Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

Bet sugyventine jau nebenoriu būti, pakankamai jau prisibuvau.

Kiek laiko jau esi sugyventine?
Man sugyventine jau tada kai pora ir vaiku turi ir namus bendrus ir net neplanuoja vestuviu. O mes juk dar jauni, manau sugyventinem neliksim amzinai biggrin.gif nors as irgi jau baisiai noriu pakeisti statusa schmoll.gif

Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu burio 4u.gif na mes kartu draugaujame beveik jau apie 4 metus smile.gif o gyvename apie 3 kartu smile.gif na sugyventine save kazkaip niekad nesu ivardijusi ,nei manes kas ivardijes smile.gif abu jauni esame, gyvename kartu nes atvykom i kita miesta,cia dirbame, mokomes smile.gif
na aisku noretusi gal tu vestuviu, kai visi aplinkui tik tuokiasi, bet kai pagalvoji apie finansus, ir t.t tai dar per anksti... bet norisi to jausmo kai tau pasipersa, to ziedelio, ir to uztikrintumo, kad jis apie tave galvoja kaip apie savo busima zmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 04 06, 21:57)
Imkit jauti uz ragu!! drinks_cheers.gif  thumbup.gif

aha kad tie jauciai buna labai jau uzsispyre biggrin.gif ir jei dar ragais mosikuotis pradeda, tai visai nesinori nieko klaust lotuliukas.gif as sakau jam eisiu kito ieskot jei rodos nedarai tu. na bet dar pabaigsiu mokintis, tada ir jau pagal viska turetu but kakzas doh.gif na bet jei ne, tai eina jis velnoip, ir susensiu per ji, o vestuviniu nuotrauku noriu tureti kai as dar jauna ir grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *snowflake*: 08 balandžio 2010 - 12:09
QUOTE(syppsenelle @ 2010 04 07, 22:24)
Kiek laiko jau esi sugyventine?

Su pirmu sugyventiniu gyvenau apie 4 metus (tada pati vestuviu nenorejau), su antruoju dar tik pusmeti, bet sitas nesugeba pasipirsti. Tai dar pora menesiuku palauksiu ir jeigu ne, tai ne. O jeigu taip nutiktu, kad butu kitas, tai esu tvirtai apsisprendusi daugiau sugyventine niekada nebuti. Supratau, kad nera cia ka tikrinti, niekas ten tikrai neislenda, kas atrodytu didele tragedija.
Atsakyti
man vedybos aktualu tik vienu aspektu - palikimu... skamba ziauriai, bet mano viena drauge apie 20 metu gyveno su mylimuoju nesusituokus, paskui vyras staigiai mire nuo ligos, nespejes net testamento parasyt. moteris liko be nieko, kadangi kaip kokie vanagai uzpuole jo sunus is nutrauktos santuokos, ir pasigriebe viska, net Jo tapytus Jos portretus.
tep kad bukit budrios... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 08, 20:04)
man vedybos aktualu tik vienu aspektu - palikimu... skamba ziauriai, bet mano viena drauge apie 20 metu gyveno su mylimuoju nesusituokus, paskui vyras staigiai mire nuo ligos, nespejes net testamento parasyt. moteris liko be nieko, kadangi kaip kokie vanagai uzpuole jo sunus is nutrauktos santuokos, ir pasigriebe viska, net Jo tapytus Jos portretus.
tep kad bukit budrios... blink.gif

doh.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 04 08, 21:40)

na, gal ne tinkamai issireiskiau , man asmeniskai vedybos is viso nesvarbu.
taciau veltui jus taip dauzotes 4u.gif nebent ruosiates buti nemirtinga, g.gif o gyvenime daug kas nutinka - maciau, kaip buna zmogui, kai is jo atimama viskas - bendrai uzgyventas turtas, paveikslai, atsiminimai, isvaroma is namu, kurie buvo irenginejami bendrai, ir vien tik del to, kad turejo tik sugyventines statusa.

Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 08, 21:51)
na, gal ne tinkamai issireiskiau , man asmeniskai vedybos is viso nesvarbu.
taciau veltui jus taip dauzotes 4u.gif nebent ruosiates buti nemirtinga, g.gif  o gyvenime daug kas nutinka - maciau, kaip buna zmogui, kai is jo atimama viskas - bendrai uzgyventas turtas, paveikslai, atsiminimai, isvaroma is namu, kurie buvo irenginejami bendrai, ir vien tik del to, kad turejo tik sugyventines statusa.

Nei daužausi, nei ką. Tik stebiuosi. Esu pastebėjus, kad sugyventinės labiau myli savo ale mylimųjų turtą bigsmile.gif nei juos pačius cool.gif Bent jau tokią nuomonę susidariau skaitinėdama įvairias SM forumų temas.
Atsakyti
ir koks ten turtas?
biggrin.gif
jei myletume vyro turta teketume ir reikalautume ,kad turta dvigubintu ir daugiau turetume.
Sugyventine kaip tik moteris nepretenduojanti i turta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 09, 08:07)
ir koks ten turtas?
biggrin.gif
jei myletume vyro turta teketume ir reikalautume ,kad turta dvigubintu ir  daugiau turetume.
Sugyventine kaip tik moteris nepretenduojanti i turta smile.gif

butent kad nepretenduojanti. na, bent jau galiu kalbeti apie ta konkretu atveji - jei moteriai svarbu butu tas turtasm tai jau kaip nors pasistengtu, kad gautu riebu kasneli.
nugyvenusios trecdali gyvenimo ir atsidurusios gatveje sugyventines materialumu neapkaltinsi.
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 08, 20:04)
man vedybos aktualu tik vienu aspektu - palikimu...

Cia galima pritaikyti toms moterims, kurios gyvena is vyro ar po vyro sparnu.
Nepamirskim, kad yra ir priesingu situaciju, kai sugyventiniui nelieka nieko.
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 04 09, 11:51)
Cia galima pritaikyti toms moterims, kurios gyvena is vyro ar po vyro sparnu.
Nepamirskim, kad yra ir priesingu situaciju, kai sugyventiniui nelieka nieko.

mes su as senai vadinu ji vyru, nors oficialiai taip nera, gyvenam kartu, investuojam i bendra busta, uki, tt. ir viskas pas mus bendra, ir nei as nei jis nesame po sparnais:)

o jei iseiciau, dalinciau viska per puse:) siurblys - jam, lygintuvas - man, ir tt.
as sazininga 4u.gif
Atsakyti