Gal ir man kas nors padės ar patars nuo ko pradėti paieškas,į tv kreiptis nenoriu
Ieškau savo tėvo,nesu jo mačius žinau tik vardą.JANAS ,1978metais gyveno Vilniuje ir dirbo Vilniaus statybos treste,turėtų būti gimęs 1945 plius minus keli metai.
Daugiau nieko nežinau,gal kas patars nuo ko man pradėti
Turbūt turiu seserų ar brolių apie kuriuos nieko nežinau ir jie net neįsivaizduoja,kad aš egzistuoju
QUOTE(pince @ 2010 02 14, 21:25)
Gal ir man kas nors padės ar patars nuo ko pradėti paieškas,į tv kreiptis nenoriu
Ieškau savo tėvo,nesu jo mačius žinau tik vardą.JANAS ,1978metais gyveno Vilniuje ir dirbo Vilniaus statybos treste,turėtų būti gimęs 1945 plius minus keli metai.
Turbūt turiu seserų ar brolių apie kuriuos nieko nežinau ir jie net neįsivaizduoja,kad aš egzistuoju
gal pavarde zinote ar dar ka nors
QUOTE(giletaite @ 2010 02 17, 14:59)
gal pavarde zinote ar dar ka nors
Tame ir reikalas, net pavardės nežinau sugebėjo mano mama būdama naivi studentė net pavardės nepasiklausti,ai bet čia ilga ir skausminga istorija
Jis net nežino,kad aš egzistuoju,čia kaip seriale
O aš noriu bent pabandyti susirast, tik neįsivaizduoju nuo ko net pradėt
QUOTE(pince @ 2010 02 17, 16:21)
Tame ir reikalas, net pavardės nežinau sugebėjo mano mama būdama naivi studentė net pavardės nepasiklausti,ai bet čia ilga ir skausminga istorija
Manu gerai paklausinek, kazkaip nesitiki, kad nieko nezino, gal tiesiog sakyti nieko nenori, kad nekelt praeities dulkiu???
Gal gali man kas padeti, labai reikia info apie Jolanta Kaminskiene, gyvena Kaune, labai labai prasau, kas gali padeti, tarkim adresas ar pan. i AZ
QUOTE(giletaite @ 2010 02 18, 11:14)
Manu gerai paklausinek, kazkaip nesitiki, kad nieko nezino, gal tiesiog sakyti nieko nenori, kad nekelt praeities dulkiu???
Nu Žinokit nežino ,ilga čia istorija,sakau,galėčiau pamest idėjų geram serialui tik laimingai pabaigai reikėtų man susipažint su tėvu
QUOTE(policija @ 2010 01 25, 23:36)
Del paiesku manau, kad galeciau siek tiek padeti ir as, nes turiu siokia tokia galimybe palandzioti po duomenu baze.Taciau reikia nors minimaliu ieskomo zmogaus duomenu.
Sveiki gal galetumet padet susirasti savo klasioke Inga Tamkeviciute gim.19790730 ji buvo is Kauno bandziau guglinti tai nieko nerandu greiciausiai pavarde iene tai ir nerandu
QUOTE(pince @ 2010 02 19, 21:01)
Nu Žinokit nežino ,ilga čia istorija,sakau,galėčiau pamest idėjų geram serialui tik laimingai pabaigai reikėtų man susipažint su tėvu
Bet vistiek turėjo ką nors žinoti. Pvz draugus ar jo aplinka. Kur mokėsi, dirbo ? O tu apie savo tėvą su ją esi šnekėjusi ?Gal ji galėtu tau padėti prisimindama kokias nors detales ?
Sveikos,gal kas draugų rate turi pažystamus vardu Reda Balčaitienė,Rolandas Balčaitis ir Jurgita Balčaityte jie iš Alytaus.
Labu,ieskomas asmuo mano butu Aušrys Čepurna,gyvenama vieta Vilnius,jei per paskutinius 6-7 metus nepakeite gal pazystamas kieno,arba draugas,kolega?
facebooke ismeta Jurgita Balcaityte,bet ar ta pati nezinau
Ieškau moters, vardu Erika (pavardės nepamenu), kurios mama V. buvo mano pamotė kurį laiką, nebeturiu V. telefono, beprotiškai pasiilgau ir nežinau kaip ieškoti ir bandau visokius būdus. Erika, jei perskaitysi šitą mano žinutę tau, parašyk man AZ, prašau.
Tai tiek
Ach tiesa, žinau, kad Jūs gyvenate Rokuose.
Tai tiek
Ach tiesa, žinau, kad Jūs gyvenate Rokuose.