QUOTE(ausru @ 2009 05 27, 16:18)
Vargsiukas , gal jam tas bananas netiko? Mums tai bananas . O trecia maitinima tai ta prasme, kad jau 3 kartus per diena kieta maista valgysit ar kaip? Mes tai dar tik 2 kartus kieta valgom - pusrycius ir pietus, ir plius dar mp kokius 6 kartus per para. Niekaip nesugalvoju ka vakarienei maziui pradet duoti, nes neisvengiamai ims tie patys produktai labai jau daznai kartotis. Jau kuris laikas galvoju, kad butu labai saunu, jei kiekviena mama savo vaiko savaites valgiarasti imestu. Ka manot apie sita ideja? Gal kokiu minciu viena is kitos pasisemtume.
nu tai kad pries tai tiko, viena vakare net visa nedideli buvo suvalges, nes neleido neduoti
jo, noriu trecia ivesti, du kart duodu darzoves, viena is ju su mesa... matai tau paprasciau - papa i burnyte ir sotus man ligoniu kasos geriau zino, kiek pienuko vaikas turi suvalgyti nebegaliu delsti be trecio maitinimo neissimokesiu uz misini MP tik desrtauja, paskui visa porcija misinio sugeria
del valgiarascio pritariu man net idomu, kaip pati sugebi su tokiu pasirinkimu musu pardose duoti tik 2 k ta pacia darzove per savaite
QUOTE(ausru @ 2009 05 27, 18:11)
Ups , ar tik tu neuzsisakei uz daugiau nei 50 svaru? Jau esu rasiusi, kad pirma karta man nepavyko uzsisakyti - pervedziau pinigus, laukiau laukiau, bet siuntinio nesulaukiau, o po kokios savaites gavau e-maila, kad tureciau pervesti 25 svarus i kazkokia Akomos saskaita, nes tipo nesumokejau shippingo. Kadangi ju puslapyje rasoma, kad shippingas iskaiciuojamas automatiskai, tai as pagalvojau, kad cia kazkokie neaiskus reikalai ir pareikalavau pinigus grazinti. Ta syki sakiausi uz daugiau nei 50 svaru.
O pries kokia savaite uzsisakiau nediduka siuntinuka, shippinga iskaiciavo, ir kaip nekeista gavau be problemu. Jeigu gerai issiaiskinau, tai iki 2 kg jie siuncia per Royal Mail'a, o virs 2 kg jau per kurjeri. Tai gal per kurjeri jiems siusti problematiska , o gal tiesiog ten ju puslapis "grybauja", kad shippingo virs 50 svaru neitraukia - zodziu kazkas stringa, todel geriau uzsisakineti siuntas iki 2 kg (tik dar reikia tureti omenyje ir tai, kad pakuote irgi sveria).
O pries kokia savaite uzsisakiau nediduka siuntinuka, shippinga iskaiciavo, ir kaip nekeista gavau be problemu. Jeigu gerai issiaiskinau, tai iki 2 kg jie siuncia per Royal Mail'a, o virs 2 kg jau per kurjeri. Tai gal per kurjeri jiems siusti problematiska , o gal tiesiog ten ju puslapis "grybauja", kad shippingo virs 50 svaru neitraukia - zodziu kazkas stringa, todel geriau uzsisakineti siuntas iki 2 kg (tik dar reikia tureti omenyje ir tai, kad pakuote irgi sveria).
as manau, kad puslapis buguoja - pas juos paprastai nekamas shippingas buva salies viduje, o tarptautinis ten pinigelius paiima... tik vat jie matyt to pas save nepasidare, aisku blogai, butu LT galima butu vartotojams apskusti
todel galvoju jie 25 svaru paprase uz tarptautini persiuntima...
beje apie TS... as siunciausi is kitu, siek tiek brangiau pats sviestas, bet shippingas 19 svaru buvo, o pasakyti galiu tiek: man jo kvapas kiek keistas (jis ir siaip keistas, bet sitas net nemoku paaiskinti, o kadangi ne eksperte, tai negaliu pasakyti, kuris geresnis, bet pagaminimo data siu metu vasaris), kvapas ne toks kaip pries tai turejau, pats jis siek tiek sviesesnis ir minkstesnis, bet jei gerai pastebiu tai jo drekinimas zymiai geresnis nei buvusio, tai vat ir mastau, kame cia saknys
del kakavos sviesto aciu - zinosim
o del kinvos, tai galiu pasakyti, kad ir as pati jos pavalgius cielas kruopytes iskakoju, tai ka ten apie vaikiuka galvoti - aisku, kad tas pats... as manau, kad taip turi buti...