QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 06, 19:24)
Rašykit savo nuomones, ar tai Jums atrodo patikima, patogu, kokia ji turėtų būti, kad Jus sudomintų
Man atrodo, kad Amerikėj populiariau. Nes ten, kaip merginos rašė, įprasta jei netiko, grąžint. Net minties nekyla nesisiūst, jei patiko - o ką, netiks, grąžinsiu
O Lietuvoj galvočiau. Galvočiau, o jei netiks? O jei nepatiks? Užsimaunu ir pastebiu, kad nelabai? Ims atgal? Neims? Kaip ims? Į paštą eik, nešk, mokėk? Va šitas mane stabdytų.
Kokia turėtų būti, kad sudomintų? Nu su normaliais batais, kokių nerasčiau kitur. Kad ir gražūs, ir patogūs, ir kaina proto ribose
Nors po teisybei, pačiai reiktų nuspręst, kokie tie gražūs - nežinau... Kokie man gražūs, tai žinau, bet kokie visiems gražūs ir kur tokių gaut?
Mažakojės? Tas taip. Bet man irgi atrodo, kad iš to neprabagotėsi, nestandartinių yra mažai... Va, ir didžiakojų buvo ratelis, kiek žinau, irgi problematiška moteroms, kur koja 42-43. Nu net ir aš su kuo standartiškiausia koja turiu problemą, kuri čia dar nepaminėta. Mat, mano kojos dydis standartinis, bet ilgis nestandartinis, esu aukšta... Ir perkant ilgus batus blauzda dažniausiai būna negerai man išformuota - ima siaurėt ten, kur pas mane ji dar nė nepaplatėjo
Rasčiau batus ant savo kojos - imčiau už belekiek. Ale tu rask