Žiūriu teigiamai į internetines parduotuves. Mėgstu ir ką nors nusipirkti . Manau tokios parduotuvės tik populiarės .
ah tos internetines parduotuves... mano kryzius ir aistra viena karta pabandziau ir negaliu sustoti, nes tai labai patogu, tiesiog sedint darbe galima apsipirkti ir gauti visko ko nori. tik ko ko nesu batu pirkusi nes nesioju 36 arba 37 tai kazkaip bijau nepatakyti su dydziais
Labai mėgstu internete rinktis rūbus, o perku kol kas iš vienos parduotuvės Jau ir MB užkrėčiau, dabar ir jis sėdi prie kompiuterio ir renkasi Dar atsimenu, kai prieš kelis metus internetu pirkau pirmą kartą, šeima netikėjo, kad kas nors gero iš to išeis... Bet dabar visi mielai siuntinių laukia
oi kaip aš teigiamai vertinu e-krautuves ,aišku perkant rūbus,batus būna nesusipratimų su dydžiais ,bet ko apsipirkinėjant nepasitaiko.Kaip bebūtų vistiek man pvz nemėgstančiai kelionų po parduotuves 'in live' ,o dar jeigu reikia laukt eilėse norint prisimatuot (nemėgstu persirenginėjimų parduotuvinių ) visom kanopėlėm aš už apsipirkimą internetu
As irgi jauciu, kad uzsikreciu situo reikalu. Tik tarkim perkant is musu SM VS "parduotuviu" esu ir nusivylus, nes tu realiai daikto nematai gyvai, o turi isivaizduot is nuotraukos. O dabar pirma karta bandysiu pirkti per tarpininke is UK, paziuresiu ar pasiteisina Na dzinsus, kelnes ir batus speju bijociau pirkt, kad pataikyt su dydziu Bet jei ka nerealaus pamatyciau, gal ir susigundyciau
Siaip tai labai patogu dalykas.
Siaip tai labai patogu dalykas.
Kartais apsiperku, bet perku ne viską. Bijau nepataikyt batų dydžių, džinsų, apatinio trikotažo, tų drabužių, kurių medžiaga nė kiek nesitampo, o turi būt "kaip nulieta" - tinkamai pataikyt labai sunku O visokias suknytes, maikutes, tašytes, dukrai drabužėlius (galima pirkt didesnį, jeigu abejoju dėl dydžio) mėgstu pirkt
labai teigiamai ziuri mazesnes kainos, o kokybe, daugumos prekiu, geresne
Aš kol kas neįsivaizduoju darabūžių pirkimo internetu Jau vien gyvose parduotuvėse matuoju ir matuoju kol randu ne tik dydį tinkamą, bet ir modelį. Manau, tai rizikinga, paskiau daug darbo bandant parduoti netikusius drabūžius. Sprendžiu pagal SM skelbimų skyrelį.
Perku, būna aprašymai, dydį pasirenku pagal dydžių lenteles. Aišku neperku kostiumėlių. Bet laisvalaikio rūbus, batus, rankine perku.
Gal kas pirkote iš www.babyland.lt ?