Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

Moonte, o jus tiek nepasitikite savo sunumi? manote, kad jis nesugebes atskirti kuri ko is jo nori? as netikite kad jusu sunu kazkas gali ismyleti siaip? ne del to ka jis turi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 10:07)
Ne sunu, o turta. Na tai is dalies tiesa, yra tokia fobija, kad kai bendrauji su zmogumi ji domina ne tu, o tai ka tu turi. Pastaruoju metu tenka stebeti nelabai malonu vaizda, kai merginos cugais laksto. Deja tai realija ir su ja taikomasi.
Papildyta:..........

Na tokios protingos ir moralios marcios sugalvoja plana huligana... Ir gulasi kaip kekses ne is meiles, o del pinigu, turto, o po to akis drasko...

Todel manyciau butu sazininga zmogui is anksto pranesti, kad jis tures tik ta ka pats uzgyveno, kam ji apgaudineti, bereikalingais lukesciais, lai zino tiesa ko tiketis. Manau, cia saziningiau nei palanuoti huliganiskus planus ir per juos lindima i pinigine.

O kam laika gaisti? ir savo, ir sunaus, ir tu pretendenciu?
Prikalkit prie duru lentele Nelakstyk BO Neko Negausi, ir viskas. doh.gif ir sunus ir turtas bus cielas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 04 17, 11:16)
Moonte, o jus tiek nepasitikite savo sunumi? manote, kad jis nesugebes atskirti kuri ko is jo nori? as netikite kad jusu sunu kazkas gali ismyleti siaip? ne del to ka jis turi?

Kodel is karto sunumi. Jus turinti gyvenimska patirti, iskart kaip rentgenas galite ivertinti zmogu... As iki siolei klystu.

Zinot, kame yra tragedija, kad per pretendenciu diduma ir prieinamuma, vyrams atsiranda cinizmas, prarandama pagarba moteriai. Nesenai sunus su sunenais, dalyvaujant simos pasibuvime, issake mintis, kad tokios kaip mes, seimos moterys, yra fosilijos. Kad visos mergos yra k... Pilna ta zodzio prasme stojas plaukai tai girdint, nes tai kalba sunus, kuris augo seimoje, kur moters statusas nebuvo menkinamas, kur prie stalo aptarinejom diskusija su Mediniu biggrin.gif . Kuris tevu, seneliu gyvenimo modeliu pavyzdziais, mate moters lygiavertiskuma, o neretai ir lyderio pozicijoje. Nejau tai kaltas auklejimas, nepasitikejimas sunaus dorove, protu ir t.t. Mane glumina, tokia situacija ir jus norite pasakyti, kad tai is pirsto lauzta.

Is jusu komentru isiena, kad sunus prirakintas grandinemis, kad jam kalu i galva ir t.t. Jau penktus metus sunus gyvena atskirai, islaiko save ir t.t. Mes esam draugai, man dazniausiai atitnka patarejo, zmogaus is salies, matancio kita kampa vaidmuo, sprendimus jis daro pats. Ka isrinks, tai jau jo reikalas. Tik noriu pabrezti, kad savo seimynini gyvenima, jis kurs kartu su savo zmona. Nezadu itakoti ju sprendimu, nezadu kistis i ju gyvenima, todel ir nesinaudos seimos turtais, kad nebutu niekam isiskoline ir nekiltu proeblemu, kad yra kontroliuojami ir t.t. Kai mirsim, lai disponuoja turtu kaip nori. Jei marti tures poreiki isilieti i seima, ji visada bus laukiama, bet per prievarta draugystes nesiulysiu, ir mama neversiu vadinti, bet kokiu atveju sugebesiu prisiderinti.

QUOTE(T'Nova @ 2010 04 17, 11:57)
O kam laika gaisti? ir savo, ir sunaus, ir tu pretendenciu?
Prikalkit prie duru lentele Nelakstyk BO Neko Negausi, ir viskas. doh.gif  ir sunus ir turtas bus cielas lotuliukas.gif

Galvojate, kad jos moka skaityti? Naivuole. Jos gi skaito ir mato, ka sugeba matyti, nes masto antru galu. Nors, nesisielokite, aisku, kam buvo taikomas sarkazmas.

O jus norite pasakyti, kad tokios porblemos kaip barakudos neegzituoja... Ir kad nemaza dalis merginu, linkusios save parduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 balandžio 2010 - 13:55
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 14:44)
Zinot kame yra tragedija, kad per pretendenciu diduma ir prieinamuma, vyrams atsiranda cinizmas, prarandama pagarba moteriai. Nesenai sunus su sunenais isake mintis, kad tokios kaip mes, seimos moterys, yra fosilijos. Kad visos mergos yra k... Pilna ta zodzio prasme stojas plaukai, kad tai kalba sunus, kuris augo seimoje, kur moters statusas nebuvo menkinamas, kur prie stalo aptarinejom diskusija su Mediniu  biggrin.gif .

tai gal čia liberalaus auklėjimo pasėkmė? Tiek sūnaus, tiek pasileidusių merginų.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 17, 13:54)
tai gal čia liberalaus auklėjimo pasėkmė? Tiek sūnaus, tiek pasileidusių merginų.

Adaptacija, tame ir esme, kad jus painiojte pasiledima su liberalumu. Jums tai tapatu. Mano gi galva, liberalumas, skatina atsakinguma uz savo veiksmus, nes jie itakoja, ir pagarba kitam zmogui, jo gyvenimo nuostatoms, budui ir t.t.. Nesikartosiu, jus gerai zinote ka parasysiu, nes ganetinai daug apie tai rasau. Liberalumas ir anarchija tarp saves skiriasi.
Atsakyti
O as nesuprantu kodel isaukstinama taip santuoka, o va jei nesituokia, tai nesusitupeje... neapsisprende... Man asmeniskai daug svarbesnis zingsnis yra su kuo vaikus sugyventi, nei kad santuoka. Santuoka galima anuliuoti ir vel sedeti su mergautine pavarde ir apsimesti, kad niekas neivyko. Kaikuriu mano draugiu santuokos parode, kad santuoka negarantavo jokio sntykiu barndumo. O va vaiku atsiradimas sujungia tevus neatskiriamai (tiesa aisku jei smegeneles abiem tevam veikia). Turiu pazystamu, kurie gyvena jau 15-17m susideje ir nieko - laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2010 04 17, 18:08)
O as nesuprantu kodel isaukstinama taip santuoka, o va jei nesituokia, tai nesusitupeje... neapsisprende... Man asmeniskai daug svarbesnis zingsnis yra su kuo vaikus sugyventi, nei kad santuoka. Santuoka galima anuliuoti ir vel sedeti su mergautine pavarde ir apsimesti, kad niekas neivyko. Kaikuriu mano draugiu santuokos parode, kad santuoka negarantavo jokio sntykiu barndumo. O va vaiku atsiradimas sujungia tevus neatskiriamai (tiesa aisku jei smegeneles abiem tevam veikia). Turiu pazystamu, kurie gyvena jau 15-17m susideje ir nieko - laimingi.

Manyciau, tai yra praeities reliktas, kai santuoka, kaip tokia gine visu seimos nariu interesus. Vyrui uztikrindavo, kad jo palikuonys paveldes jo sukaupta turta, todel mergystes pleve taip sureiksminta. Moters, kad ja iki mirties islaikys, kad jos vaikais bus deramai pasirupinta. Viso to garantas buvo baznycia, kuri turejo teise del tam tikru priezasciu panaikinti santuoka-sutarti. Siais laikais, kai moteris tapo emancipuota, nepriklausoma, galinti savarankiskai spresti savo ir savo vaiku ateiti, nes ji yra pagrindinis reprodukcines fukcijos vykdytojas, ir dabartines kontraceptiniu priemoniu pagalbos deka, savo nuoziura gali kontroliuoti si procesa. Ansciau, del tos priezasties moteris buvo priklausoma nuo vyro malones.

Siais laikais, tai tik simbolika, arba vertybe zmonems, kurie tuokiasi, mato tame prasme. Ir tai turi buti gerbtina, nes tai laisvas zmoniu psirinkimas, bent jau taip as tikiuosi, kad juos niekas nespaudzia ir neitakoja is salies.
Atsakyti
Moonte, as puikiai suprantu tuos istorinius faktorius. Bet faktas yra tas, kad nemaza dalis tuokiasi is paskatu, kurios manau yra visiskai klaidingos: nes laukiasi, nes gimines spaudzia, nes bijo likti senmerge ir t.t. Visos mano draugikes kurios tuokesi del va tokiu priezasciu, jau issiskyrusios. Atsilaike tik tos, kurios tuokesi del pacios santuokos, suvokdamos, kad tai darbas kiekviena miela diena, o ne kad kazkur nusibaladoja, kazkur pasiraso ir psio... tiesiog be tu roziniu akiniu. na man jau sunkiai sekasi lietuviskai... blush2.gif
As gerbiu pasirinkimo laisve. Bet man juokinga, kuomet rasau jog esu laiminga, bet kazkas bando mane ytikinti, kad tokia nesu, kad tiesiog negaliu tokia buti lotuliukas.gif Siais metais mano pusesere per gimines susibegima, mano atveji ivardimo kaip gimines geda doh.gif lotuliukas.gif Nors nepasivargino paklausti manes, ar man viskas gerai, ar as laiminga... Bet mano tevukams tokia litanija atskaite... doh.gif Gaila, kad viskas vyko man paciai nedalyvaujant, bet cia jau lietuviskas bruozas... patapsnoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes nemaza dali savo vertybiu gauname is seimos. Net yra valstybine seimos politika. Na kaip mes galime tai apibudinti, matyt, tai zmones tam tikro mentaliteto, kurie nesugeba suvokti, kad kiti gali buti laimingi busenoje, kuri ju manymu, o todel ir isitikinimu, priestarauja harmoningiems santykiams. Bet tai tik pazymi ju ribotuma ir nepakantuma. Ribotuma, kad atmeta prielaida, kad zmones gali buti laimingi kitoje busenoje, nei jiems patiems atrodo. Nepakatumas gi pasireiskia per ribotuma, nes pradedama itarineti, kad zmogus meluoja, nera nuosirdus... Pykti uz tai nereikia, nes neduoda zmogui suvokti. Jus gi nepykstant, kad aklas nemato, kurcias negirdi...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 14:44)
Kodel is karto sunumi. Jus turinti gyvenimska patirti, iskart kaip rentgenas galite ivertinti zmogu... As iki siolei klystu.

Zinot, kame yra tragedija, kad per pretendenciu diduma ir prieinamuma, vyrams atsiranda cinizmas, prarandama pagarba moteriai. Nesenai sunus su sunenais, dalyvaujant simos pasibuvime, issake mintis, kad tokios kaip mes, seimos moterys, yra fosilijos. Kad visos mergos yra k... Pilna ta zodzio prasme stojas plaukai tai girdint, nes tai kalba sunus, kuris augo seimoje, kur moters statusas nebuvo menkinamas, kur prie stalo aptarinejom diskusija su Mediniu biggrin.gif . Kuris tevu, seneliu gyvenimo modeliu pavyzdziais, mate moters lygiavertiskuma, o neretai ir lyderio pozicijoje. Nejau tai kaltas auklejimas, nepasitikejimas sunaus dorove, protu ir t.t. Mane glumina, tokia situacija ir jus norite pasakyti, kad tai is pirsto lauzta.

O jus norite pasakyti, kad tokios porblemos kaip barakudos neegzituoja... Ir kad nemaza dalis merginu, linkusios save parduoti?

Barakudos egzistuoja, taciau as to Problema pavadint negaleciau:) gal mano sunus dar permazas, ir as dar nesusirgau barakudofobija. rolleyes.gif bet ir nenoreciau susirgt - jei kiekviena jo mergine turesiu nagrinet pro lupa ir naktimis vietoj ramaus miego narplioti ju barakudisku pinkliu gudrybes, atsidursiu tikriausiai durkei, ir jei taip atsitiks, ten man bus tinkamiausia vieta
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 17, 21:06)
Barakudos egzistuoja, taciau as to Problema pavadint negaleciau:) gal mano sunus dar permazas, ir as dar nesusirgau barakudofobija.  rolleyes.gif bet ir nenoreciau susirgt - jei kiekviena jo mergine turesiu nagrinet pro lupa ir naktimis vietoj ramaus miego narplioti ju barakudisku pinkliu gudrybes, atsidursiu tikriausiai durkei, ir jei taip atsitiks, ten man bus tinkamiausia vieta

Na taip, jus matote tik tai ka sugebat ir galit. Bet teisti greita lygiai taip pat kaip ir as barakudas. Keistas tas dalykelis, gyvenimas. KIto akyje sapeli matom, o kaip su savo akytem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2010 04 17, 19:58)
Siais metais mano pusesere per gimines susibegima, mano atveji ivardimo kaip gimines geda doh.gif  lotuliukas.gif Nors nepasivargino paklausti manes, ar man viskas gerai, ar as laiminga... Bet mano tevukams tokia litanija atskaite...  doh.gif Gaila, kad viskas vyko man paciai nedalyvaujant, bet cia jau lietuviskas bruozas... patapsnoti lotuliukas.gif

va tame ir beda, kad kai kurie zmones jauciasi galintys "vadovauti" visu aplinkiniu gyvenimui, ir kad ju poziuris ir supratimas kaip gyventi yra pats teisingiausias (cia apie pusesere). Cia Lietuviu bruozas, kad visus reikia ispausti i visuomeniniu standartu remus, nors kartais jie absurdiski ir beprasmiai. doh.gif
Atsakyti