Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(mamulia @ 2009 06 19, 23:58)
sveikinu Lera, kaip smagu girdėti smile.gif  thumbup.gif  wub.gif

ačiū , dėka visu padėjusu mano gyvenimas labai pasikeite , gyvenu kosmose viskas yra nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 05 25, 19:30)
Nu jei tai būtų iš tėvo pusės, tikrai neieškočiau ir matyt nenorėčiau. Ir nelaikyčiau nei broliu, nei seserim, tie vyrai dar 50 tokių brolių ir seserų pridaryt gali..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lera,MAmulia ax.gif ax.gif kokia situacija pas jus? bigsmile.gif ax.gif smalsu labaaaaai blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu brolį. Tėvas supažindino mus, kai man buvo 16, o jam 9. Praėjo 10 metų, su tėvu pabendraujam, bet tos temos neliečiam, kažkada bandžiau, sukonfliktavom ir tiek... Facebook'e vis įvedu ar neatsirado...
Nežinau, gal dar ankstoka pažindintis iš naujo, 19 metų bernui gegužę suėjo, gal jam šimtas metų ta a la sesuo neįdomi... unsure.gif O susipažint noris...
Atsakyti
Sunku pasakyti ar metai lemia norą bendrauti. Gali pamėginti susisiekti. Kai aš ieškojau brolio ir sesers, per apsirikimą parašiau visai kitam jaunuoliui (atitiko vardas, pavardė, o ir panašus į mane atrodė), tai labai maloniai pabendravome. Aišku, iš pradžių sutriko, abejojo ar verta bendrauti, o vėliau, išaiškėjus, kad neesame giminės, net apgailestavo ir padėjo ieškoti tikro brolio (deja, jo kontaktų neradome). O štai sesuo, nors ir esame vienmetės (taigi, pakankamai brandaus amžiaus), net nesiteikė atsakyti ir iš viso išsiregistravo iš Klasės lt.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 01, 15:23)
Lera,MAmulia ax.gif  ax.gif  kokia situacija pas jus? bigsmile.gif  ax.gif  smalsu labaaaaai blush2.gif

puikiai smile.gif su sese susitinku ateinantį savaitgalį, su broliu dar kitą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 07 07, 18:10)
puikiai smile.gif su sese susitinku ateinantį savaitgalį, su broliu dar kitą  wub.gif

pirmi susitikimai? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kiekvienas žmogus turi prigimtinę teisę būti laimingu smile.gif Jeigu jam svajonė surasti brolį ar sesę suteikia džiaugsmą, jis turi teisę į pagarbą thumbup.gif O kad realizuoti svajonę, reikia nedaug - truputį pastangų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 07, 22:29)
pirmi susitikimai? bigsmile.gif  bigsmile.gif

....... jau buvo pas mus........ nepykit bet nesinori kaip bebūtu keista apie tai kalbėt viešai , viskas taip trapu taip gera ir nerealu kad.... kaip sakoma laimingi žmonės tyli.......

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 11, 14:53)
....... jau buvo pas mus........ nepykit bet nesinori kaip bebūtu keista apie tai kalbėt viešai , viskas taip trapu taip gera ir nerealu kad.... kaip sakoma laimingi žmonės tyli.......

va tuo tyliai ir pasidziaukim wub.gif wub.gif wub.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti

Ieškau bendramokslės, iš Plungės Raimondos Visockytės. Na manau dabar pavardė jau seniai pasikeitus, bet jei kas žino ką nors apie ją, ar kažkokius kontaktus, jei nesunku gal galima būtų parašyti.

Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2009 07 20, 20:53)
Ieškau bendramokslės, iš Plungės Raimondos Visockytės. Na manau dabar pavardė jau seniai pasikeitus, bet jei kas žino ką nors apie ją, ar kažkokius kontaktus, jei nesunku gal galima būtų parašyti.

asmens kodo kartais nežinai gimimo datos . per registrų centrą galima susirast 50 lt kainuoja paslauga jai ji sutinka tai tau perduoda jos duomenys.
Atsakyti