Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Maidenana @ 2009 05 25, 17:39)
jie atkapsto net is kinijos. http://poisk.vid.ru/

pabandysiu ir aš ten parašyt , nors jei reikėtu į Rusija važiot tai negalėčiau......
Atsakyti
Be abejo bandykit susirasti, paskui gailesites visa gyvenima, kad net nepabandete....
Atsakyti
Ieskok, bandyk surasti kiek imanoma daugiau informacijos. Jei suzinociau, kad turiu kazkur broli ar seseri, tikrai bandyciau susirasti 4u.gif
Atsakyti
Aš tikrai bandyčiau ir net nedvejočiau...
Atsakyti
as ir turiu vyresni broli, pries kelis metus ta suzinojau, jis is tevo pirmos santuokos.. tai iskarto ir buvo noras pamatyt, o dabar jau nebezinau, kazkaip negalvoju apie tai.. galvoju, kad gal jis nenores, nes tevas juos paliko del kitos seimos.. suprantu, kad nuoskauda turetu but.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 25 gegužės 2009 - 18:39
QUOTE(Aziza @ 2009 05 25, 19:35)
as ir turiu vyresni broli, pries kelis metus ta suzinojau, jis is tevo pirmos santuokos.. tai iskarto ir buvo noras pamatyt, o dabar jau nebezinau, kazkaip negalvoju apie tai.. galvoju, kad gal jis nenores, nes tevas juos paliko del kitos seimos.. suprantu, kad nuoskauda turetu but..  unsure.gif

O aš bandyčiau... Nenorės tai nenorės... Bet jau niekada nebekankins dvejonės... 4u.gif
Atsakyti
o kam g.gif . Savam eoizmui patenkint- AŠ noriu- reiškia visi irgi turi norėti? O atsakomybė bus kieno? Žmonės kaip suprantu ten jau irgi suaugę savi vaikai, anūkai- draugai kitos giminės, gal SAVOS giminės ir čia zdaste, ja vaše sestra, taip sakant? Pasižiūrėt kaip zoosode į jus noriu, suspažint noriu, trūksta man įspūdžių? O SAVIEMS vaikams sakykim kokius neprietelius surasit, asocialius asmenis taip sakant- ą sakysit- mylėkit juos, čia jums dėdžių ir tetų suradau?
Kol žmogus esi vienas, ir gali sau iš jaunystės maksimalumo neprisiimant atsakomybės kažko ieškoti- tai viena. Kita yra kai jau suaugęs žmogus priklausantis kaip ir sau, kaip ir ne visai tik sau priklausantis turėtų geriau pasvarstyti ką jam daryti,ir motyvai gilesni nei noriu patenkinti smalsumą tokiu atveju ne visai priimtini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 25 gegužės 2009 - 19:09
Gal nemazaipriklausoir nuo to, kaip ir kodel tie giminaiciai issibarste? Jei seima isblaskyta, nes vaikai buvo is asocialios seimos, mire tevai ar pan. ir vaikai buvo i vaiku namus isblaskyti,tai gal visi nores susitikti? Jai vaikai is skirtingu santuoku, tada taip,gali buti visko. As vat zinau, kiek turiu seseru ir broliu, bet netraukia manes artimiau bendraut nei ''labas'' pasakyti,netycia susitikus. Jie yra is antros tevo santuokos. O nepabandzius susitikti, manyt, kad tai buvo egoizmas... Et, tiekt to,tebus tai egoizmas. Bet jei gero nieko neiseis, kaip pasisveikins, taip ir atsisveikins. Ir del smalsumo- namanau,kad vien smalsumas cia butu motyvas.
Atsakyti

o kas yra daugiau ne egoizmas- AŠ NORIU g.gif . Gražiais žodžiais dvasingais žodžiais apvyniot galim bet ką bet kuris iš mūsų, o vidui sau, išpažintyje sau- kaip visa tai vadinsim?
Atsakyti
Nu jei tai būtų iš tėvo pusės, tikrai neieškočiau ir matyt nenorėčiau. Ir nelaikyčiau nei broliu, nei seserim, tie vyrai dar 50 tokių brolių ir seserų pridaryt gali..
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 25, 20:26)
o kas yra daugiau ne egoizmas- AŠ NORIU g.gif . Gražiais žodžiais dvasingais žodžiais apvyniot galim bet ką bet kuris iš mūsų, o vidui sau, išpažintyje sau- kaip visa tai vadinsim?

As juk ir nepriestaravau, kad tai egoizmu galima butu vadinti. Tiesiog ne visada tas egoizmas yra blogis. Galu gale, daug ka darome butent del to.
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2009 05 25, 18:06)
Ieskok, bandyk surasti kiek imanoma daugiau informacijos. Jei suzinociau, kad turiu kazkur broli ar seseri, tikrai bandyciau susirasti 4u.gif

ta informaciją susirast ne taip paprasta kaip gali atrodyt.

nors žiūrint kokia padėtis ir kas yra žinoma.
Atsakyti