Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės drabužių, avalynės parduotuvės

Apklausa: Kiek išleidžiate per mėnesį pirkdamos drabužius internetu (tiek užsienio parduotuvėse, tiek LT)? (380 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(LadyStar @ 2006 12 02, 16:15)
Vakar kažkur mačiau reklamą apie drabužių/avalynės eparduotuvę www.vabbi.lt
Asortimentas pas juos tai laaabai didelis, gal kas ką nors plačiau žinot?

Ką tik pažiūrėjau tą puslapį. Nu pasirinkimas tai tragiškas doh.gif .
Liemenėlės tik 2, batai - tik kedai blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 02, 23:37)
Ką tik pažiūrėjau tą puslapį. Nu pasirinkimas tai tragiškas  doh.gif .
Liemenėlės tik 2, batai - tik kedai  blink.gif .

Aš tai ten nesižiūrinėjau per daug, bet visokių maikių, pasirinkus skirtingus gamintojus, tai nemažai pasirodė ax.gif

O kad tik kedai, tai nepasakyčiau mirksiukas.gif
Pvz.: http://www.vabbi.lt/...&...ale,unisex;

Bet šiaip, viskas ten seniena kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStar: 02 gruodžio 2006 - 23:51
praejusiu kolekciju viskas.. likuciai nuo ispardavimu.. Nemanau, kad verta moket kad ir 80 lt uz batelius, kurie jau nebemadingi (ir vien todel, kad ZARA..suprasciau dar, jei butu Armani, Gucci, bet ir tai... ne,nepirkciau)
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 03, 01:09)
praejusiu kolekciju viskas.. likuciai nuo ispardavimu.. Nemanau, kad verta moket kad ir 80 lt uz batelius, kurie jau nebemadingi (ir vien todel, kad ZARA..suprasciau dar, jei butu Armani, Gucci, bet ir tai... ne,nepirkciau)

o kodel zmonems nepirkti,jei jau is praeitos kolekcijos? ne kiekvienas gali pirkt kas sezona ir vis is nauju kolekciju.bene nusipirkus batus viena sezona jau nesioji? gi kita sezona pasirodo nauja kolekcija ir tuos batelius kur nusipirkai,gi jau pasenusi kolekcija buna? biggrin.gif tai bene meti lauk?nesamone.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 12 03, 09:58)
ne kiekvienas gali pirkt kas sezona ir vis is nauju kolekciju.

drinks_cheers.gif O jei tik vienam sezonui viską pirkti, tai ir išpardavimuose prekintis būtų beprasmiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 12 02, 17:15)
Vakar kažkur mačiau reklamą apie drabužių/avalynės eparduotuvę www.vabbi.lt
Asortimentas pas juos tai laaabai didelis, gal kas ką nors plačiau žinot?

Internete tikrai ne kas, bet MADOJE yra - apacioje. Man patinka, ypac silti megztukai, striukes, firmines maikutes ir dzinsai. pvz. tommy hilfigerio dzinsus nusipirkau uz 150 lt. Labai gerai nesiojasi
Atsakyti
Butu gerai, jei ten viskas butu is praejusio sezono smile.gif
jeigu jau taip, tai issitraukit pries 3-4 m. buvusius madingus batus ir nesiokit. Prasau. Tada buvo perejimas nuo kirstanosiu prie sapokliakiniu smailiuku smile.gif
Bet tokius dar pirkt..tai sorry smile.gif Aisku, galima rast tiesiog klasikos, kuri niekad neiseina is mados smile.gif
Atsakyti
As prekinuosi internetu,bet tik ne batus......Aciu-pasimokiau,kad nesimatuojant pirkt,tas pats kas ismest pinigus savu noru.
Atsakyti
Jei internetine parduotuve turi ir normalia parduotuve, tada viskas tvarkoje, bet jei vien tik internetinis variantas, tada neigiamai. esu labai daug visokiu nesamoniu is interneto prisisiuntus. jei siunciuos is realios parduotuves, tarkim old navy, tada nesigailiu, bet teko kruva pinigu isleisti perkant is venus.com ir is new-portnews, tai beveik viska grazinau, nes prekiu kokybe apverktina. o batus labai megstu pirkti is www.payless.com. siaip kokybe yra siaip sau, sakykim vienam sezonui ar dviem, bet ir kainos ten gana zemos. bet visada pirkdavau normalioj parduotuvej, internete tik modeli nusiziuredavau, nes ten siek tiek yra su dydziais problemos.
Atsakyti
Pirma karta uzsisakiau is internetines parduotuves, laukiu kol ateis. Tik tiek, kad per tarpininka, kuriam moki 15%. Na, bet kai kalbos nezinai, korteles neturi, o ir tu daikteliu ne uz milijona, tai ir tarpininkui negaila uz pagalba.. Man internetinese parduotuvese daug kas patiko, kainos mazesnes uz gariunus, tai kodel gi nenusipirkus? Tuo labiau, kad LT tokio pat daikto nenusipirksi. O LT rubai tikrai brangus!
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 03 05, 12:11)
As prekinuosi internetu,bet tik ne batus......Aciu-pasimokiau,kad nesimatuojant pirkt,tas pats kas ismest pinigus savu noru.

Turbut nuo zmogaus priklauso, nes paskutiniai kad ir nesimatuoti, bet labai liuks. Kunas, kaulai visas turi buti standartas turbut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldainė: 06 kovo 2007 - 14:31
QUOTE(fashion @ 2007 03 06, 13:04)
Pirma karta uzsisakiau is internetines parduotuves, laukiu kol ateis. Tik tiek, kad per tarpininka, kuriam moki 15%. Na, bet kai kalbos nezinai, korteles neturi, o ir tu daikteliu ne uz milijona, tai ir tarpininkui negaila uz pagalba.. Man internetinese parduotuvese daug kas patiko, kainos mazesnes uz gariunus, tai kodel gi nenusipirkus? Tuo labiau, kad LT tokio pat daikto nenusipirksi. O LT rubai tikrai brangus!

drinks_cheers.gif aš irgi per tarpininką užsisakinėju ir esu patenkinta ir kainom, ir kokybe. Kolkas dar neteko nusivilti.
Atsakyti