aš niekad neperku internetu, nes ilgai ieškau kol randu kas man patinka ir tinka, ir būtinai turiu pasimatuot, kad matyčiau kaip su tuo daiktu atrodau
Labai mėgstu internetines parduotuves, jau vien dėl nepalyginamai didesnio pasirinkimo. Paprastose parduotuvėse beveik nebeapsipirkinėju. o perku daug ką: rūbus, batus, rankines ir pan. ir t.t.
esu pirkusi internetu, pvz crocs'us pernai vasara uzsisakiau, dydis tiko,viskas liux.dar norvegijoj esu pirkusi is katalogo irgi internetu.kai ka teko keisti.manau perkant internetu turi jau konkreciai zinoti ko nori, zinoti savo dydzius.nesu pries pirkima internetu, bet man labiau patinka daikta paciupineti pries perkant
As daznai perku internetu, net daug dazniau nei parduotuvese...
pirma tai sutaupai, o antra, nuperki tikrai firmini kokybiska daikta...ir pasirinkimas didziulis, ypac kai mano dydis mazas
pirma tai sutaupai, o antra, nuperki tikrai firmini kokybiska daikta...ir pasirinkimas didziulis, ypac kai mano dydis mazas
o ka perkate internetu?
Gerai ziuriu. Man patinka jos.
QUOTE(moliugelis @ 2011 01 03, 07:30)
as perku viska iskyrus maisto produktus
nereikia eilese stovet-sutaupo daug brangaus laiko
o perkat per supermamos tarpininkes ar ne?
Papildyta:
QUOTE(moliugelis @ 2011 01 03, 07:30)
as perku viska iskyrus maisto produktus
QUOTE(vaidudu @ 2011 01 03, 15:50)
Perku Tada mažiau reikia pačiai rūpintis, o komisinius kompensuoja sutaupytos siuntimo išlaidos. Ypač apsimoka per jas pirkti iš JAV, nes dauguma parduotuvių net nesiunčia į Lietuvą. Iš anglijos, sakyčiau, geriau pirktis pačiai, kartu su draugėmis
Perku arba pati, arba per tarpininkes
Anksčiau net nekreipdavau dėmesio į jas, laikui bėgant pamėgau šiuos dalykus Aš už internetines parduotuves