Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės drabužių, avalynės parduotuvės

Apklausa: Kiek išleidžiate per mėnesį pirkdamos drabužius internetu (tiek užsienio parduotuvėse, tiek LT)? (380 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
hm... o kaip suprast per tarpininkes?? kazkas verciasi uzsakinejimu is uzsienio internetiniu parduotuviu?? smile.gif ir kur tokiu rast??
Atsakyti
tasti SM apacioje skyrelyje 'internetines parduotuves' (pats paskutinis)
ir ten per tarpininkes gali uzsisakyti wink.gif
Atsakyti
o kur batu vaikams galima nupirkt???
Atsakyti
QUOTE(Geiste @ 2008 10 13, 17:01)
o kur batu vaikams galima nupirkt???

Daug lb kur.. Nueikite į internetinių parduotuvių forumą, ten visi sąrašiukai bus smile.gif
Atsakyti
Ziuriu normaliai ir perku is internetiniu parduotuviu rubus 4u.gif
Atsakyti
Labai palankiai žiūri į internetines parduotuves ir žiūrėsiu mirksiukas.gif
Bene jau du metus nebevaikštau į rūbų parduotuves LT ax.gif
Atsakyti
As irgi perku ir avalyne ir rubus, tases, apatinius, na zodziu praktiskai viska. Siaip esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos VS gerbejos:) As daug girdejus ir dabar pati noreciau uzsisakyti is ten, dabar tuo labiau dideles nuolaidos! Zinau, kad panos jungiasi, kad pigiau gautusi uzsakymas, taigi as ieskau paneliu,kuriuos planuojasi artimiausiu metu uzsakyneti is VS. Lauksiu Jusu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
As siunciausi is Forever21 ir OldNavy sau ir MB. tai viskas tiko, tik vienus marskinius mamai teko atiduoti, bo paskendau.
Atsakyti
perku ne tiesiogiai is vs,bet mano spintoje 90% drabuziu ir apatiniu is VS-ir kolkas,gal tik PINK serijos drabuzeliais teko nusivilt,viska kitka-atitiko mano lukescius ir norus,bei pataikiau su dydziais-mat nep pirmas kartas perkuosi sios firmos daiktus,tai jau zinau,kas ir kaip. thumbup.gif
Atsakyti
Uz internetines parduotuves thumbup.gif
Ir batus, ir rubus, ir apatinius siunciuosi, ir vezimeli vaikui parsisiunciau. Aisku, buna, kad kuris rubas realybej siek tiek kitaip atrodo, bet visumoj viskas thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka,aisku visada yra rizika kad atsiustas rubelis netiks, o juk ir nuotraukose viskas daug graziau atrodo cool.gif
Internetines parduotuvese verta apsipirkti vien todel kad zinai jog gatveje nesutiksi 10 moteru pvz su tokiais pat batais 4u.gif
Atsakyti