Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIV tema

QUOTE(ausru @ 2009 06 21, 13:14)
Bet man kazkaip atrodo, kad cia jau kazkoks perversmas musu forume  g.gif . Kai as i sita temele isijungiau, tai visos alpejo nuo naturaliu priemoniu. Dabar gi atvirksciai - vien sintetiniai ir hormonai  g.gif . Dievazi, mamkos, reiketu kazkoki balansa palaikyti  biggrin.gif Uzteko Daddygirl pasitraukt ir visos kaip vaikai be mamos sijono - vel prie seno perbego  biggrin.gif. Is tikruju, tai juk tepam savo vaikus kuo mums atrodo geriausia, bet gal leiskim naujai isijungusioms mamoms suzinoti, kad yra ir alternatyviu priemoniu tiems naftos produktams ir hormonams?


Ausru, niekas nesako, kad natūralumas blogai. Aš ir toliau tepu TS, bet tik beveik sveikas kūno vietas, nes kitur, kur blogai, jis negelbėja mums. Būčiau labai laiminga, jei mums tiktų tik TS visur, bet taip nėra unsure.gif . Aišku natūralios priemonės geriausia, bet nereikia perdėti ir nuo proto nušokti dėl jų. Kai kažkada parašiau čia, kad man atrodo, kad mano vaikui TS negelbėja, kad toliau blogėja, tai Greisi parašė, kad matyt mano vaikas labai daug sintetikos jau gavęs ir natūralūs produktai nebeveikia doh.gif . Absoliuti nesąmonė buvo, nes tos sintetikos mes buvom gavę labai minimalų kiekį, hormonų praktiškai nenaudojom. Antra, niekas nematė mano vaiko, bet patarimus dosniai dalijo visi. Na, žodžiu, gyveni, žmogau, mokaisi, bet vistiek durnas numiršti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 06 21, 13:35)
Antra, niekas nematė mano vaiko, bet patarimus dosniai dalijo visi.

Amica, tai juk cia forumas, ne daktaru komisija unsure.gif . Mes cia viena kitai tik patarimais ir galim padeti. Jei nori, kad jie butu tikslesni, tai is karto fotkink ir dek. Bet kad ir kas ka patartu, visvien savo galva reik tureti mirksiukas.gif Aisku, tau ten sunku vienai uz tiek tukstanciu km, nera artimuju salia, kurie realu vaizda matydami galetu paprotinti. Klausyk, o ko tu ten sedi toj Ispanijoj? g.gif Davai persibazuok i LT mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 06 21, 00:21)
Ir kaip jums jie tie Tianshi? Yra kam nors koks nors poveikis?

Net gėda prisipažint, kad nelabai gilinausi, bet prižadu pasitaisyt ir paklaust sesės, draugių blush2.gif blush2.gif blush2.gif Todėl kolkas nepaistysiu ...
QUOTE(Amica @ 2009 06 21, 01:31)
1.Gal metilo mėlis  g.gif . Bet mums nieko nepadėjo 

2.Dėl virgulių, tai aš čia abrakadabros nematau  schmoll.gif . Visai rimtas reikalas.


1.Methylenblau. Aš juo tepiau, kai nuo temperatūros iššuto kirkšniukai, niekas kitas nesutvarkė geriau. Dabar patepu už ausies, kai atsiveria žaizdelės ir bambutę, nes laiks nuo laiko raudona viduje būna.
2. Jei tuo užsiimantis žmogus yra kompetetingas tai daryti- žinoma. Mūsų -net labai, net truputį jos vengiu blush-anim-cl.gif2:Pirmą kartą pasakė daugiau, negu norėjau išgirst blush2.gif (yra tokių nemalonių dalykų, kuriuos mielai pamirščiau, o tau ima ir visa tai iškloja pirmą kartą sutiktas žmogus, brrr blink.gif )
QUOTE(Amica @ 2009 06 21, 01:53)
dar prisiklausiau visokių pamokymų kaip blogai sintetiniai emolientai su visokiais parabenais ir atkakliai tepiau tik su TS.
Jau geriau emolientas su parabenais, nei tokia būklė


Aš vistiek tepiau hormonais, nors jaučiausi baisiai kalta ( po to, kai taip kalbėta buvo apie ne tik hormonų, bet ir eilinių emolientų žalą), tiesiog čia neužsimindavau blush2.gif
QUOTE(Amica @ 2009 06 21, 13:41)
Todėl ir sakau - negalima taip aklai patarimų dalinti  schmoll.gif , nes nepatyrusias mamas gali taip suklaidinti, kad baisu.

Ne tik nepatyrusias, bet ir bet kurią, besigriebiančią šiaudo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
Tai kaip ten su tais skiepais? blush2.gif Ar skiepjat savo vaikucius iki 1metuku?As nezinau,ka daryti doh.gif Vaikas dar negavo 6men. skiepo,tai musu sesele atsiunte mum laiska,kur vaikas,kodel nepaskiepitas g.gif Dabar jai jau 10men.
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2009 06 21, 20:21)
Sveikos.
Tai kaip ten su tais skiepais? blush2.gif Ar skiepjat savo vaikucius iki 1metuku?As nezinau,ka daryti doh.gif Vaikas dar negavo 6men. skiepo,tai musu sesele atsiunte mum laiska,kur vaikas,kodel nepaskiepitas g.gif Dabar jai jau 10men.

Skiepijau visai numatytais skiepais pagal skiepų planą, plius nuo erkinio encefalito (jau trys skiepai). Mum jokios reakcijos nei karo nebuvo.

Ausru - vaikas iki tokios būsenos, kaip Amicos mažylis, GALI prieiti per 1,5 paros.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 06 21, 17:42)
Amica, tai juk cia forumas, ne daktaru komisija  unsure.gif . Mes cia viena kitai tik patarimais ir galim padeti. Jei nori, kad jie butu tikslesni, tai is karto fotkink ir dek. Bet kad ir kas ka patartu, visvien savo galva reik tureti  mirksiukas.gif Aisku, tau ten sunku vienai uz tiek tukstanciu km, nera artimuju salia, kurie realu vaizda matydami galetu paprotinti. Klausyk, o ko tu ten sedi toj Ispanijoj?  g.gif  Davai persibazuok i LT  mirksiukas.gif  biggrin.gif


Aišku kad reikia galvą turėti. Ir dar reikia, kad ji protingai dirbtų doh.gif . O artimieji mano vaiko vaizdą matė (fotiko ir skype pagalba), tik tas vaizdas jau tuomet buvo toks, kokį matėt ir jūs čia. Tik tada jau ir aš pati susiprotėjau iki ligoninės vaiką nuvežti. Na, bet jau buvo kas buvo. Gal to reikėjo, kad į protą ateičiau. O į LT nesibazuosiu schmoll.gif . Gerai ir čia smile.gif . Man vien dėl klimato nesinori niekur iš čia važiuoti. Va šiandien nusivežiau vaiką pusę aštuonių vakare prie jūros, išrengiau, po smėlį pasikuitė, jūroje pasimaudė. Ausytes jūros vandeniu šlapinau, sakiau gal padės jūros vanduo. Nes uždegimas yra, paburkę, ypač viena. Drėgmę berods atstatėm su vos ne kasvalandiniais emolientų tepimais, bet uždegimas vistiek nepraeina. Jei dar trejetą dienų negerės, tai trauksiu hormonus bent kartą kokį pateplioti.

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 06 21, 18:21)
Aš  vistiek tepiau hormonais, nors  jaučiausi baisiai kalta ( po to, kai taip kalbėta buvo apie ne tik hormonų, bet ir eilinių emolientų žalą),  tiesiog čia neužsimindavau  blush2.gif

Ne tik nepatyrusias, bet ir bet kurią, besigriebiančią šiaudo unsure.gif


Ir gerai darei, jei matei, kad to reikia.

drinks_cheers.gif doh.gif


QUOTE(Adeks @ 2009 06 21, 20:21)
Sveikos.
Tai kaip ten su tais skiepais? blush2.gif Ar skiepjat savo vaikucius iki 1metuku?As nezinau,ka daryti doh.gif Vaikas dar negavo 6men. skiepo,tai musu sesele atsiunte mum laiska,kur vaikas,kodel nepaskiepitas g.gif Dabar jai jau 10men.


Aš atidėjau neribotam laikui MMR skiepą ir kol kas, vienos gydytojos patarimu, atidedu 18mėn trečią revakcinaciją. Mano vyresnėlio pediatrė dėl to, kad vaikas sirgo AD, pati atidėjo visus skiepus iki metų laiko ir mano vaikas iki metukų buvo neskiepijamas (gavo tik TBC skiepą gimdymo namuose).

QUOTE(dautan @ 2009 06 21, 22:04)
Skiepijau visai numatytais skiepais pagal skiepų planą, plius nuo erkinio encefalito (jau trys skiepai). Mum jokios reakcijos nei karo nebuvo.


Liuks, kad jums taip smile.gif . Aš bijau. Kažkaip ta baimė skiepyti didesnė už baimę, kad vaikas bus nepaskiepytas. Noriu palaukti kol pasišalins AD. Tą trečią revakcinaciją žadu daryti, nes kaip bebūtų du skiepus jau gavom. O vat dėl MMR labai abejoju.
Atsakyti
dėl skiepų: vidurinėlis negavęs MMR, atidėjom laikinai, tik nežinau iki kada ax.gif
mažoji gavusi tik gimdymo namuose, nežinau kodėl durna leidau paskiepyti doh.gif bet toliau iki metukų tikrai neskiepysiu, noriu kad nors kažkokį imunitetą susiformuotų, o toliau vėl galvosiu skiepyt ar ne ax.gif

labai įdomios diskusijos smile.gif ausru, amica laikykit frontus, nes žiūriu tikrai senbūvės prigęso mirksiukas.gif

naujokės neužsibūkit čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 21 birželio 2009 - 22:51
QUOTE(lawanda @ 2009 06 21, 22:48)
ausru, amica laikykit frontus, nes žiūriu tikrai senbūvės prigęso  mirksiukas.gif


Laikom laikom pioneer.gif , nu negi leisi temai numirti hihihi.gif

O ko tu tiek trumpai? Kaip jūs laikotės?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(ausru @ 2009 06 21, 14:14)
Bet man kazkaip atrodo, kad cia jau kazkoks perversmas musu forume  g.gif . Kai as i sita temele isijungiau, tai visos alpejo nuo naturaliu priemoniu.


Amica - man tavo požiūris visad drinks_cheers.gif

Aklai niekad niekuo nepasitikėjau biggrin.gif , na, nebent į NaturaMundą susigundymas nuvežt vaiką buvo mano aklas pasitikėjimas - tiek čia mano ir "aklumo" būta,ten nieko naujo-gero nesužinojom.

ausru , wink.gif ėė, aš neperėjau prie kitos nuomonės lotuliukas.gif - aš užsispyrus moteriškė, vis dar po sena .
O iš tikro - aš gi irgi ir hormonus ir antibijotikus tepliojus, ir Hippus maitinau ir t.t. Bet su laiku atradau kad mum chemija nelabai rolleyes.gif - ypač skalbimo milteliai(nors dabar jau kai kas ir tinka bigsmile.gif , tik kad tik skalavimo skysčio jokio nebūt ax.gif ), maniškė reaguoja į nitratus, E raideles kai kurias - taigi, to vengiant gavosi jau taip, kad ekologiškai gyvent pradėjom. Taigi ir toliau maudau ir tepu eko priemonėm abi panas, košes malu pati (jokių pirktinių gatavų dribsnių ar mišinių kokių), vis dar gydomės homeopatiškai ( beja, bijojau rašyt - nes dar nesitikėjo - homeopatė mum tuos karkimus iš krūtinės per dvi savaites išgydė bigsmile.gif , kai jau LORas siūlė mum gultis į ligoninę gultis ir su narkoze kvėpavimo takus vaikui peržiūrėt unsure.gif ) . Tai va - mum tinka daug kas iš natūralumų. Bet mano didžiukei jau geriau- tai gal ir visa chemija taip pat gerai tikt - biggrin.gif seniai bebandžiau,o ir reiktų specialiai pirkt, nes kažkaip namie jau viskas kuo ekologiškiau supirkta, kainos išsisšniukštinėtos tų dalykų geresnės, savo daržas pasisodintas .
Aš "visom keturom" palaikau sveiką mąstymą, tikrai iki paskutinio nesilaikyčiau įsikibus natūralumo, jei vaikui nepadeda schmoll.gif , bet taip pat tikiu, kad būna atveju ir AD (kaip kad su dičke jau pastebiu), kad kaip anam posakyje - "negydoma sloga praeina per savaitę, o gydoma - per 7 dienas" biggrin.gif - paskutinis atvejis, kai mažiukės užpakaliukas buvo išmėtytas šlykščių pūlinukų mum išgyjo tik su pliku užpakaliu ropojant ir dažnai plaunant tai man dar kart patvirtino - kai paskutinį kart prireikė nemažai ir sudokremo ir puiklapių aliejaus rolleyes.gif rolleyes.gif - pažiūrėjau, kad gyjimo eiga ir laikas lygiai tas pats gavos. Aišku, čia ne AD , o šiaip - nelabai su pamperiais jos odytė draugauja doh.gif , bet ir su dičke panašiai - dabar išsausėjo labai smakriukas (tokiais sausais besilupančiais kleckais nuėjo),bet nieko ypatingo nedarau - patepu drėkikliu kokiu ir stebiu-panašu, kad mažėja tie plotai,švarėja oda - natūraliai atsinaujina odelė , o kai vaikas jau didesnis, jai daugiau įdomios veiklos yra, nei kasinėtis (savo kūno pažinimo etapas jau į pabaigą biggrin.gif ) -tai ir gyjam natūraliai , nes ,manau,kad jei dabar mažesnė būt - tai tepčiau jau kuo daugiau,nes ta oda dabar jau gerai sudraskyta būt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 22 birželio 2009 - 07:24
QUOTE(Amica @ 2009 06 22, 01:19)
Laikom laikom  pioneer.gif , nu negi leisi temai numirti  hihihi.gif

O ko tu tiek trumpai? Kaip jūs laikotės?


mes užsikasę sodyboje nuo ryto iki vakaro, jei tik oras geras, tai ir lekiam smile.gif vyrai mano namuką kol kas nedičkį statosi, tai turi veiklos visi trys lotuliukas.gif o aš su dukra po pievas lakstom, darželį nedidelį užsiveisiau kaip sakant dėl kvapo pradžiai rolleyes.gif radom sodyboj žemuogių plotą, net braškių nuo senų laikų likę bigsmile.gif tai vat draugaujam su gamta užtat ir laiko nebelieka į SM, nebent vakarais prieš miegą pasiskaitau, o parašyt jau jėgų nebėra blush2.gif
vidurinėliui užgydėm tą dydelį plėmą ant petuko, tfu tfu tfu kol kas neatsinaujino, stipriai sumažinom pieno produktus, užraukėm su parduotuviniais vaisvandeniais ir sultimis, daug tepėm TS, jokių šokoladų, saldainių nugi ir pranyko unsure.gif tai matyt irgi polinkis į alergiją ir polinkis į odos sausėjimą, chemikalai, konservantai susideda ir būna BUMT doh.gif o dičkis kankinasi toliau, bet žiūriu būnant ore plonai apsirengus, išprakaitavus ir nusiprausus po darbų oda šiek tiek valosi, aišku ir aš užpakalį spardau kad bent du kartus per dieną kremais mozotųsi, kol kas lopai nesiplečia, bet ir nedingsta verysad.gif
mažiukei kol kas irgi musėt daug oro, saulė, vanduo, mažai apsirengimo į naudą, kol kas odelė švari, aišku ir mama prie to prisideda, nes maistą vis dar kontroliuojuosi blush2.gif
Mes ir po truputuką grimstam į naturalumą, jau kitais metais tikrai savo daržovių, uogų turėsim, maistą irgi gaminu pati, pas dieduką perkamės pienuką, varškytę, sūrius, pereinu prie chemijos ekologiškesnės ir žiūriu mano šeimynai nuo to tik geriau, bet aišku hormonai visad po ranka ir namie ir kelionėje ir tikrai ekstra atveju jų neatsisakau ax.gif
Oi kaip išsiplečiau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas Emolium pirkot, kažin visose vaistinėse yra? Nerandu kuom mažiukei odelę drėkint, sviestai, aliejai netinka, per riebu, Uriage, Bioderma, Essex netinka, tiksliau tinka tik kojoms ir rankoms, o pilvą ir nugarą momentaliai po ištepimo smulkiai išberia doh.gif Mistika kokia tai unsure.gif Nebežinau ką pirkt ir pinigų gaila mėtyt blush2.gif tai galvoju dar emolium išbandysiu o daugiau nežinau....
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 06 22, 11:12)
Mergaitės, kas Emolium pirkot, kažin visose vaistinėse yra? Nerandu kuom mažiukei odelę drėkint, sviestai, aliejai netinka, per riebu, Uriage, Bioderma, Essex netinka, tiksliau tinka tik kojoms ir rankoms, o pilvą ir nugarą momentaliai po ištepimo smulkiai išberia  doh.gif  Mistika kokia tai  unsure.gif  Nebežinau ką pirkt ir pinigų gaila mėtyt  blush2.gif tai galvoju dar emolium išbandysiu o daugiau nežinau....

Aš pirkau Eurovaistinėj, nu bent jau kol kas man jis atrodo, kad drėkina super thumbup.gif , matyt, odelė jau ir buvo pripratus prie to ką naudojom g.gif , pakeičiau ir viskas liuks.
Atsakyti