Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Lera @ 2009 06 18, 12:02)
o būna ir ne.............. man tik keistas sakinys Šeima ar pats Rokas turi duoti sutikimą bendrauti su Jumis. prie ko ta šeima juk jam ne 15 o 32 metai.... aj minčių begale kaip ir ašarų sunku adekvačiai galvot......

na sakykim,gal seima prie to,kad jis nezino jog ivaikintas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 12:35)
na sakykim,gal seima prie to,kad jis nezino jog ivaikintas unsure.gif

abejoju kad 7 metu vaikas nieko neprisimena... ji įvaikino septynerių metu...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 18, 12:39)
abejoju kad 7 metu vaikas nieko neprisimena... ji įvaikino septynerių metu...

praleidus buvau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sužinojau kad broliukas turi du vaikus , tai spėju gal jo žmoną SM lankosi tokiu atveju?????????????????????? ar kas nors turit vyrą Roka gimusi 1977 kovo 23 diena ? ir gyvenat jo tėvų buste? atsilieeeeepkit? plyyyyyyyze 4u.gif reikėtu kažkaip man išplatint tokia info gal į parašą įsidėt? g.gif o gal per temas paspamint vilniaus? g.gif kąą daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 18 birželio 2009 - 14:42
QUOTE(Lera @ 2009 06 18, 15:28)
Sužinojau kad broliukas turi du vaikus , tai spėju gal jo žmoną SM lankosi tokiu atveju?????????????????????? ar kas nors turit vyrą Roka gimusi 1977 kovo 23 diena ? ir gyvenat jo tėvų buste? atsilieeeeepkit? plyyyyyyyze  4u.gif reikėtu kažkaip man išplatint tokia info gal į parašą įsidėt?  g.gif o gal per temas paspamint vilniaus?  g.gif kąą daryt?

o pala sake,kad is vilniaus ar spejat? g.gif o gal paskelbkit tema prie KITA skyrelio,mazu gal kas pazysta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 15:48)
o pala sake,kad is vilniaus ar spejat? g.gif  o gal paskelbkit tema prie KITA skyrelio,mazu gal kas pazysta bigsmile.gif

žinok aš taip ir padarysiu bigsmile.gif varau į parde ir padarysiu taip juk nieko neprarasiu vistiek ane? bigsmile.gif jo spėju iš vilniaus nes pasakė didelis miestas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 18, 15:51)
žinok aš taip ir padarysiu  bigsmile.gif  varau į parde ir padarysiu taip juk nieko neprarasiu vistiek ane?  bigsmile.gif  jo spėju iš vilniaus nes pasakė didelis miestas  ax.gif

bet didelis miestas ir kaunas ir klaipeda gali but unsure.gif zinai kam kas didelis dar doh.gif niu ka laukiam temeles paskelbimo ir dar vieno stebuklo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 15:59)
bet didelis miestas ir kaunas ir klaipeda gali but unsure.gif  zinai kam kas didelis dar doh.gif  niu ka laukiam temeles paskelbimo ir dar vieno stebuklo thumbup.gif  wub.gif

Nu jei žmogus gyvenantis Vilniui sako didelis bigsmile.gif

sukuriau čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 18, 15:28)
Sužinojau kad broliukas turi du vaikus , tai spėju gal jo žmoną SM lankosi tokiu atveju?????????????????????? ar kas nors turit vyrą Roka gimusi 1977 kovo 23 diena ? ir gyvenat jo tėvų buste? atsilieeeeepkit? plyyyyyyyze  4u.gif reikėtu kažkaip man išplatint tokia info gal į parašą įsidėt?  g.gif o gal per temas paspamint vilniaus?  g.gif kąą daryt?

Sėkmės tau, Lera smile.gif

Reiktų ir per kitus forumus paieškot, ne vien per SM wink.gif Jei jis iš vis kompą turi..
Atsakyti
ačiū 4u.gif Tai db labiau jo žmona tikiuosi atsileps ar žmonos gimines ar dar panašiai kad nors aišku mažai vilties kad jis gali būt SM narių biggrin.gif nors ką gali žinot biggrin.gif
Atsakyti

Lera ,

o bijai tu jam laišką parašyti manai ,kad jis neatsilieps .
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 06 18, 16:22)
Lera ,

o bijai tu jam laišką parašyti manai ,kad jis neatsilieps .

o kur jam rašyt? juk jokių duomenų man nedavę va kur bėda sad.gif
Atsakyti