Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Lera @ 2009 08 25, 17:12)

pas mus su juo tikrai viskas nuostabu , apie tai galėjau tik pasvajot.... mes kai vaikystei atskirti dvyniai jaučiames.. turim tas pačias sveikatos bedeles , tas pačias mintis , kartais kalbam vienu balsų  wub.gif  kartu atostogavom ir daug laiko leidžiam kartu.. tai nerealu....  wub.gif panašumų begalo daug per toki neilga laiką .... turim vaiku , mūsų vaikai turi pusbrolių pusseserių dedė tetą , apie tai galėjom abudu tik sapnuot eh..kaip gera  wub.gif

o visai neseniai viskas buvo taip painu , atrodė šiai svajonei nelemta išsipildyt..bet matyt stebuklų būna .....

wub.gif jatau kaip faina wub.gif baltai pavydžiu blush2.gif reiktų ir man imtis sesers paieškom g.gif žinau,kad Amerikoj ji kažkur,laimingai ištekėjus ir lygtais sūnų augina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 08 25, 17:12)
pinigų stoka čia gėda kažkokia ? jei ne kodėl vos ne pašaipos formą parašyta?

beto aš jį radau geru ir labai geru žmonių pagalbą be kyšių ir kitų nesąmonių , kyšio niekada nedaviau ir neduosiu... tai neleidžia mano principai.. čia daugiau apie tai nesiplesiu čia ne laikas ir ne vieta , beto neprivalau kažkam aiškintis , kitas dalykas jei skaitytum daugiau nei viena postą , gal kažkaip daugiau ir esama situaciją įsivaizduotum...

pas mus su juo tikrai viskas nuostabu , apie tai galėjau tik pasvajot.... mes kai vaikystei atskirti dvyniai jaučiames.. turim tas pačias sveikatos bedeles , tas pačias mintis , kartais kalbam vienu balsų  wub.gif  kartu atostogavom ir daug laiko leidžiam kartu.. tai nerealu....  wub.gif panašumų begalo daug per toki neilga laiką .... turim vaiku , mūsų vaikai turi pusbrolių pusseserių dedė tetą , apie tai galėjom abudu tik sapnuot eh..kaip gera  wub.gif

o visai neseniai viskas buvo taip painu , atrodė šiai svajonei nelemta išsipildyt..bet matyt stebuklų būna .....

didžiausios sėkmes visoms ieškančioms..
naudodamasi proga norėčiau padėkot visom kurios padėjo... daugumos viešai vardint negaliu o ką galiu tai dovanoju balioniuką Angelosparnas  4u.gif  wub.gif ir visoms kurios nuoširdžiai palaikė ...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Lera kaip malonu wub.gif wub.gif . Bet tikrai nesureikšmink. Net mano niką prisimeni. Nesitikėjau pamaloninai. Bet tu pati viską padarei . Tikrai. Svarbiausia ,kad jau susiradote vienas kitą wub.gif wub.gif . Nes turėjote augti kartu , bet jis augo greta tavo svajonėse. Aš nuoširdžiai tikrai džiaugiuosi. Kad tavo svajonė tapo realybė. Kad nepabijojai garsiai svajoti. O svajonės pildosi jus galit būti pavyzdys tiems žmonėms kurie neturi vilties svajoti.Dievas mato jai yra tikėjimo ir vilties. Stebuklai ir 21 amžiuje gali įvykti.

Sekmės tau Lera wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelosparnas: 25 rugpjūčio 2009 - 21:55
QUOTE(damute31 @ 2009 08 25, 14:17)
wub.gif  jatau kaip faina  wub.gif  baltai pavydžiu  blush2.gif  reiktų ir man imtis sesers paieškom  g.gif  žinau,kad Amerikoj ji kažkur,laimingai ištekėjus ir lygtais sūnų augina  smile.gif

pagal aprasyma, as tikciau smile.gif bet turbut per daug didelis sutapimas butu biggrin.gif as sesers lietuvoje ieskau.
Atsakyti
QUOTE(shiva1 @ 2009 08 26, 07:59)
pagal aprasyma, as tikciau smile.gif  bet turbut per daug didelis sutapimas butu  biggrin.gif  as sesers lietuvoje ieskau.

o gal bigsmile.gif Laura ji vardu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 08 25, 22:51)
  Net mano niką prisimeni.
Sekmės tau Lera  wub.gif 

niekada nepamirštu kas ir ką dėl manęs padaro , gera žodį pasako..... tu tikrai labai palaikei kai jau atrode kad viskas kaip skystas muilas slysta tarp pirštu... ačiū 4u.gif

kad mes tik galėtumėm įsivaizduot kad taip įmanoma jaustis.... mūsų gyvenimai tikrai pasikeite ...mes tokie panašus.. mums taip gera kartu.. mūsų vaikai tarpusavo nerealiai panašus wub.gif bet vis dar susigraudinam prisimenant pirma susitikimą pirma skambuti ir pan.... vis dar viskas labai šviežia ir jautru ....

vienu žodžių .. nes sunku patikėt tuom kad vyksta .... tai kaip kokiam meksikietiškam seriale bet tai gyvenimas....

QUOTE(shiva1 @ 2009 08 26, 07:59)
pagal aprasyma, as tikciau smile.gif  bet turbut per daug didelis sutapimas butu  biggrin.gif  as sesers lietuvoje ieskau.

QUOTE(damute31 @ 2009 08 26, 10:56)
o gal  bigsmile.gif  Laura ji vardu  4u.gif

niu niu? kaip įdomu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2009 08 26, 02:56)
o gal  bigsmile.gif  Laura ji vardu  4u.gif

ne, biggrin.gif mano kitoks vardas, o ieskau raimondos, mergautine pavarde markeviciute smile.gif is panevezio, 1973 gimimo, zinau, kad lyg sesele dirbo, lyg istekejo, bet realiai mazai zinau
Atsakyti
QUOTE(shiva1 @ 2009 08 26, 21:20)
ne,  biggrin.gif  mano kitoks vardas, o ieskau raimondos, mergautine pavarde markeviciute smile.gif  is panevezio, 1973 gimimo, zinau, kad lyg sesele dirbo, lyg istekejo, bet realiai mazai zinau

verysad.gif gaila tikiuos rasim savo seses mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau šią temelę nuo pradžių iki galo. Mamulei ir Lerai patys didžiausi sveikinimai suradus brolius ir sese 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Visiems kitiems stiprybės ieškant savo artimų žmonių.

Į šią temelę atklydau ne šiaip sau, yra žmonių kurių tikrai ieškau, tai mano prosenelio giminės. Mano močiutė - prosenelio dukra iš pirmos santuokos, antroje santokoje proisenelis turėjo sūnų, močiutės brolį, su jo šeima mes bendraujame, tačiau norėčiau surasti prosenelio brolius, seseris, tam, kad sužinočiau visą savo giminės istoriją, kad bendrautume ir,kad bent kiek per juos pažinčiau savo prosenelį, kaip manot ar verta?
Atsakyti
Labai idomi temele, perskaiciusi ja labai dziaugiuosi uz jus mergaites, kad jus vis del to suradote savo artimus zmones 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmes tolimesniame bendravime su jais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o aš truputį papasakosiu apie savo paieškas. Ieškojau ir radau savo vaikystės draugę. Ji kažkur prieš 18m išvyko su mama į Rusiją. Nepasakosiu kaip aš ten visaip goooglinau ir pan, bet vienąkart man šovė mintis ieškoti jos giminių, kurie yra Lietuvoj. Prisiminiau jos puseserės vardą ir miestą kuriame mokėsi, išnaršiau klase.lt, tada lyg ir atradau tokią su pavarde. prisiregistravau one.lt. Radau ją ten. Parašiau. Atrašė ir nurodė lietuvišką tel nr. Aš jau apsidžiaugus paskambinau, o ten pasirodo bendravarde ir bendrapavarde bet ne ta. Veliau ji man pati pasake, kad vis tik pas juos giminej jos buvo dvi su vienodais vardais ir pavardem. ir kad mano ieskoma drauge gyvena rusijoj, yra istekejus ir yra pakeitus pavarde. VIskas. Maniau jau daugiau nerasiu. Bet vienakart atsigulus vis galvojau, koki dar zmogu galeciau pakalbinti, kas dar galetu buti ta grandis. ir bingo! sugalvojau one.lt atsifilruoti tos rastos puskes gimines. o ten radau "girdeta" varda. Va kai ja pakalbinau tai ji buvo ziauuuuriai nustebus bet vis tik dave meila ir tel nr Rusijoje. As jai parasiau. Ir ji man atrase! Mes bendraujam, mums klausimu milijonai, atrodo reikia atsisneketi uz tuos metus.
Patarimas: isieskokit one.lt klase.lt facebook.com http://my.mail.ru/cg.....2Fmy.mail.ru/ ir visokius kitokius socialinius tinklapius. Sekmes visiems ieskantiems
Atsakyti
As skaudzia patirtim pasiremus pasakysiu, neieskokite, geriau pasvajokite ir viskas - svajones grazios, o realybeje zmones gali buti labai ziaurus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2009 09 10, 13:01)
As skaudzia patirtim pasiremus pasakysiu, neieskokite, geriau pasvajokite ir viskas - svajones grazios, o realybeje zmones gali buti labai ziaurus...  doh.gif

skaudi patirtis viena,o siol temoj laimingos dvi ax.gif bigsmile.gif tai kad nesuzinojes gali grauztis visa gyvenima,kad nepabandei... 4u.gif
Atsakyti