na ir as prisidesiu.
1.perkuosi internetu dazniau nei karta per men,bet kartais ir reciau,jei nieko nebereikia nors taip,turbut,niekad nebus
2.kaip ir dauguma parase-NEXT,LaRedoute,mandmdirect,Debenhams
3.Neperku visai,nes gyvenu ne LT,o paskutini karta kai buvau-issigandau kainu ir kokybes santykio
4.galima sakyt,kad viska,ka isvardinai-tik kartais pacioje parduotuveje nuvykes gali rasti didesni pasirinkima ir didesnes nuolaidas,nei interentiniuose ju psl
5.kadangi dazniausiai perkuosi NEXT ir LaRedoute-tai pirma del kokybes,kartais ir kainos super buna,o antroji-del kainu,dar kartais ir dovanu duoda
1. Kaip dažnai perkate drabužius internetu?
sezono pradzioje buna keli kartai per menesi, veliau karta i menesi, jei nera nuolaidu
2. Kuriose užsienio parduotuvėse (čia apie tas, kur perkame per tarpininkes) dažniausia apisperkate? Labiausia domintų Europos parduotuvės
dazniausiai Adams kids, Next, Markandspenser
3. Kuriose Lietuvos parduotuvėse apsiperkate? Kodėl jose perkate arba ne? Kas patinka, o kas ne?
paskutini karta apsipirkinejau iki pradedant pirkti internetu. Anksciau buvo megstamos parduotuves mados prekybos centre Vilnius: Elvazija, Elva ...
4. Kas lemia, kad perkate internetu: mažos kainos, išpardavimai, patogumas, kad niekur eiti nereikia ir t.t.
pagrindinis dalykas patogumas, nereikia sugaisti puse dienos norint nusipirkti norima daikta
5. Kurios iš šių parduotuvių ir jose parduodamų drabužių patinka labiausia: Bonprix, H&M, La Redoute, Next, Promod? Kas būtent patinka: kainos, kokybė, dizainas puslapio ir drabužių ir t.t.?
NEXT - kokybe
sezono pradzioje buna keli kartai per menesi, veliau karta i menesi, jei nera nuolaidu
2. Kuriose užsienio parduotuvėse (čia apie tas, kur perkame per tarpininkes) dažniausia apisperkate? Labiausia domintų Europos parduotuvės
dazniausiai Adams kids, Next, Markandspenser
3. Kuriose Lietuvos parduotuvėse apsiperkate? Kodėl jose perkate arba ne? Kas patinka, o kas ne?
paskutini karta apsipirkinejau iki pradedant pirkti internetu. Anksciau buvo megstamos parduotuves mados prekybos centre Vilnius: Elvazija, Elva ...
4. Kas lemia, kad perkate internetu: mažos kainos, išpardavimai, patogumas, kad niekur eiti nereikia ir t.t.
pagrindinis dalykas patogumas, nereikia sugaisti puse dienos norint nusipirkti norima daikta
5. Kurios iš šių parduotuvių ir jose parduodamų drabužių patinka labiausia: Bonprix, H&M, La Redoute, Next, Promod? Kas būtent patinka: kainos, kokybė, dizainas puslapio ir drabužių ir t.t.?
NEXT - kokybe
Negaliu pakeisti jau temos, bet 3 klausimukas irgi apie internetines Lietuvos parduotuves. Ar perkate tokiose?
QUOTE(Žuvelė @ 2009 05 25, 16:52)
1. Kaip dažnai perkate drabužius internetu?
1. Esu pirkus tik keleta kartu.
2. Forever21
3. MNG, Zara, VM, Only
4. Mazos kainos
5. HM, esu pirkusi daug ka uzsienyje, patika kainos ir kokybes santykis, stilius.
1. Kelis kartus i menesi perku internet.pardese.
2. forever21, wetseal, gojane
3. zara, stradivarius ir bershka - nes madingi drabuziai ir palyginus zemos kainos.
4. labai grazus modeliai, kuriu nera parduotuvese bei zemos kainos.
5. H&M, kainos patinka ir modeliai
2. forever21, wetseal, gojane
3. zara, stradivarius ir bershka - nes madingi drabuziai ir palyginus zemos kainos.
4. labai grazus modeliai, kuriu nera parduotuvese bei zemos kainos.
5. H&M, kainos patinka ir modeliai
Norėjau paklausti, o ar nenusivylėt atsiųstais rūbais, dydžiu ar panašiai? Norėčiau užsisakyti, bet baisu šiektiek.
Norejau paklausti,(niekad nesu nieko pirkusi internetu),pvz man patiko koks nors rubelis,ir jis kainuoja 20$,kokia mazdaug butu galutine kaina?taigi domina,kiek kainuoja siuntimas i Lietuva
QUOTE(Nastiakk @ 2009 05 31, 20:04)
Norejau paklausti,(niekad nesu nieko pirkusi internetu),pvz man patiko koks nors rubelis,ir jis kainuoja 20$,kokia mazdaug butu galutine kaina?taigi domina,kiek kainuoja siuntimas i Lietuva
Apie 80lt.
Siuntimo kaina 100g - 1,3$
Papildyta:
QUOTE(raccoon @ 2009 05 30, 20:33)
Norėjau paklausti, o ar nenusivylėt atsiųstais rūbais, dydžiu ar panašiai? Norėčiau užsisakyti, bet baisu šiektiek.
Teko porakart nusivilti, kartais netiko drabuzio dydis, bet vis vien perku ir pirksiu toliau, nes tenkina ir kaina, ir kokybe, ir isvaizda daugumos rubu Pries perkant reiketu paskaityti apie daikto sudeti, ismatavimus na ir kt. aprasyma, kuris nurodytas prie prekes.
Teko porakart nusivilti, kartais netiko drabuzio dydis, bet vis vien perku ir pirksiu toliau, nes tenkina ir kaina, ir kokybe, ir isvaizda daugumos rubu Pries perkant reiketu paskaityti apie daikto sudeti, ismatavimus na ir kt. aprasyma, kuris nurodytas prie prekes.
[/quote]
Bet jei sumoki už prekę 200 lt, argi negaila? kur poto dėt tą netinkantį rūbelį? Ką dažniausiai perkat? aš nužiūrėjau maudymosi kostiumėlį tokį, aišku, kaip Jūs sakėt neskaičiau nieko daugiau, nei apie sudėtį ir pan.
[/quote]
Bet jei sumoki už prekę 200 lt, argi negaila? kur poto dėt tą netinkantį rūbelį? Ką dažniausiai perkat? aš nužiūrėjau maudymosi kostiumėlį tokį, aišku, kaip Jūs sakėt neskaičiau nieko daugiau, nei apie sudėtį ir pan.
QUOTE(raccoon @ 2009 06 02, 10:56)
Na forume, Skelbimu lentoj, yra tema, kur galima parduoti netikusius rubelius, pirktus internetu Viska, kas netiko, esu ten pardavusi
Dazniausiai perku virsutinius rubus: megztinius, marskinius, marskinelius ir pan., papuosalus, rankines. Kelniu niekuomet dar nebandziau pirkti, nes ir LT parduotuvese sunkiai randu tinkancias pagal figura. O batus, kiek pirkau, tai, deja, nei karto netiko...
visokiu nuomoniu yra: drabuzi reikia matuotis, nes kabos kaip maisas, kokybe gali but prasta ir pan. as ilgokai irgi prisibijojau, bet karta pamacius ispardavimines kainas, nesusilaikiau ir nenusivyliau. turiu standartine figura, taigi nekyla problemu del drabuzio negrazaus kritimo, o kokybe paprastai atitinka kaina. nereikia noret uz 2eurus vakarines sukneles vaikiski drabuzeliai - issivadavimas tiesa, avalynes pirkt nesimatavus vis dar nedrystu
Suradau ir as siokia tokia internetine parduotuve JAV. Yra visko ir kainos geros, tik reiketu uzsakant statyti filtra per ,,advanced paieska'' kad ieskomos prekes is bet kokios salies o siunciamos i Europa. Yra drabuziai, zaislai ir t.t. Dalys prekiu pas jus Europos sajungoje, todel jas gavus nereikes moketi mokesciu. Jei prekes JAV gali tekti susimoket (bent jau man taip gavosi kada uzsisakinejau naktinio matymo binokli)
http://www.quickinfo247.com/
http://www.quickinfo247.com/