Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

lera,paskelbk ta tema ir KITA skyrelyje,nes dauguma i skelbimus eina tik priregistrave,ar pasireklamuot,ar kazko pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 16:32)
lera,paskelbk ta tema ir KITA skyrelyje,nes dauguma i skelbimus eina tik priregistrave,ar pasireklamuot,ar kazko pirkt 4u.gif

paskelbiau jau 4u.gif dar reikia paprašyt moderatorių kad netrintu kuri laiką blush2.gif
Atsakyti
mamulia, labai dziaugiuosi uz tave wub.gif

Lera, o tau linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 06 18, 17:29)
Lera, o tau linkiu sekmes 4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti

Tai tegu jie nusiunčia jų turimu adresu . Tau adreso neduodami .Ką įtėviai gali nuslėpti. Jai jis ir taip žino tiesą ,kad yra įvaikintas.
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 06 18, 18:30)
Tai tegu jie nusiunčia  jų turimu adresu . Tau adreso neduodami .Ką įtėviai gali nuslėpti. Jai jis ir taip žino tiesą ,kad yra įvaikintas.

tai jie ir sius.. bet tu žinai kiek tas gali užtrukt? o ką gali žinot kokie ten žmonės? gal neperduos laiško gal ką, juk gyvenime dieve mano kiek visko būna....
Atsakyti
Atidziai neskaiciau, todel paklausiu, o pavarde zinai g.gif Jei taip - bandyk ivesti i paieska www.klase.lt
O gal....
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 06 18, 20:24)
Atidziai neskaiciau, todel paklausiu, o pavarde zinai g.gif Jei taip - bandyk ivesti i paieska www.klase.lt
O gal....

Jei žinočiau pavardė jau seniai rasčiau ......................... nežinau dabartines pavardės...

Klasei kiek Roku 32 metu radau visiems parašiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 18 birželio 2009 - 19:25
QUOTE(Lera @ 2009 06 18, 20:25)
Klasei kiek Roku 32 metu radau visiems parašiau hihihi.gif

uii, prajuokino sakInys šis biggrin.gif ... SĖKMĖS, TIKIU, JOG RASIT wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granta: 18 birželio 2009 - 20:07
QUOTE(Granta @ 2009 06 18, 21:07)
uii, prajuokino sakInys šis  biggrin.gif ... SĖKMĖS, TIKIU, JOG RASIT  wub.gif

ačiū labai , per visa ilga laikotarpį pagaliau tuom jau pradedu tikėt ir aš.......... wub.gif
Atsakyti
AŠ JI RADAU .........dabar tikrinama informacija .... ieškoma duomenų ....
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 19, 10:57)
AŠ JI RADAU .........dabar tikrinama informacija .... ieškoma duomenų ....

Fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ech tavo svajonė jau arti prie išsipildymo . Kaip faina drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti