QUOTE(ausru @ 2009 06 21, 14:14)
Bet man kazkaip atrodo, kad cia jau kazkoks perversmas musu forume
. Kai as i sita temele isijungiau, tai visos alpejo nuo naturaliu priemoniu.
Amica - man tavo požiūris visad
Aklai niekad niekuo nepasitikėjau
, na, nebent į NaturaMundą susigundymas nuvežt vaiką buvo mano aklas pasitikėjimas - tiek čia mano ir "aklumo" būta,ten nieko naujo-gero nesužinojom.
ausru ,
ėė, aš neperėjau prie kitos nuomonės
- aš užsispyrus moteriškė, vis dar po sena .
O iš tikro - aš gi irgi ir hormonus ir antibijotikus tepliojus, ir Hippus maitinau ir t.t. Bet su laiku atradau kad mum chemija nelabai
- ypač skalbimo milteliai(nors dabar jau kai kas ir tinka
, tik kad tik skalavimo skysčio jokio nebūt
), maniškė reaguoja į nitratus, E raideles kai kurias - taigi, to vengiant gavosi jau taip, kad ekologiškai gyvent pradėjom. Taigi ir toliau maudau ir tepu eko priemonėm abi panas, košes malu pati (jokių pirktinių gatavų dribsnių ar mišinių kokių), vis dar gydomės homeopatiškai
( beja, bijojau rašyt - nes dar nesitikėjo - homeopatė mum tuos karkimus iš krūtinės per dvi savaites išgydė , kai jau LORas siūlė mum gultis į ligoninę gultis ir su narkoze kvėpavimo takus vaikui peržiūrėt ) . Tai va - mum tinka daug kas iš natūralumų. Bet mano didžiukei jau geriau- tai gal ir visa chemija taip pat gerai tikt -
seniai bebandžiau,o ir reiktų specialiai pirkt, nes kažkaip namie jau viskas kuo ekologiškiau supirkta, kainos išsisšniukštinėtos tų dalykų geresnės, savo daržas pasisodintas .
Aš "visom keturom" palaikau sveiką mąstymą, tikrai iki paskutinio nesilaikyčiau įsikibus natūralumo, jei vaikui nepadeda
, bet taip pat tikiu, kad būna atveju ir AD (kaip kad su dičke jau pastebiu), kad kaip anam posakyje - "negydoma sloga praeina per savaitę, o gydoma - per 7 dienas"
- paskutinis atvejis, kai mažiukės užpakaliukas buvo išmėtytas šlykščių pūlinukų mum išgyjo tik su pliku užpakaliu ropojant ir dažnai plaunant tai man dar kart patvirtino - kai paskutinį kart prireikė nemažai ir sudokremo ir puiklapių aliejaus
- pažiūrėjau, kad gyjimo eiga ir laikas lygiai tas pats gavos. Aišku, čia ne AD , o šiaip - nelabai su pamperiais jos odytė draugauja
, bet ir su dičke panašiai - dabar išsausėjo labai smakriukas (tokiais sausais besilupančiais kleckais nuėjo),bet nieko ypatingo nedarau - patepu drėkikliu kokiu ir stebiu-panašu, kad mažėja tie plotai,švarėja oda - natūraliai atsinaujina odelė , o kai vaikas jau didesnis, jai daugiau įdomios veiklos yra, nei kasinėtis (savo kūno pažinimo etapas jau į pabaigą
) -tai ir gyjam natūraliai , nes ,manau,kad jei dabar mažesnė būt - tai tepčiau jau kuo daugiau,nes ta oda dabar jau gerai sudraskyta būt
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.