QUOTE(Lince1 @ 2009 05 27, 10:31)
O kai kas jautėsi kaip auka iš mūsų gerai pasinaudojęs.
Vat šita pozicija tai mane labiausiai šokiravo

. Nu bet gi reikėjo žmogui sausam iš balos išlipti
QUOTE(Otaip @ 2009 05 27, 10:36)
Panos, neprikalbėkim per daug ko nereik - nėr ko nei kitam blogumų siūst,nei sau dūšios apkraut. Percituoju gruodžio mėnesio vienos mamų žinutę

. Štai kada ta nuoroda pas mus temoj pasirodė.
Otaip, kai Gosiukė iš brolio gavo TS, aš su ja susirašiau per až. Tik jos pasakyta kaina ne ką tebuvo mažesnė už Daddygirl kainą. Dar pridėjus man parsisiuntimą iš Vilniaus, gautųsi tik kelių litų skirtumas. Tad man nei į galvą neatėjo, kad reikėtų pačiai pasidomėti ta nuoroda.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 05 27, 11:09)
čia biškelį ne į temą pasigirsiu

, penktadienį sodybą perkamės, nugi dabar daržoves jau dėsiu pati augint savo šeimynai, nugi vis ekologiškiau pradėsim gyvent
Sveikinam

. Puikus pirkinys

. Ir daržovėms auginti, ir pailsėti nuo miesto šurmulio, ir vaikams laisvai pabėgioti
QUOTE(Otaip @ 2009 05 27, 11:22)
Pas man žemės prie namo yr, bet tai ne žemė - o žvyras (ant buvusio žvyro karjero mes gyvenam

) - tai šiemet tik svogūnus, cukinijas, moliūgus, agurkus, pomidorus ir krūvą prieskonių sodinau - visa kita kitamet,matyt,kai kokio juodžemio ar durpių atsivešim - bo kaina jo biškį kandžiojas, jei jau didesniam plotui - kalbu apie bulves, pupeles, morkas ir pan. , pirkt. Kitiem metam pasilieku jau šita

. Savo daržovė -
Oho, tai jums jau reikia pavargti su tokia žemele
Tuoj visos po truputį pradės ūkininkauti

. Gal ir man kieme tarp akmenukų daržoves reikia pasisodinti?

. Kaimynai anglai agurkus tai buvo pasisodinę

. Negalėjau savom akim patikėti, kai urbanizacijos kieme ant akmenukų pamačiau agurkėlius saulutėje besišildančius
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 27, 12:06)
Žodžiu pačios kaltos,kad žioplos buvom

Dedam TS temoj tašką ir viskas,tema išsemta
Bus gera pamoka ateičiai neužkibti ant tokių kabliukų

. Ir taškas.