Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

Taip tai tikrai jis...... jau viską sutikrinau . sorry visa drebu rašyt negaliu.............
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 11:10)
Taip tai tikrai jis...... jau viską sutikrinau . sorry visa drebu rašyt negaliu.............

Wow drebėjimas praeis pamatysi pažiurėk kiek turi palaikymo thumbup.gif drinks_cheers.gif ir įvyks ilgai lauktas susitikimas . Šaunuolė Lera . Svarbiausia , kad po ilgų ieškojimo metų pagaliau susirasi tai kas brangu . sekmės wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif Jau visai netoli svajonės išsipldymas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelosparnas: 19 birželio 2009 - 10:33
Dabar galvojam kaip teisingai pasielgt reikėtu............ vis dar suspazmuota sedžiu...
Atsakyti
Man net šiurpuliukai po kūną bėgioja, visa "pasišiaušiau" blush2.gif

SĖKMĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip šauniai, Lera, sėkmės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O aš ieškau Severijos Kirilovaitės, ji šiuo metu UK, telefono nebeturiu, mailo, nieko, buvo nuostabi draugė, nuostabus žmogus. Išvyko greitai į UK nelegaliai, o aš į KLP, dar senais laikais ir viskas, prapuolė, telefonai seniai jau ne tie, nei jos nei mano. Randu jos publikuojamų nuotraukų internete, nes ji fotografė, bet jokių kontaktų, nors užmušk. Žinau jos dėdę, gyvena mažeikiuose, žadu kada nuvykt, bet sakau, o gal kas netyčia čia užmatys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 11:33)
Dabar galvojam kaip teisingai pasielgt reikėtu............ vis dar suspazmuota sedžiu...

Kokios smagios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 10:57)
AŠ JI RADAU .........dabar tikrinama informacija .... ieškoma duomenų ....

Sekiau temutę ir kažkaip tikėjau, kad pavyks jį rasti, labai džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
Jau kalbėjom su juo šiandien wub.gif , užklupau ji lb netinkamoj vietoj...... abu mikčiojom ir aš verkiau doh.gif bet manau bo biški įsivažiuosim.. labai to tikiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 20:36)
Jau kalbėjom su juo šiandien  wub.gif , užklupau ji lb netinkamoj vietoj...... abu mikčiojom ir aš verkiau doh.gif  bet manau bo biški įsivažiuosim.. labai to tikiuosi  wub.gif

thumbup.gif , dar kiek ir susimatysit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 20:36)
Jau kalbėjom su juo šiandien  wub.gif , užklupau ji lb netinkamoj vietoj...... abu mikčiojom ir aš verkiau doh.gif  bet manau bo biški įsivažiuosim.. labai to tikiuosi  wub.gif

o kaip jis?kaip sureagavo i sesute? bigsmile.gif lera wub.gif tokios istorijos tik parodo,kiek geru zmoniu yra pasauly,kurie be atlygio,be kysiu daro gera... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 09:57)
AŠ JI RADAU .........

sveikinu Lera, kaip smagu girdėti smile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 06 19, 12:48)
Kaip šauniai, Lera, sėkmės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O aš ieškau Severijos Kirilovaitės, ji šiuo metu UK, telefono nebeturiu, mailo, nieko, buvo nuostabi draugė, nuostabus žmogus. Išvyko greitai į UK nelegaliai, o aš į KLP,  dar senais laikais ir viskas, prapuolė, telefonai seniai jau ne tie, nei jos nei mano. Randu jos publikuojamų nuotraukų internete, nes ji fotografė, bet jokių kontaktų, nors užmušk. Žinau jos dėdę, gyvena mažeikiuose, žadu kada nuvykt, bet sakau, o gal kas netyčia čia užmatys  unsure.gif

http://www.123rf.com/profile_severija

uzsiregistruok tame puslapyje pati
tada kai turesi profili galesi jai parasyti , ji i el. pasta gaus laiska bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti