hm... o kaip suprast per tarpininkes?? kazkas verciasi uzsakinejimu is uzsienio internetiniu parduotuviu?? ir kur tokiu rast??
o kur batu vaikams galima nupirkt???
QUOTE(Geiste @ 2008 10 13, 17:01)
o kur batu vaikams galima nupirkt???
Daug lb kur.. Nueikite į internetinių parduotuvių forumą, ten visi sąrašiukai bus
Ziuriu normaliai ir perku is internetiniu parduotuviu rubus
Labai palankiai žiūri į internetines parduotuves ir žiūrėsiu
Bene jau du metus nebevaikštau į rūbų parduotuves LT
Bene jau du metus nebevaikštau į rūbų parduotuves LT
As irgi perku ir avalyne ir rubus, tases, apatinius, na zodziu praktiskai viska. Siaip esu labai patenkinta
perku ne tiesiogiai is vs,bet mano spintoje 90% drabuziu ir apatiniu is VS-ir kolkas,gal tik PINK serijos drabuzeliais teko nusivilt,viska kitka-atitiko mano lukescius ir norus,bei pataikiau su dydziais-mat nep pirmas kartas perkuosi sios firmos daiktus,tai jau zinau,kas ir kaip.
Uz internetines parduotuves
Ir batus, ir rubus, ir apatinius siunciuosi, ir vezimeli vaikui parsisiunciau. Aisku, buna, kad kuris rubas realybej siek tiek kitaip atrodo, bet visumoj viskas
Ir batus, ir rubus, ir apatinius siunciuosi, ir vezimeli vaikui parsisiunciau. Aisku, buna, kad kuris rubas realybej siek tiek kitaip atrodo, bet visumoj viskas
Man labai patinka,aisku visada yra rizika kad atsiustas rubelis netiks, o juk ir nuotraukose viskas daug graziau atrodo
Internetines parduotuvese verta apsipirkti vien todel kad zinai jog gatveje nesutiksi 10 moteru pvz su tokiais pat batais
Internetines parduotuvese verta apsipirkti vien todel kad zinai jog gatveje nesutiksi 10 moteru pvz su tokiais pat batais