Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės drabužių, avalynės parduotuvės

Apklausa: Kiek išleidžiate per mėnesį pirkdamos drabužius internetu (tiek užsienio parduotuvėse, tiek LT)? (380 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
aš niekad neperku internetu, nes ilgai ieškau kol randu kas man patinka ir tinka, ir būtinai turiu pasimatuot, kad matyčiau kaip su tuo daiktu atrodau ax.gif
Atsakyti
Labai mėgstu internetines parduotuves, jau vien dėl nepalyginamai didesnio pasirinkimo. Paprastose parduotuvėse beveik nebeapsipirkinėju. o perku daug ką: rūbus, batus, rankines ir pan. ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
esu pirkusi internetu, pvz crocs'us pernai vasara uzsisakiau, dydis tiko,viskas liux.dar norvegijoj esu pirkusi is katalogo irgi internetu.kai ka teko keisti.manau perkant internetu turi jau konkreciai zinoti ko nori, zinoti savo dydzius.nesu pries pirkima internetu, bet man labiau patinka daikta paciupineti pries perkant wink.gif
Atsakyti
As daznai perku internetu, net daug dazniau nei parduotuvese...
pirma tai sutaupai, o antra, nuperki tikrai firmini kokybiska daikta...ir pasirinkimas didziulis, ypac kai mano dydis mazas 4u.gif
Atsakyti
o ka perkate internetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 30, 17:46)
o ka perkate internetu?  g.gif

Rubus, batus, aksesuarus
Atsakyti
as perku viska iskyrus maisto produktus smile.gif
nereikia eilese stovet-sutaupo daug brangaus laiko smile.gif
Atsakyti
Gerai ziuriu. smile.gif Man patinka jos.
Atsakyti
QUOTE(moliugelis @ 2011 01 03, 07:30)

o perkat per supermamos tarpininkes ar ne? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(moliugelis @ 2011 01 03, 07:30)

o perkat per supermamos tarpininkes ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidudu @ 2011 01 03, 15:50)
o perkat per supermamos tarpininkes ar ne?  ax.gif

Perku thumbup.gif Tada mažiau reikia pačiai rūpintis, o komisinius kompensuoja sutaupytos siuntimo išlaidos. Ypač apsimoka per jas pirkti iš JAV, nes dauguma parduotuvių net nesiunčia į Lietuvą. Iš anglijos, sakyčiau, geriau pirktis pačiai, kartu su draugėmis smile.gif
Atsakyti
Perku arba pati, arba per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
Anksčiau net nekreipdavau dėmesio į jas, laikui bėgant pamėgau šiuos dalykus ax.gif Aš už internetines parduotuves thumbup.gif
Atsakyti