Taip tai tikrai jis...... jau viską sutikrinau . sorry visa drebu rašyt negaliu.............
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 11:10)
Taip tai tikrai jis...... jau viską sutikrinau . sorry visa drebu rašyt negaliu.............
Wow drebėjimas praeis pamatysi pažiurėk kiek turi palaikymo ir įvyks ilgai lauktas susitikimas . Šaunuolė Lera . Svarbiausia , kad po ilgų ieškojimo metų pagaliau susirasi tai kas brangu . sekmės Jau visai netoli svajonės išsipldymas
Dabar galvojam kaip teisingai pasielgt reikėtu............ vis dar suspazmuota sedžiu...
Kaip šauniai, Lera, sėkmės
O aš ieškau Severijos Kirilovaitės, ji šiuo metu UK, telefono nebeturiu, mailo, nieko, buvo nuostabi draugė, nuostabus žmogus. Išvyko greitai į UK nelegaliai, o aš į KLP, dar senais laikais ir viskas, prapuolė, telefonai seniai jau ne tie, nei jos nei mano. Randu jos publikuojamų nuotraukų internete, nes ji fotografė, bet jokių kontaktų, nors užmušk. Žinau jos dėdę, gyvena mažeikiuose, žadu kada nuvykt, bet sakau, o gal kas netyčia čia užmatys
O aš ieškau Severijos Kirilovaitės, ji šiuo metu UK, telefono nebeturiu, mailo, nieko, buvo nuostabi draugė, nuostabus žmogus. Išvyko greitai į UK nelegaliai, o aš į KLP, dar senais laikais ir viskas, prapuolė, telefonai seniai jau ne tie, nei jos nei mano. Randu jos publikuojamų nuotraukų internete, nes ji fotografė, bet jokių kontaktų, nors užmušk. Žinau jos dėdę, gyvena mažeikiuose, žadu kada nuvykt, bet sakau, o gal kas netyčia čia užmatys
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 11:33)
Dabar galvojam kaip teisingai pasielgt reikėtu............ vis dar suspazmuota sedžiu...
Kokios smagios naujienos
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 10:57)
Sekiau temutę ir kažkaip tikėjau, kad pavyks jį rasti, labai džiaugiuosi už tave
Jau kalbėjom su juo šiandien , užklupau ji lb netinkamoj vietoj...... abu mikčiojom ir aš verkiau bet manau bo biški įsivažiuosim.. labai to tikiuosi
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 20:36)
Jau kalbėjom su juo šiandien , užklupau ji lb netinkamoj vietoj...... abu mikčiojom ir aš verkiau bet manau bo biški įsivažiuosim.. labai to tikiuosi
, dar kiek ir susimatysit
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 20:36)
o kaip jis?kaip sureagavo i sesute? lera tokios istorijos tik parodo,kiek geru zmoniu yra pasauly,kurie be atlygio,be kysiu daro gera...
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 09:57)
sveikinu Lera, kaip smagu girdėti
QUOTE(Abo @ 2009 06 19, 12:48)
Kaip šauniai, Lera, sėkmės
http://www.123rf.com/profile_severija
uzsiregistruok tame puslapyje pati
tada kai turesi profili galesi jai parasyti , ji i el. pasta gaus laiska