Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

na sveikos, mielosios 4u.gif
tai gausit ir mane priimt į savo ratelį wink.gif nors tikiuosi, kad sugyventine ilgai nebūsiu, nes vestuvių labai laukiu blush2.gif
Atsakyti
Na sugyventine tikrai nenoreciau ilgai buti. Bet as uz tai jog pries vestuves reikia kartu pagyventi. Na mano nuomone kokius 3 metus smile.gif JEigu viskas ok tai ilgai tikrai nenoreciau buti tik sugyventine
Atsakyti
Sveikos,
4u.gif

as irgi jau penktus metus gyvenu sugyventines statusu. Ir kas kaip besmerktu, bet man kazkaip nera to tikrumo jausmo g.gif to tikrumo, kad su situ zmogumi galesiu gyventi ramiai unsure.gif jis seniai nori prie altoriaus, bet as vis tempiu guma. Idomu, ar kada atsiras tas uztikrintumo jausmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2010 04 03, 13:44)
Sveikos,
4u.gif

as irgi jau penktus metus gyvenu sugyventines statusu. Ir kas kaip besmerktu, bet man kazkaip nera to tikrumo jausmo  g.gif  to tikrumo, kad su situ zmogumi galesiu gyventi ramiai  unsure.gif  jis seniai nori prie altoriaus, bet as vis tempiu guma. Idomu, ar kada atsiras tas uztikrintumo jausmas  g.gif

Idomiai,dazniausiai vyrai tempia guma :} bet jei nejauciat to jausmo tikrumo,tada gal dar pagyvenkit tokiu statusu kokiu esat,nes zinot skirybos sudetingas procesas siais laikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2010 04 03, 13:44)
as irgi jau penktus metus gyvenu sugyventines statusu. Ir kas kaip besmerktu, bet man kazkaip nera to tikrumo jausmo  g.gif  to tikrumo, kad su situ zmogumi galesiu gyventi ramiai  unsure.gif  jis seniai nori prie altoriaus, bet as vis tempiu guma. Idomu, ar kada atsiras tas uztikrintumo jausmas  g.gif

Tai kam gyvenat su nemylimu? Bijot, kad gerensio nesusirasit?
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 03, 07:39)
Tai kam gyvenat su nemylimu? Bijot, kad gerensio nesusirasit?

drinks_cheers.gif Jei abejojema ilgai,gal laikas paleist partneri.
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2010 04 03, 15:11)
drinks_cheers.gif Jei abejojema ilgai,gal laikas paleist partneri.

Pritariu, nes koks gyvenimas kai esi nuolat baimej,neuztikrintas?
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 04 03, 21:44)
Pritariu, nes koks gyvenimas kai esi nuolat baimej,neuztikrintas?

Matote, problema iš tikro tokiais atvejais būna daug didesnė. Nes paleisti, išeiti vien dėl neužtikrintumo, dvejojimo ne taip lengva, ypač kai tuo pačiu dvejoji ar nepasitiki dėl ateities: o jeigu nerasiu geresniu, o jeigu prašausiu pro šalį, bijau įskaudinti, mes visai patogiai gyvenam, bijau prarasti patogumus, ką giminės ir draugai pasakys.. Savotiški spąstai. Kol neatsiranda koks nors trečias ar trečia..
Atsakyti
Na taip,tikra tiesa...Nes yra daug dalyku kurie jungia ir panasiai. Nes jei jau nutrauksi viska su tuo zmogumi tai tolygu nutraukti bendravima ir su jo giminem,bendrais draugais ir panasiai. Na su bendrais draugais gal ne,bet kad itampa butu tai faktas.
Atsakyti
Įdomi statistika: vedę vyrai atlieka mažiau namų ruošos darbų už gyvenančius kartu nesatuokoje bigsmile.gif
Atsakyti
jei nera tikrumo jausmo,siulyciau pagyventi atskirai...tada arba suvoksit kaip gera be jo/gali ir be jo arba sutiksi kita,kuris suteiks pilnuma smile.gif
vat nesuprasiu,kaip galima teketi vien del kitu aka ka zmones pasakys, kam jie rupi,ne jie tavo gyevnima gyvens
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

turiu begale kvailu klausimu... Visu pirma tai noriu klausti nuo ko tas gyvenimas kartu prasideda ax.gif ar tikrai taip viena diena susikrovet daiktus ir isejot is tevu namu? isejot pas vaikina? nuomojates kartu? blush2.gif mes po truputi judam link gyvenimo kartu ax.gif ir man tokiu kvailu klausimu doh.gif kazkaip galvoju kad visu daiktu nesitempsiu, bet nzn... Blm reikia ir kokia komoda nusipirkti... Ar lengva pradeti kartu gyventi? g.gif
Atsakyti