sveiki, bandau surasti viena zmogu, Povila Vasiliauska, jam dabar turetu buti apie 53-54metus, siuo metu turetu gyventi anglijoje, bent jau daug metu ten gyveno. Pries kokius 10-11 metu gyveno kaune, silainiuose. turi zmona ir kiek zinau sunu... Praverstu bet kokia informacija buciau be galo dekinga
Mielosios, visos, kurios ieškote ar laukiate..
Ko gero, šis projektas, kaip tik Jums, tad maloniai kviečiame užeiti:
www.sugrizk.lt
palikite žinutę apie save, o gal būsite išgirstos..
su pagarba
www.sugrizk.lt
tiems, kurie laukia.. ieško..
Ko gero, šis projektas, kaip tik Jums, tad maloniai kviečiame užeiti:
www.sugrizk.lt
palikite žinutę apie save, o gal būsite išgirstos..
su pagarba
www.sugrizk.lt
tiems, kurie laukia.. ieško..
visai netycia uztikau labai idomu skyreli, aisku as viena is tu, kuri iesko.....
Skykit, gal kuri bandet kreiptis i rusu laida "Zdi menia"? As zinau tik varda (ir tai gal netikslu), dar zinau metus, kai "laivas stovejo/remontavosi Klaipedoj", net nzn laivo pavadinimo Ir miesta, lyg Murmanskas. Tikriausiai tai per mazai informacijos paiesku pradziai....
Labai pikta ant artimiausiu giminiu, kurie nusprende uz mane, jog nereikia, neidomu, neieskos....
Skykit, gal kuri bandet kreiptis i rusu laida "Zdi menia"? As zinau tik varda (ir tai gal netikslu), dar zinau metus, kai "laivas stovejo/remontavosi Klaipedoj", net nzn laivo pavadinimo Ir miesta, lyg Murmanskas. Tikriausiai tai per mazai informacijos paiesku pradziai....
Labai pikta ant artimiausiu giminiu, kurie nusprende uz mane, jog nereikia, neidomu, neieskos....
Prasau jusu pagalbos... Kaip butu imanoma surasti kur palaidotas zmogus? Esme ta kad noriu suzinoti kur palaidotas mano tetis... jis mire kai as buvau visai mazyte ir niekas man nepasako. kai paklausiu artimuju atsakimas vienas nezinau.
QUOTE(Erikiux @ 2010 05 14, 09:26)
Prasau jusu pagalbos... Kaip butu imanoma surasti kur palaidotas zmogus? Esme ta kad noriu suzinoti kur palaidotas mano tetis... jis mire kai as buvau visai mazyte ir niekas man nepasako. kai paklausiu artimuju atsakimas vienas nezinau.
neseniai ir as ieskojau vieno kapo, radau, bet man pasiseke kad zinojau kapines... o siaip kiekvienam miete turetu buti registras, kaune tai zinau kur yra, tai jei nors kazka zinai turetu rasti
QUOTE(Nete @ 2010 04 18, 16:04)
Nekreipk dėmesio visai
Sveikos.As ir esu pasileidusi i paieskas.Ieskau uzsieniecio ,kurio pamenu tik pavarde, tikriausiai netikslu varda,mazdaug gyvenamaja vieta apie 2km spinduliu.,miesta ir dar zinau,gimimo data bet be menesio ir dienos 1982 ir kad ar jis ar jo tevai turi versla.Per kur reiktu ieskot,gal kuri ir yra susiduri su tuo?***** taip blogai,kai ziuri i zmogaus pasa ir pameni tik keleta detaliu.Dekui,jei galima ats i AZ
QUOTE(charizsma @ 2010 05 23, 13:56)
Sveikos.As ir esu pasileidusi i paieskas.Ieskau uzsieniecio ,kurio pamenu tik pavarde, tikriausiai netikslu varda,mazdaug gyvenamaja vieta apie 2km spinduliu.,miesta ir dar zinau,gimimo data bet be menesio ir dienos 1982 ir kad ar jis ar jo tevai turi versla.Per kur reiktu ieskot,gal kuri ir yra susiduri su tuo?***** taip blogai,kai ziuri i zmogaus pasa ir pameni tik keleta detaliu.Dekui,jei galima ats i AZ
tai ieskok facebooke
QUOTE(iowa @ 2010 05 23, 14:23)
tai ieskok facebooke
Bandziau ir bemaz 5h jame praleidau,bet nieko doro neradau.Tiesiog kruva anketu be nuotrauku ir keleta su
QUOTE(charizsma @ 2010 05 23, 14:35)
Bandziau ir bemaz 5h jame praleidau,bet nieko doro neradau.Tiesiog kruva anketu be nuotrauku ir keleta su
o i google ivedus pavarde ir miesta ??
QUOTE(iowa @ 2010 05 23, 15:03)
o i google ivedus pavarde ir miesta ??
Bandziau,bet nieko.Ismete viena jau apsidziaugiau maniau tas,bet paskiau ziuriu,kad kazkokia technikos parduotuve ir vaikinas visai ne tas.Blem kaip kartais likimas sutvarko mane
O as jieskau savo tikru pusbroliu ir puseseres Jie amerikoje ir gime Tai mano tevelio brolio vaikai Like tik jie is artimesniu giminiu Zinau adresus senus senus duomenis gyvenamuosios vietos Sunus kaskokiuose amerikos puslapiuose buvo rades Pavardes suamerikoniontos o pusbrolio vardas lietuviskas tai manau ne daug butu amerikonu su lietuviskais vardais Parase kaska bet jokio atsakimo negavom Dar problema as pati nekalbu angliskai tik sunus Nu per kur butu galima juos susirasti?