Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(pince @ 2010 02 17, 14:21)
Tame ir reikalas, net pavardės nežinau verysad.gif sugebėjo mano mama būdama naivi studentė net pavardės nepasiklausti,ai bet čia ilga ir skausminga istorija cray.gif
Jis net nežino,kad aš egzistuoju,čia kaip seriale blink.gif
O aš noriu bent pabandyti susirast, tik neįsivaizduoju nuo ko net pradėt verysad.gif

Mano lygiai tokia pat istorija ,idomu butu pamatyt teva,o gal ir broliu ir sesiu yra..o tevas net nezino,kad egzistuoju
Atsakyti
mergaitės..

noriu pasigirti, aš jau pusantros paros turiu tėtį ♥ buvau ir nuvažiavus jau. Vakar.. kaip gera, kokia aš laiminga..

bijojau siaubingai, visą kelią galvojau kad jau laikas apsisukt ir važiuoti namo... bet neapsisukau..

tokio priėmimo nesitikėjau..
Juk iš dangaus nukritau. Žinojo kad esu, bet niekada nematė.. o pažino.. laukė.. LAUKĖ VISĄ LAIKĄ.. iki smulkmenų pamena viska kas siejo jį ir mano mamą, išsaugojęs visus laiškus, nuotraukas, žodžius, vardus giminaičių...
Jo dabartinė žmona užvertė mane dovanom.. kaip tikra mama.. wink.gif jiems nepavyko susilaukti vaikų sad.gif vis laukė manęs..

AŠ BEPROTIŠKAI LAIMINGA. po dviejų savaičių važiuosim su dukryte... pas senelius.

Istorija ta kad pradėjau ieškoti šioje temoje, bet kito žmogaus, po žinių kad miręs- nuleidau rankas ir padėjau tašką. Praeitą šeštadienį viena puseserė netyčia užsiminė apie kitą žmogų... (ji tada buvo 8-9 metukų).. ir štai, po 7 parų aš jau jį aplankiau... Nenuleiskit rankų.. verta-tikrai verta.
Atsakyti
ieskau ALVITO GRIGAICIO,is Kediniu
Papildyta:
Ieskau Alvito Grigaicio----is Kedainiu.mano vardas Dalia. Jisai zinos.
Papildyta:
NESVARBU,KAD JIS alkoholikas-zinau-myliu ji bet koki.
Atsakyti
15 metu gyvenu LONDONE-prasau,padekit surast sita zmogu.Ieskau nuo 1977metu.
Papildyta:
prisimenu,kad turejo broli Ramuna
Atsakyti
QUOTE(dilai @ 2010 06 21, 21:15)
15 metu gyvenu LONDONE-prasau,padekit surast sita zmogu.Ieskau nuo 1977metu.
Papildyta:
prisimenu,kad turejo broli Ramuna

gal šitas ?ag
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 21 birželio 2010 - 20:32
ACIU
Papildyta:
ZMOGUS,kurio ieskau ,taip pat gimes sausio 18
Atsakyti
su languotu paltu
Papildyta:
ieskau VAICIULIONIU is Marijampoles.Cia is tevelio puses giminaiciai.Mes gyvenom Kedainiuose.Dabar Europoj.
Papildyta:
prisimenu,pusbroli Geda.
Atsakyti
Sveiki.
Ieškau pusseserės Palmyros (mergautinė pavardė turėtų būt Vyšniauskaitė) Jos mama Kepežinskaitė. Seneliai lyg ir gyveno Kaišiadoryse. Pati Palmyra kiek dabar girdėjau ištekėjusi,turi lelių, pati augus vaikų namuose, turi dar krūvą seserų, viena iš jų- Jovita. Palmyra lyg ir gyvena Vilniuj. Jai dabar kažkur apie 27. Tiksliau nieko nežinau.
Atsakyti
Ieškau giminių iš savo močiutės pusės ir jei ir nepavyktu susibendrauti, bent žinosiu kažką daugiau apie savo šaknis. Mano močiutės duomenys - Janina Kromaitė, gimusi 1932 sausio 15, Zarasuose. Turėjo, kiek iš nuogirdų žinau, dvi seserys tai tikrai. Viena gyveno Kaune, Partizanų gatvės gale. Gal kas pažįsta ar pažinojo moterį tokia pavarde? Daugiau sužinoti nepavyko, močiutė mirė
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
norejau jusu pasiteirauti gal yra jusu tarpe mamyciu is Pazeru? blush2.gif
Labai reikia surasti man viena motery Lina Pazeriene (turetu buti virs 50metu amziaus,mano duomenimis gyvena Pazeruose,yra gyvenusi Kazlu Rudoje) .Gal kas nors pazystate?
Buciau labai dekinga uz betkokias zinias smile.gif 4u.gif ....
Atsakyti
Mano mama is 7 vaiku seimos,buvo isbarstyti po vaiku namus,kai uzaugo daugelio buvo seniai nemacius,tik su vieno seimom bendraudavom.Kaip pradejo ieskoti tai kaikurie labai nuvyle,su mama buvom nuvazeve pasveikint sesers su daug metu nematyta,patekam ant kaimiskos baliuskos,visi girti...nu vienu zodziu.as laukiausi buvo baisu ,atrode kam uzplauks primus ar dar kas.Puseseres mano mane vadino princese,mergele.. lotuliukas.gif nu tokias puseseres pamaciau ir uzmirsau.viena seseri atrado latvijoj..savotiski zmones,palaiko ukeli.Su ja atranda bendra kalba,vaziuoja kekvienais metais.
Na tai va kartais gailiesi,nes pamatai kaip tavo artimas nusigyvena,o kartais atsinaujina rysis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunkissed: 06 rugpjūčio 2010 - 06:36
Na o aš norėčiau susirasti savo vaikystės draugę Marytę Misevičiūtę (dabartinės pavardės nežinau), gimusią 1971-09-08. Ji turėjo brolį Svajūną, jaunesnį maždaug 4 metais. Paskutinė žinoma gyvenamoji vieta maždaug prieš 20 m. - Mažeikių r., Užlieknės k. Gal kas nors žino ką nors apie ją? 4u.gif
Atsakyti