Nu jei tai būtų iš tėvo pusės, tikrai neieškočiau ir matyt nenorėčiau. Ir nelaikyčiau nei broliu, nei seserim, tie vyrai dar 50 tokių brolių ir seserų pridaryt gali..
Aš irgi turiu brolį. Tėvas supažindino mus, kai man buvo 16, o jam 9. Praėjo 10 metų, su tėvu pabendraujam, bet tos temos neliečiam, kažkada bandžiau, sukonfliktavom ir tiek... Facebook'e vis įvedu ar neatsirado... Nežinau, gal dar ankstoka pažindintis iš naujo, 19 metų bernui gegužę suėjo, gal jam šimtas metų ta a la sesuo neįdomi... O susipažint noris...
Sunku pasakyti ar metai lemia norą bendrauti. Gali pamėginti susisiekti. Kai aš ieškojau brolio ir sesers, per apsirikimą parašiau visai kitam jaunuoliui (atitiko vardas, pavardė, o ir panašus į mane atrodė), tai labai maloniai pabendravome. Aišku, iš pradžių sutriko, abejojo ar verta bendrauti, o vėliau, išaiškėjus, kad neesame giminės, net apgailestavo ir padėjo ieškoti tikro brolio (deja, jo kontaktų neradome). O štai sesuo, nors ir esame vienmetės (taigi, pakankamai brandaus amžiaus), net nesiteikė atsakyti ir iš viso išsiregistravo iš Klasės lt.
Kiekvienas žmogus turi prigimtinę teisę būti laimingu Jeigu jam svajonė surasti brolį ar sesę suteikia džiaugsmą, jis turi teisę į pagarbą O kad realizuoti svajonę, reikia nedaug - truputį pastangų
....... jau buvo pas mus........ nepykit bet nesinori kaip bebūtu keista apie tai kalbėt viešai , viskas taip trapu taip gera ir nerealu kad.... kaip sakoma laimingi žmonės tyli.......
....... jau buvo pas mus........ nepykit bet nesinori kaip bebūtu keista apie tai kalbėt viešai , viskas taip trapu taip gera ir nerealu kad.... kaip sakoma laimingi žmonės tyli.......
Ieškau bendramokslės, iš Plungės Raimondos Visockytės. Na manau dabar pavardė jau seniai pasikeitus, bet jei kas žino ką nors apie ją, ar kažkokius kontaktus, jei nesunku gal galima būtų parašyti.
Ieškau bendramokslės, iš Plungės Raimondos Visockytės. Na manau dabar pavardė jau seniai pasikeitus, bet jei kas žino ką nors apie ją, ar kažkokius kontaktus, jei nesunku gal galima būtų parašyti.