QUOTE(Gintare2009 @ 2009 07 11, 09:50)
Sveikos, mamytes
Norime ir mes su Saulute prisijungti prie jusu, nuo 3 men t:
G
Kadangi visos turite daugiau maziau patirties, norejau paklausti jusu nuomones:
1. Ar butina atsisakyti pieno produktu, jei tyrimas alergijos pienui neparode (darem du kartus)
2. Ar verta 7 men kudikiui daryti kraujo tyrima, ar jis gali kazka parodyti tikslingai?3. Ar galit parekomenduoti gera hemeopata Vilniuje?
4. Daktarai sako, kad nustoti maitinti MP neverta, bet gal tai butu iseitis? Ar verta pereiti prie misinuku?
Is anksto dekoju uz pamastymus
Iš savo patirties
1. Mums aplamai reikia žiūrėt konkrečiai kiekvieną produktą, jei sureaguoja, tai nebeduodu.
2.Mes bandėm homeopatą Vilniuje Gemą, tai mums nebuvo jokio poveikio, gėrėm daug mėnesių vaistus, bet nieko, o vieną kartą kai pablogėjo eilinį kartą, nutraukiau ir viskas.
O mums tas kraujo tyrimas naudos nedavė.
3.Aš nutraukiau 9 mėn. maitinimą, nes kategoriškai keli gydytojai liepė nutraukti, bet mums kaip ėjo viskas sava eiga, taip ir eina. Tik tolyn sakyčiau gal lengviau arba aš išmokau pagal situaciją vaistus atsirinkti.
O to AD sunku suprasti, anksčiau patepdavau kedro riešutų aliejumi, 2 buteliukus esu sutepus, o dabar paėmaiu ir patepaiu, tai tokia reakcija gavosi, kur tepaiu išmėtė dilgėline ir vaikas pradėjo draskytis ir prašyt , kad kasyt, nes jam taip niežtėjo, kad baisu. Tai ploviau, ištepiau tepalu , kur tinka, sugirdžiau antialerginių vaistų ir paskui dar hormonų ištepiau. Su natūraliom priemonėm reikia labai atsargiai