Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(netobula @ 2011 01 27, 16:26)
Vis mąstau, ar verta ieškoti biologinės sesers... Kažkada dar prieš man gimstant tėvas buvo su kita moterimi, kuri susilaukė nuo jo dukros (kiek žinau, tai buvo trumpalaikis romanas ar kažkas pan.). Tą faktą tiek mama, tiek aš sužinojome tėvams santuokoje pragyvenus beveik 20 metų... Mano žinios labai skurdžios šiuo klausimu...
Žodžiu, esmė ta, kad norėčiau susirasti seserį, susipažinti (kažko daugiau tikėtis turbūt neįmanoma),  bet tuo pačiu bijau būti atstumta, įsivaizduoju, kad ji turėtų jausti skriaudą, pyktį, kad buvo palikta, kad augo tik su mama, greičiausiai jai visai nesinori nieko žinoti apie biologinę seserį... Mąstau, kad ji galvos apie mane kaip apie egoistę, norinčią patenkinti savo smalsumą... Gal galėtumėte patarti iš patirties, ar tokiu atveju verta pradėti paieškas?  unsure.gif

Nieko nebijok. Manau tu verta žinoti tiesa kokia ji bebūtu. Dėl atstumimo gali taip būti pirma reakcija bet nereikia nuleisti laiko nes tuos dalykus suvirškinti jai kaip ir tau reikėtu laiko. Nėra baisu žinoti tiesą baisiau yra gyventi nežinioje. Svarbu pasakyti savo tėvams. Kad planuoji ją susirasti. Nesvarbu kokia jų reakcija bebūtu. Nes tu esi suaugusi moteris.Pabandyk kai praeis kažkiek laiko savo tėvelio kažkiek paklausinėti. Svarbiausia nesmerkiant. Po to yra archyvai , tavo seneliai ., draugai , dėdės, kaimynai. Jai tavo tėtis mokėjo elementus tam vaikui bus lengva surasti. Juk iš kažko tu apie tai išgirdai?Begalinės sekmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2011 01 27, 15:26)
Vis mąstau, ar verta ieškoti biologinės sesers... Kažkada dar prieš man gimstant tėvas buvo su kita moterimi, kuri susilaukė nuo jo dukros (kiek žinau, tai buvo trumpalaikis romanas ar kažkas pan.). Tą faktą tiek mama, tiek aš sužinojome tėvams santuokoje pragyvenus beveik 20 metų... Mano žinios labai skurdžios šiuo klausimu...
Žodžiu, esmė ta, kad norėčiau susirasti seserį, susipažinti (kažko daugiau tikėtis turbūt neįmanoma),  bet tuo pačiu bijau būti atstumta, įsivaizduoju, kad ji turėtų jausti skriaudą, pyktį, kad buvo palikta, kad augo tik su mama, greičiausiai jai visai nesinori nieko žinoti apie biologinę seserį... Mąstau, kad ji galvos apie mane kaip apie egoistę, norinčią patenkinti savo smalsumą... Gal galėtumėte patarti iš patirties, ar tokiu atveju verta pradėti paieškas?  unsure.gif

koks idomus tas gyvenimas smile.gif na as ne jusu sesuo, bet esu kitoj nei jus barikadu pusej. esu ta sesuo, kuri yra is pirmos santuokos, ir kurios deja niekas neiesko smile.gif neiesko - nes zino kur gali rasti. bet rasti ir bendrauti nenori. nenori bendrauti nei mano sesuo, nei brolis, nei tevas. o as mielai pabendrauciau smile.gif nors gal ir yra tas toks jausmas, kad skaudu jog paliko, gaila, kad nepazinojau augdama, gaila kad tevas savo anukes nemates.. bet visa tai tikrai nebutu reiksminga jei ir jie (ne tik as) noretu bendrauti smile.gif deja - nenori...
todel mano patarimas jums - pradeti paieskas tikrai verta. net jei galiausiai ir nesirysit prisistatyt ir bendraut, tai nors zinosit kokia ji, ta sesuo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 28 sausio 2011 - 21:22
QUOTE(Eleina @ 2011 01 28, 22:20)
koks idomus tas gyvenimas smile.gif na as ne jusu sesuo, bet esu kitoj nei jus barikadu pusej. esu ta sesuo, kuri yra is pirmos santuokos, ir kurios deja niekas neiesko smile.gif neiesko - nes zino kur gali rasti. bet rasti ir bendrauti nenori. nenori bendrauti nei mano sesuo, nei brolis, nei tevas. o as mielai pabendrauciau smile.gif nors gal ir yra tas toks jausmas, kad skaudu jog paliko, gaila, kad nepazinojau augdama, gaila kad tevas savo anukes nemates.. bet visa tai tikrai nebutu reiksminga jei ir jie (ne tik as) noretu bendrauti smile.gif deja - nenori...
todel mano patarimas jums - pradeti paieskas tikrai verta. net jei galiausiai ir nesirysit prisistatyt ir bendraut, tai nors zinosit kokia ji, ta sesuo  4u.gif

mano situacija , panasi kaip ir Jusu.. Visa tevo gimine zino kur as ir kur mane rasti, pussesere net turi kontaktus FB mano, bet.......nebendrauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 30, 22:04)
mano situacija , panasi kaip ir Jusu.. Visa tevo gimine zino kur as ir kur mane rasti, pussesere net turi kontaktus FB mano, bet.......nebendrauja  verysad.gif

vadinas turetumet, kaip ir as, jaustis kvailokai smile.gif bet as turbut jau ipratau. vieninteliai kas su manim bendrauja, yra tevo brolio seima - jo dukra, mano pussesere, mano dede (tevo brolis) ir jo zmona. ta mano pussesere ir susirado mane per FB, kai tuo tarpu mano tevo seima gana senai zinojo kur as ir kaip mane rast.. bet iki siol, nors puikiai zino kad bendrauju su pussesere, neparode jokio noro bendraut. tiksliau parode gana dideli nora nebendraut smile.gif suprask kas buvo tas prazuvo, ir nera ko praeities cia kelt i dienos sviesa. keistas zinoma poziuris.. nes as tai neprazuvus ,esu, gyvenu.. ech, keistas tas gyvenimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 30 sausio 2011 - 22:28
QUOTE(Eleina @ 2011 01 30, 23:23)
vadinas turetumet, kaip ir as, jaustis kvailokai smile.gif bet as turbut jau ipratau. vieninteliai kas su manim bendrauja, yra tevo brolio seima - jo dukra, mano pussesere, mano dede (tevo brolis) ir jo zmona. ta mano pussesere ir susirado mane per FB, kai tuo tarpu mano tevo seima gana senai zinojo kur as ir kaip mane rast.. bet iki siol, nors puikiai zino kad bendrauju su pussesere, neparode jokio noro bendraut. tiksliau parode gana dideli  nora nebendraut smile.gif suprask kas buvo tas prazuvo, ir  nera ko praeities cia kelt i dienos sviesa. keistas zinoma poziuris.. nes as tai neprazuvus ,esu, gyvenu.. ech, keistas tas gyvenimas smile.gif

O jai tu pirmą žingsnį žengtum. Gal jiems kaip ir tau nedrąsu. Pagalvok. Gal verta pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2011 01 31, 21:40)
O jai tu pirmą žingsnį žengtum. Gal jiems kaip ir tau nedrąsu. Pagalvok. Gal verta pabandyti.

ne. galvojau daug, oi kiek daug. ir su pussesere kalbejau apie tai. jie nenori. ne siaip, kad jiems nedrasu ar nesmagu (beje, man nedrasu nebutu biggrin.gif). tiesiog jie nenori. o as tuo paciu nenoriu lyst zmonems i akis. kam? jei jie bijo, kad as jiems gyvenimus sugadinsiu smile.gif jei bijo, kad pasikesinsiu i turtus, namus ar dar velniai zino ka biggrin.gif tiek to, as jau tiek metu pragyvenau taip, kaip pragyvenau, dar tiek pragyvensiu. zinoma, gaila, kad taip yra.. bet ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 31, 22:57)
ne. galvojau daug, oi kiek daug. ir su pussesere kalbejau apie tai. jie nenori. ne siaip, kad jiems nedrasu ar nesmagu (beje, man nedrasu nebutu biggrin.gif). tiesiog jie nenori. o as tuo paciu nenoriu lyst zmonems i akis. kam? jei jie bijo, kad as jiems gyvenimus sugadinsiu smile.gif jei bijo, kad pasikesinsiu i turtus, namus ar dar velniai zino ka biggrin.gif tiek to, as jau tiek metu pragyvenau taip, kaip pragyvenau, dar tiek pragyvensiu. zinoma, gaila, kad taip yra.. bet ka padarysi.

Suprantu.Bet visada yra galimybė vilčiai. Svarbiausiai žinai,kad pabandei.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 31, 22:57)

maniskiai to paties bijo.. bendravom su pussesere zinutemis telefonu, kol nepradejau ieskotis savo dalies biggrin.gif na ir viskas.. giminyste nutruko. Net nepranese kada mociute mire .. pasake "ai, nepagalvojau net pasakyt" unsure.gif

o a/a tevo paskutinioji tai man net sesers neparode, pareiske kad kai suaugs, jei nores pati susiras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 02 03, 23:19)
maniskiai to paties bijo.. bendravom su pussesere zinutemis telefonu, kol nepradejau ieskotis savo dalies  biggrin.gif  na ir viskas.. giminyste nutruko. Net nepranese kada mociute mire .. pasake "ai, nepagalvojau net pasakyt"  unsure.gif 

o a/a tevo paskutinioji tai man net sesers neparode, pareiske kad kai suaugs, jei nores pati susiras  doh.gif

na as tai savo dalies ieskot nepradejau ir nepradesiu biggrin.gif net jei siulytu - neimciau smile.gif bet vistiek bendraut nenori. turbut sprendzia pagal savo sugedimo laispni hihihi.gif
o is tiesu tai visokiu zmoniu yra, kai kurie - netgi labai keisti smile.gif na bet ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 02 04, 08:30)
na as tai savo dalies ieskot nepradejau ir nepradesiu biggrin.gif net jei siulytu - neimciau smile.gif bet vistiek bendraut nenori. turbut sprendzia pagal savo sugedimo laispni hihihi.gif
o is tiesu tai visokiu zmoniu yra, kai kurie - netgi labai keisti smile.gif na bet ka padarysi.

man net is "geros" dusios nieko nedave , nors visa gyvenima neziurejo... nu, nedave, teisiskai negavau tai ka jau dabar .. neisiu kartis schmoll.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 02 04, 21:13)
man net is "geros" dusios nieko nedave , nors visa gyvenima neziurejo... nu, nedave, teisiskai negavau tai ka jau dabar .. neisiu kartis  schmoll.gif  smile.gif  smile.gif

na as gal truputi kitaip i sita reikala ziuriu smile.gif niekada gyvenime negalvojau, kad jie man kazka skolingi. tiesiog norejau bendraut, pazint. ir dabar noriu. bet ne mano vienos valioj cia. tiesiog priimu tikrove tokia, kokia jinai yra smile.gif
Atsakyti
Sveiki,ieskau seniai dingusios drauges.Jos vardas Inga Mikalauskienes 29,grazi simpatiska,sviesiu plauku,zemo ugio mergina.Siuo momentu jos pavarde gali but kitokia.Turejo sunu Taju Mikalauska,jam siuo momentu turetu but apie 7-8metai,ka nors zynancius,ar galincius padet man ja surast prasau parasykit man i elpasta savo numeri arba privacia zynute ir as jum paskambinsiu elpastas, pcdeadpc@Gmail.com
Atsakyti