QUOTE(Lince1 @ 2009 07 25, 17:05)
o jums neperėjo į astmą ar šienligę?
Mums vakar pakilo temperatūra ir beveik netepiau niekuo, tik labai daug vandens gėrė, jis paprasto negeria, tai vis truputį fruktozės dedu, tai šiandien jau nebėra temperatūros, bet ir oda labai graži, gal , kad vandens daug gėrė?
Idomus čia reikalas. Aišku paracetamolio žvakutes naudojau, nes po traukulių bijau leist pakilt temperatūrai, nebenoriu išgyvent tą, ką tada teko patirti.
Klausi apie vyresnėlį? Jei taip, tai ne. Nei astmos, nei šienligės. Buvo gal užpernai vienu metu labai čiaudulys užpuolęs, pavasaris buvo, tai padarius kraujo tyrimus rodė padidėjusį kažkieno ten kiekį, kuris parodo lyg ir alergiją. Bet pačiaudėjo ir praėjo. Daugiau ir nebepasikartojo. Vienintelis dalykas, kas pas jį yra, tai jautrios akys. Bet akys jautrios ir pas mane, ir vyro akys jautrios. Jau vasarą be akinių nuo saulės tai niekaip.
Mano mažius labai daug vandens geria, per dieną kelis kartus buteliuką pripildau. Geria jis iš tokio spec buteliuko su snapeliu, tai nuolat padedu jam matomoje vietoje ir jis pats pasiima kai nori, nereikia nei siūlyti.
QUOTE(ausru @ 2009 07 25, 17:21)
Amica, kaip suprantu, tai tavo vaiko ad ir mano - du skirtingi dalykai. Musu ad sukelia alergija - reakcija tokia akivaizdi, kad net abejoniu nekyla. Tyrimai tai patvirtino. Pati skaitei, kad tikraja alergija turi nedaug vaiku, bet mes, deja, i ta procenta ieinam. O jusu ad kaip suprantu maistas praktiskai neitakoja - juk kertat tokius produktus, apie kuriuos mes tik pasvajoti galim. Tokiais atvejais ir tas isaugimas galbut imanomas. O alergija, pati sakei, nera isaugama (aisku, as visvien turiu maza vilti). Nu bet mes cia jau kalbam ta pati per ta pati. Gal nuo siol susitarkim, kad as kalbu apie alergini atopini dermatita ir visos mamos, kurios ateity skaitys mano postus, turekit tai omenyje
Ausru, žinok aš ir nežinau koks tas AD pas mano vaiką. Pvz nuo morkos po 2val zandai degė, mačiau, kad paberia nuo grikių, agurko, kai maitinau ir privalgiau lašišos ir ryžių su ketčupu, tai kitą dieną vaikas baisus buvo, veidukas raudonas visas. Bet dabar grikius, agurką valgo ir nieko, nors kasdien neduodu. Iš tiesų sunku buvo spręsti ar maistas mums blogino situaciją ar ne, nes nežinodavau ar sutapimas, ar maistas kaltas. O kas dėl išaugimo, tai išaugsit, Ausru, būtinai išaugsit, kitaip ir būti negali
QUOTE(vasariukė @ 2009 07 25, 18:37)
Na jei palyginti būklę prieš savaitę ir dabar, tai kaip diena nuo nakties skiriasi
. Ir nežinau ką "kaltinti", ar tai kad po pablogėjimo visada ateina pagerėjimas (nes AD nevaldomas)
, ar vis tik pleistrų įtaka
. Bet aš geriau galvosiu, kad padeda jie mums, ne taip skausminga tada finasine prasme
.
Na, jei žiūrėsim į Ausru vaikiuko būklę naudojant pleistrus, tai nenuostabu, kad ir jums gali būti pagerėjimas pleistrų dėka. Nu duok Dieve kad taip, tai bent žinai kuo vaiką gydyti
. Gal po truputį ir susitvarkys reikalai