suvirškinti jai kaip ir tau reikėtu laiko. Nėra baisu žinoti tiesą baisiau yra gyventi nežinioje. Svarbu pasakyti savo tėvams. Kad planuoji ją susirasti. Nesvarbu kokia jų reakcija bebūtu. Nes tu esi suaugusi moteris.Pabandyk kai praeis kažkiek laiko savo tėvelio kažkiek paklausinėti. Svarbiausia nesmerkiant. Po to yra archyvai , tavo seneliai ., draugai , dėdės, kaimynai. Jai tavo tėtis mokėjo elementus tam vaikui bus lengva surasti. Juk iš kažko tu apie tai išgirdai?Begalinės sekmės