QUOTE(Amica @ 2009 07 17, 23:53)
O vat dabar, paskaičiusi šitą info, pagalvojau, kad gal ir mane beria dėl to, kad organizmas netoleruoja kažkokių produktų ar kažkam iš produktų yra alergija
Labai imanomas variantas. As irgi visokiu bedu turiu, daktarai tiria ir nieko neranda, o man jau dabar ima aisketi, kad ar tik nebus mano blogos savijautos priezastis slapta alergija. Turint toki alergini fona (seneliai, tevai alergiski) tai butu visai nesistebetina, tuo labiau, kad ir mane nuo vaikystes tai sen, tai ten ad dememis ismeto. Reikes jauciu viena karta prisiruosti ir issitirti.
Papildyta:
QUOTE(vasariukė @ 2009 07 18, 13:13)
Aš nei didžiajam, nei mažiukui nieko nedariau .
As irgi nieko nedarau. Netgi pirma syki girdziu, kad ten kazka daryti reikia , man kazkaip atrodo, kad geriausia nekisti nagu, dar po to kokia infekcija i slapintakius isimes.
Papildyta:
QUOTE(vasariukė @ 2009 07 18, 13:13)
Mums didelis pablogėjimas . Nesukontoliuoju visai situacijos . Jau nuo balandžio vidurio (kai baigėsi šildymo sezonas) džiaugiausi, taip gerai viskas ėjos , o va dabar jau geras mėnuo visi linkiai, šlaunys raudonuoja, niežti, plečias . Jau ir be sauskelnių kuris laikas gyvenam (ir dieną ir naktį), tai AD ėmė rastis ant užpakaliuko, bei juosmeninėj daly ir prieky ir nugarytėj, prie viso to jau trečia diena kaip "panda" mažiukas, aplink akytes paraudę, apdraskyta . Rodos kuo betepčiau - tik blogiau, hormonų nenoriu dar traukt... Užsisakiau iš akomos tų sviestų kur ausru gyrė, greičiau atkeliautų . Kaip ilgai jūs laukėt užsakytų prekių?
O tai gal prisiragavot kokiu uogu ar kitu vasaros gerybiu, kurios jums netiko? Nepamenu, jus tyrimus daresi? Jeigu IgE sukelta alergija, tai vien tepalais ar sviestais problemos bijau, kad neisspresi . Reiketu pasistengti atrasti ir iliminuoti alergena ir kuri laika pagerti antihistamininius, kad nuslopinti reakcija.