Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

O aš jau kalbėjau su savo sesute vakar wub.gif nežinau kaip jai, bet man toks įspūdis, kad visą gyvenimą esam pažįstamos, greit ir temų radom bendrų ir atstumo kalbant nesijautė, kaip būna, kad nesiriša pokalbis smile.gif žodžiu viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 06 01, 15:27)
O aš jau kalbėjau su savo sesute vakar  wub.gif nežinau kaip jai, bet man toks įspūdis, kad visą gyvenimą esam pažįstamos, greit ir temų radom bendrų ir atstumo kalbant nesijautė, kaip būna, kad nesiriša pokalbis smile.gif žodžiu viskas  wub.gif

Kaip faina wub.gif . Stebuklas to ir linkiu visada . wub.gif
Atsakyti
Mammlka wub.gif kaip aš tau pavyyydžių jetau mano wub.gif wub.gif wub.gif nerealu , sesutes susitiko , net gumulas gerklei man blush2.gif

o aš bandau jau tvardytis nes vis nėra jokio atsakymo , aišku nieko keista taip greit ir nesitikiu bet vistiek , man norisi čiupt telefoną ir pačiai visur skambint klausinėt ir ttt bet jau žinau kad niekas man nieko nepasakys tai telieka degt iš nekantrumo.... verysad.gif
Atsakyti
Lera

Ar ką nors pavyko sužinot ?

Mammlka wub.gif kaip aš tau pavyyydžių jetau mano wub.gif wub.gif wub.gif nerealu , sesutes susitiko , net gumulas gerklei man blush2.gif

o aš bandau jau tvardytis nes vis nėra jokio atsakymo , aišku nieko keista taip greit ir nesitikiu bet vistiek , man norisi čiupt telefoną ir pačiai visur skambint klausinėt ir ttt bet jau žinau kad niekas man nieko nepasakys tai telieka degt iš nekantrumo.... verysad.gif
[/quote]
Atsakyti
ne dar ne..... vis laukiu ..laukiu.. bet šiaip įdomių dalykėlių sužinojau , kadangi bandau kapstyt savo šaknis tai , vat iš to kapstymo cekavu dalykėlių sužinojau ax.gif

gal kas žinot kiek bendruose archyvuose apie žmogų saugojami duomenys?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 11, 23:41)
ne dar ne..... vis laukiu ..laukiu.. bet šiaip įdomių dalykėlių sužinojau , kadangi bandau kapstyt savo šaknis tai , vat iš to kapstymo cekavu dalykėlių sužinojau  ax.gif

gal kas žinot kiek bendruose archyvuose apie žmogų saugojami duomenys?

Tai parašyk ir paklausk arba paskambink. Jau visai netoli tikslo esi man atrodo . drinks_cheers.gif thumbup.gif.
Atsakyti
mamulia sveikinu suradus savo artimuosius wub.gif wub.gif wub.gif

Lera linkiu kad tavo paieskos butu sekmingos 4u.gif sekmes tau ir visoms ieskancioms 4u.gif
Atsakyti
ačiū visoms už palinkėjimus... bet atrodo visos viltys dužta vien ranka pasiekiamos ....... gavau šiandien ilgai laukta laišką.... kuriame rašo kad rado broliuko įtėvių adresą ir duomenys bet man jų nepasakys............. kol negaus jų leidimo......... o juk gali negaut... žmonėms gali būt šokas ... na maža kas va taip ir dūžta svajonės ir norai.......... jau nebeturiu vilties.... jau nebeturiu........................

cituoju laišką: (pasakykit ką jus manot? man labai jau miglotai skamba) .....

mums pavyko gauti Roko įtėvių šeimos adresą. Parašysime jiems laišką ir informuosime apie Jūsų pageidavimus, kad ieškote Roko ir pan. Šeima ar pats Rokas turi duoti sutikimą bendrauti su Jumis. Jei ji ar Rokas nepanorės to, nieko daugiau negalėtume padaryti ir viskas, deja, tuo baigtųsi. Beje, dar neaišku, ar toji šeima ten tebegyvena, nes viskas vyko labai seniai. Bet reikia tikėtis, kad ką nors surasime, kas nors paaiškės. Taigi lauksime atsakymo ir kai jį gausime, jei iš viso gausime, Jus informuosime.
Atsakyti
Lera console.gif kazkaip jei atvirai man rodos parasyta tik kad parasyt ta laiska ir tiek verysad.gif

Mamulia,o kaip jusu santykiai su sesute rutuliojasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 11:19)
Lera console.gif  kazkaip jei atvirai man rodos parasyta tik kad parasyt ta laiska ir tiek verysad.gif

sakė daug laimingu atveju pas juos... dar leido suprast kad dideliam mieste... tai spėju Vilniui gyvena.... nieko daugiau neliko man kaip tik lauks sakė nuo savaites iki trijų gali tekt palaukt........ jei jie sutiks atrašyt... bet Juk jis vyras , jie kitaip mąsto pirma reakcija gali būt visokia.. ne taip aš viską norėjau... nenorėjau kad būtu laba diena jūsų ieško sesuo.. norėjau kitaip , bet deja aš NIEKO pakeist negaliu... blato įvaikinimo tarnyboj irgi neturiu.. tai va ir lauksiu, o kas dar lieka?...........
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 18, 11:54)
sakė daug laimingu atveju pas juos... dar leido suprast kad dideliam mieste... tai spėju Vilniui gyvena.... nieko daugiau neliko man kaip tik lauks sakė nuo savaites iki trijų gali tekt palaukt........ jei jie sutiks atrašyt... bet Juk jis vyras , jie kitaip mąsto pirma reakcija gali būt visokia.. ne taip aš viską norėjau... nenorėjau kad būtu laba diena jūsų ieško sesuo.. norėjau kitaip , bet deja aš NIEKO pakeist negaliu... blato įvaikinimo tarnyboj irgi neturiu.. tai va ir lauksiu, o kas dar lieka?...........

bet ir vyrai ne visi vienodi,buna ir jautriu,buna ir ieskanciu ..
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 11:55)
bet ir vyrai ne visi vienodi,buna ir jautriu,buna ir ieskanciu ..

o būna ir ne.............. man tik keistas sakinys Šeima ar pats Rokas turi duoti sutikimą bendrauti su Jumis. prie ko ta šeima juk jam ne 15 o 32 metai.... aj minčių begale kaip ir ašarų sunku adekvačiai galvot......
Atsakyti