Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(mamulia @ 2009 05 27, 15:54)
Gerai čia pasiūlei, pervadinsiu temą, o gal atsiras daugiau ieškančių smile.gif arba norinčių, kad juos rastų  wub.gif
Papildyta:
beje, Lera, jei tikrai žinai, kad įvaikintas, tai siūlau elgtis atsargiai - jei rasi, pabandyk išsiaiškint ar žino tai, nes net ir suaugusiam žmogui gali įvaryti šoką. Net gali pradėt tavęs nekęsti, kad laimingai sau gyveno, o staiga - bac, tu ne jų vaikas.... pasako jam mieloji sesutė. Gali tapti labai nemiela smile.gif

mamulia, galit papasakoti kaip sekėsi, kaip suradot sesera mamą, ar mama apsidžiaugė. Žinot, būna tokių keistų dalykų - būna žmonių dėmesį, tegu ir netiesioginį, tegu ir neįvardintą, mėgsta kad apie juos kalbėtų, na rašytų. Galų gale gal ir kitus paskatintų drąsiau žiūrėti- kaad ne visus gi atrasti giminės atstumia ir žinot nieko nenori. Paskaičius atrodo kad jūsų atvejis toks- kada priima. Gal klystu, aš gi nežinau.
Atsakyti
Taip, Alfija, mano atvejis toks, kokį pavadinčiau stebuklu smile.gif pakalbėjome su mama, ji labai maloni moteris, labai gerai nuteikė wub.gif vakar jau susirašėm sms su sese! sutarėm, kad kai ji bus LT, susitiksime smile.gif parašiau sms broliui - dar nedrįsau skambinti, bet kol kas iš jo atsakymo dar negavau. Bet kiek žinau, jis irgi sureagavo teigiamai, tai tikiuosi gausiu ir iš jo žinių wub.gif
Atsakyti
seku tema nuo jos sukurimo...mamulia wub.gif 4u.gif o kas tavo viduj dedasi,kai toks stebuklas ivyko? ax.gif
Atsakyti
širdy paliko labai šilta ir gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 28, 14:48)
širdy paliko labai šilta ir gera  wub.gif

jei gerai supratau,su mama nesitarei,didele jau biggrin.gif o pasisakei kad radai?jei taip,kaip reagavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 28, 14:19)
Taip, Alfija, mano atvejis toks, kokį pavadinčiau stebuklu smile.gif pakalbėjome su mama, ji labai maloni moteris, labai gerai nuteikė  wub.gif vakar jau susirašėm sms su sese! sutarėm, kad kai ji bus LT, susitiksime smile.gif parašiau sms broliui - dar nedrįsau skambinti, bet kol kas iš jo atsakymo dar negavau. Bet kiek žinau, jis irgi sureagavo teigiamai, tai tikiuosi gausiu ir iš jo žinių  wub.gif

kartais būna santūrūs vyrai ir žinučių jiems nepakanka, jie vat susitikus irgi kartais nieko ir nepasako, bet akivaizdu kad džiaugiasi. Na pavyzdžiui mano sesės sūnus yra išmokęs iš savo senelio ir bendrauja santūriai, emocijos dažnai skūpos būna, bet jis džiaugiasi . Paskui nustemba- aš taip apsidžiaugiau, manęs nesuprato. Nusišaut kartais norisi, nuo tokio nesuprasto. Įtraiu skambinkit. Svarbiausia šitoj situacijoj palepinti mamą dėmesiu, leisti žmogui pasijusti svarbiu tada tikrai viskas seksis bendravime. Būna tokių žmonių, vat kaip jiems atrodo užsiaugino vaikus pačios,( nebūtinai tai gryna tiesa, bet tegu taip būna, čia nieko nepakeisi žmoguje) kad vaikai yra jų nuosavybė ir nuo tam tikro laiko tarpo jas ima kankinti abejonės- o gal tie vaikai kažką svarbesnio ras nei mama. Ir mama vis parodant dėmesį, taip sakant numetant tų sentimentų kokia ji šauni bendravimą galima labai pasilengvinti. Aš, nepaisant negatyvių pasisakymų, tiesiog džiūgauju, labai labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 28, 13:51)
o pasisakei kad radai?jei taip,kaip reagavo? ax.gif

ne smile.gif

QUOTE(alfija @ 2009 05 28, 13:52)
kartais būna santūrūs vyrai ir žinučių jiems nepakanka

aš tą žinau, tik nenoriu pasirodyti įkyri smile.gif
Atsakyti
oi mamulia net pavydžiu kad taip greit pavyko tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 28, 15:44)
oi mamulia net pavydžiu kad taip greit pavyko tau  wub.gif

ir jums Lera pasiseks. Kaip toj dainoj- nado tolka vyučitsa ždat...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 28, 14:44)
oi mamulia net pavydžiu kad taip greit pavyko tau  wub.gif

negreit pavyko wink.gif aš daug metų to siekiau širdy, mintyse. Juk žinai - pirma buvo Žodis wink.gif tai aš sakau savaip - pirma buvo mintis, noras, kuris ilgai augintas į žodį, o kai žodis atgulė SM, virto kūnu. Va kaip mandrai išvedžiau bigsmile.gif Bet tai tiesa. Reikia išlaukti, išauginti tai, nes jei tai TURI įvykti tai ir ĮVYKS, o jei neturi, tai ...
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 28, 14:52)
ir jums Lera pasiseks. Kaip toj dainoj- nado tolka vyučitsa ždat...

ačiū už padrąsinimą , bet žinai tiek metų ieškau aišku dar ne viskas išbandyta bet vėl gi.. mano istorija kiek kitokia ...

QUOTE(mamulia @ 2009 05 28, 14:55)
negreit pavyko wink.gif aš daug metų to siekiau širdy, mintyse. Juk žinai - pirma buvo Žodis wink.gif tai aš sakau savaip - pirma buvo mintis, noras, kuris ilgai augintas į žodį, o kai žodis atgulė SM, virto kūnu. Va kaip mandrai išvedžiau  bigsmile.gif Bet tai tiesa. Reikia išlaukti, išauginti tai, nes jei tai TURI įvykti tai ir ĮVYKS, o jei neturi, tai ...

taip taip.. aš sakau tik kad va sm pasiskelbei ir radai , neįtikėtina , aš žinau kad tokių būdų nerasiu ( na bent jau man taip atrodo) nes viskas per daug sudėtinga plius ir info nedaug , o ta kuri yra irgi dabar kitokia gali būt...

aš irgi daug metu galvojau svajojau veliau ir ieškojau ... tik niekas tos info nenori/negali suteikt.

beja vat įdomus faktas : kodėl įvaikinimo tarnyboj taip keistai sureagavo kad vaikų namuose man nenorėjo suteik jokios informacijos ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 28, 15:10)
beja vat įdomus faktas : kodėl įvaikinimo tarnyboj taip keistai sureagavo kad vaikų namuose man nenorėjo suteik jokios informacijos ?  g.gif

žinai, vakar daug galvojau apie tavo atejį ir kaip elgčiausi. Aš turbūt neieškočiau. Nes man regis, jei atsirastum jo gyvenime, jam atneštum ir jo praeities prisiminimus, kurie manau nėra patys maloniausi. Ir turbūt Likimas bando jį nuo to apsaugoti. O gal ir tave. Nes juk nežinai, kokia gali būti jo reakcija. O ji gali būti ir tokia, kad jis tavęs tiesiog nekęstų - ne tavęs kaip asmens, o tavyje regėdamas skaudamus dalykus. Gal aš ir neteisi, bet man taip atrodo.
Atsakyti