Teko pirkti internetu batus. Nuotraukoje, zinoma, jie geriau atrodo... Realioje parduotuveje buciau ju tikrai nepirkusi Nieko... nesiojam Teko pirkti ir rubeliu. Tiesiog tai labai masinanciai veikia. Juk nereikia iseiti is namu uzsimanius pasidairyti po grozybes. O plius rubeliai ant manekeniu labai graziai paprastai atrodo. Tad jau perku tik tai, kas zinau tikrai man tinka, o ne tik grazu... Kita problemes - ismeros. Isimatuoju simtus kartu, praziuriu visas e-parduotuviu ismeru lenteles... ale vis tiek ziurek tai nusimazini, tai nusidini. Taip va draugei atidaviau sortikus labai jau mielus, kitai draugei bliuskute, dar vienos kapri kelnes gulis spintoj... va tokia va partirtis. Mieliau vis tik realiai, ir taupiau
Papildyta:
Kita kalba apie daiktus, kaip elektronika. Nesiojama kompa sitaip pirkau, susikomplektuoji ji kaip tik nori. Kai teko Lietuvoje pirkti, tai perki toki, koks yra (kalbu butent apie nesiojama).... Na ir kitokiu daikteliu teko pirkti, kaip indus ar dovanas. Cia nusiskundimu neturiu. Patogu tai, kad realiai tiek neapvaiksciosi, neapvazinesi parduotuviu.
Pastaruoju metu si parduotuve labai masina http://ww5.williams-sonoma.com/ teko realioje pabuvoti... seiles tik tista
QUOTE(sofili @ 2006 11 02, 21:37)
, man irgi italiski labiau patinka, bet ju ir kaina keturiskart didesne nei VS
didesnė bet už tai koks malonumas ir patogumas nešioti
as uzsisakiau prekiu per interneta is OTTO katalogo, ant manikeniu atrode ziauriai graziai, bet vis dar laukiu kol pristatys o praejo kazkur 3 savaites! labai jau ilgai laukt reikia!
Sveikos,pastoviai perku vaikui įvairiausius dalykus,rūbus ,batus, žaislus, bet per Vokietiją,ten sesuo paima ir atsiunčia,patenkinta be galo,dabar vyrui batus užsakiau ,laukiu žinot turbūt <tchibo.de>
Na,as perku,nedaznai bet tenka.Is www.guess.com puslapio sijona ir golfuka esu uzsisakius-nenusivyliau.Dabar is www.eluxury.com dioro tasioka uzsisakiau,apie gruodzio viduri turesiu,ziuresim kas per stebuklas
QUOTE(asilisa @ 2006 12 01, 12:53)
Na,as perku,nedaznai bet tenka.Is www.guess.com puslapio sijona ir golfuka esu uzsisakius-nenusivyliau.Dabar is www.eluxury.com dioro tasioka uzsisakiau,apie gruodzio viduri turesiu,ziuresim kas per stebuklas
o kaip ten su siuntimu kokia sistema, kokie mokesciai.
Amerikoj mano brolis studijuoja,tai as issirenku,anas uzsako.Smutkes pirma iki jo daeina,tada jis i Lt parsiuncia.Dabar pats parskrenda,tai ir tasioka parskraidins.Siandie vel sedziu prie pc ir lauzau galva ka dar uzsisakius
QUOTE(asilisa @ 2006 12 01, 13:02)
Amerikoj mano brolis studijuoja,tai as issirenku,anas uzsako.Smutkes pirma iki jo daeina,tada jis i Lt parsiuncia.Dabar pats parskrenda,tai ir tasioka parskraidins.Siandie vel sedziu prie pc ir lauzau galva ka dar uzsisakius
viskas aisku tada na guess, kaip ir koki diesel jauciu labai apsimoka siustis is amerikos. pries pora dienu buvau guess pardoj, tai bridzai 600-900lt, skuduriniai rankinukai prasideda nuo +500lt. tai pagalvojau, kad gerai tiems, kas amerikoj sedi va, o taip stengiuos "neuzsikabint" su tom internetinem parduotuvem. pora kartu uzsusakiau is viktoria secret, tai supratau, kad gali greit priklausomybe issivystyt...
Guess ir Diesel labai apsimoka ten pirkt. Tavo norimas Diesel dziegorius Amerikoj 150$ tekainuoja
O va ,visokie Dior,Kenzo groziai brangesni,nei as Prancuzijoj randu.Tik tas tasiokas kazkaip uz akies uzkliuvo,nukainuotas buvo,tai neatsilaikiau.Plius tiks prie mano sabanoskiu,is tos pacios serijos
O va ,visokie Dior,Kenzo groziai brangesni,nei as Prancuzijoj randu.Tik tas tasiokas kazkaip uz akies uzkliuvo,nukainuotas buvo,tai neatsilaikiau.Plius tiks prie mano sabanoskiu,is tos pacios serijos
QUOTE(asilisa @ 2006 12 01, 13:26)
Guess ir Diesel labai apsimoka ten pirkt. Tavo norimas Diesel dziegorius Amerikoj 150$ tekainuoja
vaje, kiek nedaug UK maciau tiek pat svarais. o pas mane dar dukart daugiau, nei UK
Va,pasinervink Ir dar ,kogero,kazkiek nusikainuos pries sventes
Vakar kažkur mačiau reklamą apie drabužių/avalynės eparduotuvę www.vabbi.lt
Asortimentas pas juos tai laaabai didelis, gal kas ką nors plačiau žinot?
Asortimentas pas juos tai laaabai didelis, gal kas ką nors plačiau žinot?