Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Šponka @ 2009 10 22, 13:28)
Ieškau buvusios auklėtojos Rimos Jasaitytės, kuri šiuo metu turėtų dėstytojauti kažkurioje Šiaulių m.mokymo įstaigoje. Gal jūs ar jūsų vaikai susidūrėt su dėstytoja tokia pavarde?

šiaip ją randa kaip dirbančia Klaipėdos kolegija - Pedagoginė praktika.. o gal ne ta pati?
Atsakyti
as turiu broli. mano tevo pirma santuoka isiro, pirma zmona su sunum isvaziavo gyventi i kauna. nuo tada tevas sunaus nemate, nes ex jo lankyti neleido( jis taip sako, kaip buvo is tikro- nezinau). bandziau kalbetis su jo mociute, bet ta boba atsove, kad nelysciau prie ju, kad nezino, kur dabar mano brolis yra ir viskas, daugiau nieko nepavyko ispesti. tai va, jeigu kas pazysta dariu tarvydaviciu, bukit geri, rasykit man az.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 22, 17:09)
o tu pabandyk nueit į temą kur mokyklos ir paklaust ten , manau daugiau šansu nei čia būtu  g.gif

Bandysiu..

QUOTE(vilma1978 @ 2009 10 22, 22:03)
...arba reikia tiesiog pagooglinti ax.gif

QUOTE(Lera @ 2009 10 24, 12:21)
šiaip ją randa kaip dirbančia Klaipėdos kolegija  - Pedagoginė praktika.. o gal ne ta pati?

Googlinau, ne ta.. schmoll.gif
Atsakyti
Aš savo tėtčio nepažįstu, jis net nežino, kad aš esu.Nežinau, kokią situaciją sudaryčiau prisistatydama, "sveikas tėti, štai esu tavo dukra." verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2009 10 30, 17:11)
Aš savo tėtčio nepažįstu, jis net nežino, kad aš esu.Nežinau, kokią situaciją sudaryčiau prisistatydama, "sveikas tėti, štai esu tavo dukra." verysad.gif

Nu ką. Jus abu suaaugę gal nuoskaudos seniai jau jų nėra.Jai jis net nežino apie tavo egzistavimą Gal kaip tik bus didelis džiaugsmas būtu atrasti savo dukrą.Paagalvok apie du variantus. Jai jis tave atmes arba priims . o gal jam papraščiausiai reikės laiko tai suvirškinti. Netarus šio žingsnio nesužinosi. Žinau ,kad gali būti skaudu ir stabdyti baimė būti atmesta. Bet žinai, norėčiau tave padrąsinti. Manau ,kad tu daug daugiau gali atrasti negu prarasti. Juk ir taip tu savo tėčio nepažįsti. Manau tai jo ir tavo teisė žinoti tiesą ir pažinti.Aš esu girdėjus ne vieną tokią istoriją . Esu net pati padėjusi žmogui žengti tą žingsnį. Nemanau ,kad tau reikia visą gyvenimą leisti jam ir tau gyventi nežinomybėje. Jai jau apie tai rašai . Tau tai svarbu. Tiesa žmones išlaisvina. Nebijok............
Papildyta:
smile.gif+2009 10 28, 23:41-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 10 28, 23:41)
as turiu broli. mano tevo pirma santuoka isiro, pirma zmona su sunum isvaziavo gyventi i kauna. nuo tada tevas sunaus nemate, nes ex jo lankyti neleido( jis taip sako, kaip buvo is tikro- nezinau). bandziau kalbetis su jo mociute, bet ta boba atsove, kad nelysciau prie ju, kad nezino, kur dabar mano brolis yra ir viskas, daugiau nieko nepavyko ispesti. tai va, jeigu kas pazysta dariu tarvydaviciu, bukit geri, rasykit man az.

Parašyk daugiau info. Bent jau kuo vardu . Kiek metų galėtų būti ar žinai tavo tėtės pirmos žmonos vardą?Nes čia norėdami negalės tau padėti šių tavo žinučių skaitytojai . Didelės sekmės.
Atsakyti
Nelabai aš daug žinau. Nes ko nepaklausi, visi nieko nenori sakyti. Brolis- Darius Tarvydavičius, turėtų būti apie 30m. Buvusios žmonos vardas- Viktorija, dabar pavardė tikriausiai kita. Gyveno jie Kaune, berods Vilijampolėj, Dubysos g. Bandžiau dar su jo teta susikalbėt, jos pavardė Sarkanienė, irgi iš Kauno. Tai ji sakė, kad brolis su mama išvažiavę i Vokietiją, pasikeitė abu pavardes. Ji sakė, kad dabar jų pavardė Štern. Deja, kai antrą kartą paskambinau, ji paprašė daugiau jos netrukdyti, nes jos sesuo ( brolio močiutė), jai uždraudė apie tai kalbėti. Tai tiek.
Atsakyti
sveiki,

mano draugas noretu surasti 2005 -2006 metais tarnavusius Klaipedoje, 2-oje Arsenalo kuopoje , 3 burio karius/asmenis. Galbut kas zino kaip tai padaryti, o gal, kieno nors pazystamu pazystami ... labai noretume rasti. Iesko Ramonas.
Atsakyti
Nu jo jo daug info pateiket, kad ka surast galima butu
Atsakyti
O aš norėčiau rasti studijų laikų bendrabučio draugę...
1993-2000 mokiausi Lietuvos žemės ūkio universitete, kitaip tariant "žemkėj",.... nuo 1995 iki 2000 gyvenom 5 bendrabutyje... II aukšte, berods 211 ar 213 , tiksliai nepamenu numeriuko (priešais virtuvę) ir gyvenu ta mano draugė Asta, kurią jau kokie 6-7 metai esu "pametusi"... po studijų dar kokius 1-2 metus esu ją aplankiusi, vėliau kiek užvažiuodavau, nieko nerasdavau, o į už durų užkištus raštelius niekas nebeatsiliepdavo verysad.gif
jei tiksliai pamenu - pavardė buvo Biliūnienė, turėjo dukrytę Dianą, šiuo metu jau visa panelė turėtų būti - apie 13-14 metų ... mokėsi Ekonomikos fakultele, ten kažkur šiek tiek ir dirbo (netoli "akvariumo" kabinetas buvo), tai pat kažkur dar Fizinio katedroj darbavosi ... atsimenu tik tiek, kad vyro vardas buvo iš R raidės doh.gif
pati Asta galėjo būti kokių 1972-73 metų gimimo, ir jei neklystu kilimo kažkur nuo Ignalinos pusės...
gal kas nors atsimins ją, butų malonu kad parašytų ...
beje, kiek esu ooglinusi - nieko panašaus nerandu, nes gal nėra labai tiksli pavardė... verysad.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas turit kontaktus Eglės Binartaitės iš Klaipėdos, aš jos labai ieškau. Esu jos vaikystės draugė. Prašau į až.
Atsakyti
Buvau berasanti kad ieskau savo netikro brolio su sese, bet susimasciau ar verta.. g.gif Gal jie nenores nieko bendro su manim tureti, ypac kai mus sieja itin nemalonus zmogus, ar siaip gal jau per velu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 12 28, 19:54)
Buvau berasanti kad ieskau savo netikro brolio su sese, bet susimasciau ar verta.. g.gif Gal jie nenores nieko bendro su manim tureti, ypac kai mus sieja itin nemalonus zmogus, ar siaip gal jau per velu..  unsure.gif

as manau, kad nieko neprarasit jei surasit juos, o jei neieskosit paskui gali grauztis visa gyvenima, kad to nepadaret g.gif o galbut kaip tik jie dziaugtusi jus surade bigsmile.gif
Atsakyti