Man visos sios diskusijos kelias juoka...
Man visiskai tas pas, ar jus istekejusios ar ne. Mano pacios tevai jau daaaug metu laimingai vede. Pagrindinis klausimas yra - ar jus laimingos? Jei taip, tai koks kieno reikalas kokiame statuse

Vienom santuoka yra kazkas svento, kitoms niekine sutartis. Kalbos apie +/-. O gi abejose pusese jie veik tie patys

Moonte labai aiskiai tai isdeste, bet yra zmones kurie na nenori matyti, tai kas jiems rodoma

Netgi paveldejimo atveju, mano teises yra apgintos.
Moonte, tu visiskai teisi - norvegai yra nuostabus tolerancijos pavyzdys!!! Labai tikiuosi, kad viena diena Lietuva subres iki tokio lygio.
Subjektyvi- man daugiau klausimu nebekeli? Na apie pelenes istorija ar islaikytine?

Labai greitai stampukus dedi
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 21, 10:33)
Nelaimės atveju, tarkim jei mirtų sugyventinė, sugyventinis liktų gatvėje. Jis, kaip konkretus subjektas, neturi jokių teisių į būstą. Nebent pats eitų į Savivaldybę, stotų į eilę soc. būstui ir jį gautų, bet tai būtų kitas būstas. O šiaip nieko nebūtų.
Dita, "Tik atkreipkite demesi, kad sugyventines niekada kategoriskai neteigia, kad geriau gyventi susimetus, nei teketi. o istekeje moterys piestu stoja, kad kiekviena privalo isteketi. Kur dingsta tolerancija?",
ar žinai kodėl kategoriškai neteigia? Nes jos nori ištekėti, kad ir ką deklaruotų, tik arba jų nenori vesti, arba kitos priežastys. Ištekėjusios tik primena apie tai, kokie yra privalumai. Suprantama, kad tai tam tikra prasme skaudu ir kt., bet tokie tie skirtumai. Įvardink minusus, kurių labai daug. Gyventi su vyru n metų, gimdyti vaikus, vesti bendrą ūkį gali tik labai drąsi moteris. Taip, jos drąsa yra jėga. Bet kodėl taip dažnai pasitaiko tokie atvejai: a) sugyventinės reguliariai keičiamos, net jei pagimdo vaikus;

pagyvenę n metų su sugyventine/-ėm, vyrai labai greitai veda naujas pasijas, nors iki tol tvirtino, kad vedybos neįmanomos.
P.S. jei forume konkrečiam asmeniui užduodamas klausimas, tai dar nereiškia, kad jis užduodamas visiems.
Kokia dar kalba reikia tau pasakyti, kad yra dalis moteru, kurios istiesu slapta siekia santuokos, bet yra dalis, kurioms SANTUOKA KAIP VERTYBE YRA NIEKINE. Na nezinau, gal dar didesnem raidem parasyti... Bet speju... jus siame reikale akla