Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės drabužių, avalynės parduotuvės

Apklausa: Kiek išleidžiate per mėnesį pirkdamos drabužius internetu (tiek užsienio parduotuvėse, tiek LT)? (380 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 06, 19:49)
Tiesiog įdomu, kokia reakcija į tokį reiškinį, todėl ir užvėliau tokią temą wink.gif Šiaip jei darysiu, tai tikrai ne lietuviškų batų, o vokiškų, itališkų. Ir kainos...na man pirkti rudeninius ilgaaulius daugiau kaip už 250 lt yra kažkokia beprasmybė, taip sakant į tai ir norėčiau lygiuotis smile.gif

Sakau, jeigu pas tave būtų batų 35 dydžio ir visokio stiliaus, tai pirkčiau tik iš tavęs tikriausiai rolleyes.gif . Jeigu labai patiktų, nepagailėčiau ir daugiau nei 250 lt.
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 06, 18:49)
Tiesiog įdomu, kokia reakcija į tokį reiškinį, todėl ir užvėliau tokią temą wink.gif Šiaip jei darysiu, tai tikrai ne lietuviškų batų, o vokiškų, itališkų. Ir kainos...na man pirkti rudeninius ilgaaulius daugiau kaip už 250 lt yra kažkokia beprasmybė, taip sakant į tai ir norėčiau lygiuotis smile.gif

tikrai pirkciau nes lietuvoje,deje bet sau patinkanciu ir uz tinkama kaina - nerandu doh.gif jeigu man patinka tai kaina paprastu batuku ne maziau 200 doh.gif o jeigu zieminiai tai 300+... sito,deje,bet kol kas negaliu sau leisti.. labai smagu butu jeigu kas nors,kas turi galimybe uzsiimtu tokiu mini o gal ir su laiku maxi versliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 06, 19:24)
Rašykit savo nuomones, ar tai Jums atrodo patikima, patogu, kokia ji turėtų būti, kad Jus sudomintų  4u.gif

Man atrodo, kad Amerikėj populiariau. Nes ten, kaip merginos rašė, įprasta jei netiko, grąžint. Net minties nekyla nesisiūst, jei patiko - o ką, netiks, grąžinsiu bigsmile.gif O Lietuvoj galvočiau. Galvočiau, o jei netiks? O jei nepatiks? Užsimaunu ir pastebiu, kad nelabai? Ims atgal? Neims? Kaip ims? Į paštą eik, nešk, mokėk? Va šitas mane stabdytų.

Kokia turėtų būti, kad sudomintų? Nu su normaliais batais, kokių nerasčiau kitur. Kad ir gražūs, ir patogūs, ir kaina proto ribose smile.gif Nors po teisybei, pačiai reiktų nuspręst, kokie tie gražūs - nežinau... Kokie man gražūs, tai žinau, bet kokie visiems gražūs ir kur tokių gaut? doh.gif

Mažakojės? Tas taip. Bet man irgi atrodo, kad iš to neprabagotėsi, nestandartinių yra mažai... Va, ir didžiakojų buvo ratelis, kiek žinau, irgi problematiška moteroms, kur koja 42-43. Nu net ir aš su kuo standartiškiausia koja turiu problemą, kuri čia dar nepaminėta. Mat, mano kojos dydis standartinis, bet ilgis nestandartinis, esu aukšta... Ir perkant ilgus batus blauzda dažniausiai būna negerai man išformuota - ima siaurėt ten, kur pas mane ji dar nė nepaplatėjo smile.gif Rasčiau batus ant savo kojos - imčiau už belekiek. Ale tu rask doh.gif
Atsakyti
tai aš jum galiu atvežt ir mažų dydžių..bet kol kas mano prekiavimo praktika rodo, kad didžiakojų gerokai daugiau (40-42 dydžiai). Sunku rast ir mažų, ir didelių. 35 bei 42 nedaug modelių gamina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 09 06, 19:54)
tai gal galvojam kažką ax.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Sutinku thumbup.gif:
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 06, 19:56)
tai aš jum galiu atvežt ir mažų dydžių..bet kol kas mano prekiavimo praktika rodo, kad didžiakojų gerokai daugiau (40-42 dydžiai). Sunku rast ir mažų, ir didelių. 35 bei 42 nedaug modelių gamina sad.gif

Tame ir yra esmė, kad internetinėse parduotuvėse batų būna visokių dydžių (nuo mažiausių iki didžiausių). Parduotuvėse tokio dydžių pasirinkimo nerasi.
Atsakyti
o as kazkaip nedristu pirkt internetu...man pasimatuot reikia...apciupinet... ax.gif
Atsakyti
Priėjau išvados: pasižiūrit internetinėj parduotuvėj, kam patiko - siunčiames iškart, kas nori matuotis - gali pasimatuot in real smile.gif Būtų šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 06, 22:03)
Priėjau išvados: pasižiūrit internetinėj parduotuvėj, kam patiko - siunčiames iškart, kas nori matuotis - gali pasimatuot in real smile.gif Būtų šaunu  4u.gif

Aš kai planavau tokį biznį irgi galvojau lygiai taip pat: kad būtų žmonėms galima ir pasimatuoti ir pačiupinėti mirksiukas.gif kam baisiai reikia.
Atsakyti
Nesu pirkusi is e-parduotuviu. Na kazkaip nepribrendau dar tam reikalui "pirkti kate maise". Ka jau ka, bet batus man BUTINA paciupineti, pasimatuoti.
Atsakyti
pirkau sliopkes-basutes jauciu pirma ir paskutini karta per interneta doh.gif lotuliukas.gif bo per kompa atrode visai kitokios. dekoratyvus kaspineliai naturoj pasirode besa is ala svarovskio kristalu, o ne is metalo kaip as isivaizdavau doh.gif
Atsakyti
mano nuomone, e-parduotuvems truksta issamiu prekes aprasymu smile.gif va butu parase, kad kaspinelias is a la kristalu, tai ir nebutum pirkus..nebutum ir apsigavus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmonijus: 07 rugsėjo 2006 - 12:38
as tai pat neperku is e-parduotuviu,negaliu aklbai pirkti drabuzio:) bet va kazkoki smulku daikta,nebijau uzsisakyt 4u.gif
Atsakyti