Perku ir zymiai reciau einu i rubu/batu/apatiniu parduotuves LT
Žiūriu labai palankiai. vaikščioti po parduotuves nemėgstu ir matuotis pusę dienos- pakęsti negaliu. O internetu- kada turi laiko ir noro, peržiūri, išsirenki, išsiunti užsakymą ir sulauki. Todėl dabar po parduotuves LT nevaikštau jau ilgėlesnį laiką (nebent ko prireikia staiga) ir patenkinta tuo
Kai ka perku internetinese parduotuvese,kai ka dar nuvaziuoja i parduotuve paprs nusiperku.Bet siaip manau labai geras dalykas.As uz tai
As irgi uz internetinias parduotuve Pirkti is ju pradejau praeitais metais ir pastebejau kad dabar vis maziau uzsuku i LT parduotuves o vis dazniau vartau internetius puslapius Nors batu dar nesiryztu pirkti Galima rasti daugiau originalesniu drabuziu negu LT
As uz
teigiamai ziuriu nes kartais perku internetu
Niekada nieko nepirkau, neisivaizduoju kaip galima pirkti daiktą iš paveikslėlio, nepasimatavus, nepalietus, o paskui vaikšto bile kaip , nes atrodo ant žmogaus negražiai, nesimatavus.
Rubu mazai perku internetu, bet uztat visi kompai, fotikai, kamera, telefonai, automobiline kedute viskas pirkta internetu ir ne trupucio nenusivyliau..Ai dar kosmetika perku internetu, nes su pastaraja tikrai pro sali neprasausi..
KODĖL GI NE?
Vis dažniau perku internetinese parduotuvese drabuzius ir viskas čiki, jei zinai savo dydi, aisku yra tikimybė prašauti, bet kol kas dar neteko
O man svarbiausia kad internetinėse užsienio parduotuvese, rubų dydziu yra įvairių,nes Lietuvoje tikrai man sunku ant saves rasti jaunatvisku rubų didesnio dydzio.Todel as tik UŽ
O man svarbiausia kad internetinėse užsienio parduotuvese, rubų dydziu yra įvairių,nes Lietuvoje tikrai man sunku ant saves rasti jaunatvisku rubų didesnio dydzio.Todel as tik UŽ
Ziuriu i jas labai nepatiklai, nes nepatinka pirkti "kate maise". Niekad nezinai ar rubas nebus per platus/per siauras/per ilgas/per trumpas, kokia reali jo spalva, kokia medziagos kokybe. Apie batus tai isvis - net ir tinkamo dydzio batai pasimatavus juos ne visada buna patogus, arba ne visada taip pat graziai atrodo ant kojos kaip ir ant lentynos. Zodziu- man labiau patinka is pradziu pasimatuoti tai ka perki o tik paskui jau apsispresti ir pinigelius moketi .
Aš anksčiau buvau prieš pirkimą internetu, nes atrodė, kaip gali pirkti, jei nematai to daikto realiai. Bet dabar viskas kitaip- kai sužinojau apie VS, tai labai užsinorėjau liemenėlės, juk nevažiuosi į Ameriką dėl liemenėlės tai teko internetu pirkti. Ir nenusivyliau. Po pirmo karto buvo antras ir trečias ir t.t. Žinoma, prieš pirkdama labai gerai pagalvoju, ar man tiks. Jei nusiperki ir kažkas netinka, galima SM parduoti, visada atsiras kam patiks ir tiks