Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės drabužių, avalynės parduotuvės

Apklausa: Kiek išleidžiate per mėnesį pirkdamos drabužius internetu (tiek užsienio parduotuvėse, tiek LT)? (380 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ievukass @ 2007 03 06, 15:34)
drinks_cheers.gif  aš irgi per tarpininką užsisakinėju ir esu patenkinta ir kainom, ir kokybe. Kolkas dar neteko nusivilti.

As irgi drinks_cheers.gif Jau nebe pirmus metus sitaip apsipirkineju, nusivylimu, aisku, buta, bet bet smile.gif Jau nebelabai moku normaliose pardese apsipirkinet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 06, 14:39)
As irgi  drinks_cheers.gif Jau nebe pirmus metus sitaip apsipirkineju, nusivylimu, aisku, buta, bet bet smile.gif Jau nebelabai moku normaliose pardese apsipirkinet unsure.gif

Ir as taip pat drinks_cheers.gif pas mane dabar dauguma rubeliu pirktu per interneta,i paprastas parduotuves retai uzsuku,kizkaip netraukia,geriau internete naujo "grobio" dairausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 06, 15:42)
Ir as taip pat  drinks_cheers.gif pas mane dabar dauguma rubeliu pirktu per interneta,i paprastas parduotuves retai uzsuku,kizkaip netraukia,geriau internete naujo "grobio" dairausi  lotuliukas.gif

Bet kaip patogu smile.gif Atsisedi, issirenki, isleidi pinigus ju net nepaciupinejus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 06, 14:55)
Bet kaip patogu smile.gif Atsisedi, issirenki, isleidi pinigus ju net nepaciupinejus cool.gif

Patogu tai tikrai ax.gif bet kartais pagalvoju,kad as jau uzpakali tingiu iki parduotuves nunesti ir ten apsidairyti doh.gif biggrin.gif gal ir cia ka nors rasciau g.gif na bet man jau internetiniu pirkimu liga doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 06 kovo 2007 - 15:04
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 06, 14:55)

Manęs į normalias pardes, jau irgi nelabai traukia. Kažkurią dieną bandžiau perbėgt per parduotuves, bet nieko gero nemačiau, toks vaizdas, kad Lietuvoj jau nėr ką pirkt arba kainos nenormalios. O internetu pirkt labai patogu ir nesijaučia, kad pinigus išleidi. Sėdi sau šiltai namie prie kompo ir renkiesi ko nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievukass @ 2007 03 06, 15:08)
Manęs į normalias pardes, jau irgi nelabai traukia. Kažkurią dieną bandžiau perbėgt per parduotuves, bet nieko gero nemačiau, toks vaizdas, kad Lietuvoj jau nėr ką pirkt arba kainos nenormalios. O internetu pirkt labai patogu ir nesijaučia, kad pinigus išleidi. Sėdi sau šiltai namie prie kompo ir renkiesi ko nori  thumbup.gif

Aha,kazkaip nesijaucia kiek issileidzia,kai realiai pinigu is ranku neisleidi biggrin.gif tik butu gerai,jei banko saskaita taip greitai netustetu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 06, 16:12)
Aha,kazkaip nesijaucia kiek issileidzia,kai realiai pinigu is ranku neisleidi biggrin.gif tik butu gerai,jei banko saskaita taip greitai netustetu  biggrin.gif  doh.gif

Mano diedas lazdavoja mane, kad normalus zmones nesa pinigus i banka, kad sutaupytu, o as- kad isleisti kuo greiciau smile.gif
Man irgi liga ir gan sunki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 03 06, 14:04)
Pirma karta uzsisakiau is internetines parduotuves, laukiu kol ateis. Tik tiek, kad per tarpininka, kuriam moki 15%. Na, bet kai kalbos nezinai, korteles neturi, o ir tu daikteliu ne uz milijona, tai ir tarpininkui negaila uz pagalba.. Man internetinese parduotuvese daug kas patiko, kainos mazesnes uz gariunus, tai kodel gi nenusipirkus? Tuo labiau, kad LT tokio pat daikto nenusipirksi. O LT rubai tikrai brangus!

4u.gif idomu, kaip uzsisakote per tarpininka? Ieskote zmogu ar pas pazistama? g.gif Ir gal galite pasakyti svetaines, kuriose butu galima apispirkti, kaip sakete "kainos mazesnes uz gariunus", bet kokybe nebutu tragiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow @ 2007 03 07, 18:22)
4u.gif  idomu, kaip uzsisakote per tarpininka? Ieskote zmogu ar pas pazistama?  g.gif  Ir gal galite pasakyti svetaines, kuriose butu galima apispirkti, kaip sakete "kainos mazesnes uz gariunus", bet kokybe nebutu tragiska  doh.gif

Uzeik stai CIA ir viskas turetu buti aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievukass @ 2007 03 06, 15:08)
Manęs į normalias pardes, jau irgi nelabai traukia. Kažkurią dieną bandžiau perbėgt per parduotuves, bet nieko gero nemačiau, toks vaizdas, kad Lietuvoj jau nėr ką pirkt arba kainos nenormalios. O internetu pirkt labai patogu ir nesijaučia, kad pinigus išleidi. Sėdi sau šiltai namie prie kompo ir renkiesi ko nori  thumbup.gif

dėl to man ir nepatinka po parduotuves vaikščioti. Kainos nenormalios, o rinktis nėra iš ko. O jei dar nesi kokia manekenė, tai išvis nėra šansų, ką nors gražaus gauti.
Atsakyti
ta VS traukia kaip magnetas,net nezinau kodel,ir istikruju daug kartu teko nusivilti kokybe ju,bet vistiek vis bandau kazka nusipirkti doh.gif kaip apsesta tos VS,as manau kad jeigu butu Lietuvoje si parduotuve,tai atsoktu fantazija nuo siu rubeliu,nes kaip pamatai realybej rubelius,tai jie is vis nieko verti schmoll.gif
Atsakyti
Internetines batu, drabuziu parduotuves man labai labai patinka ir as tikrai uz jas thumbup.gif . Tikrai patogu ir kolkas nusivilti neteko, nes jeigu pirkta preke nepatinka dazniausiai pavyksta susitarti ir ja apkeisti arba atgauti pinigelius atgal. Visgi tai yra didziausia tikimybe, kad tokiais paciais drabuziais ar tai batais sutiksi tik retsykiais arba is vis nesutiksi taip pat besirengianciu, kaip kad perkant parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti