QUOTE(ausru @ 2009 06 20, 13:07)
Man tai keista, ka tos mamos jame gero izvelge?
Nebent simpatija jau cia ne kaip daktarui.....
Nes priskirti hormonu tai ir as, be medicininio issilavinimo galiu. Ta pati ir seimos gydytojas gali, ko ten pas ji eiti is viso. Labai jau lengva jo duona - uzmete aki, se jums hormonu receptuka ir keliaukit.
Nori pasakyti, Amica, kad jis jaucia atsakomybe uz tai, kas liks is tavo vaiko odos po keliu metu? Nori pasakyti, kad jam rupi ar tie hormonai nesustabdys tavo vaiko augimo, ar nepazeis antinksciu ar dar kokios zalos nepridarys? Ne velnio jam nerupi, nes jeigu rupetu, tai dometusi, kokiomis naturaliomis priemonemis galima slapiuojancias vietas uzgydyti, patartu pasidaryti tyrimus, o ne priesingai - nuo ju atkalbinetu. Abejingesnio savo pacientams daktaro dar nemacius - jusu vaikas jam dzin, kaip mano mokiniai sako "iki lemputes". Jis tik baisu ereli pries tas pasimetusias mamytes vaidina, rado matote kur savo samoji laidyti
Ausru, kaip ir sakiau - kiekvienas turi teisę turėti savo nuomonę apie vieną ar kitą asmenį, dalyką, daiktą, reiškinį ir t.t. Aš iš savo ir man pažįstamų žmonių patirties su Grušausku galiu teigiamai atsiliepti apie jį. Kitų patirtis gal kitokia.
QUOTE(Linciukinas @ 2009 06 20, 13:14)
Dabar viska supratau
tai tikrai mano vaikas dar labai graziai atrodo
Vis tiek aciu uz patarimus.
Tikiuosi mes iki to nedaesim
Labai jums to linkiu
Papildyta:
QUOTE(mandarin4 @ 2009 06 20, 13:20)
suprantu. na tik noriu papasakoti kaip mums buvo.mus berė labai siaubingai raudonoms pletmomis ir į jas spuogiukai tai kasydavosi net labai gaudavom net į vystikla vynioti kad nenusidraskytu hormoninius tepaliukus tepėm bet tik laikinai padėdavo ir vel tas pat tai paskui išbėrimas. tai mums labai homeopatas padėjo jau beveik neberia tik nuo morkų beria
Labai smagu, kad homeopato pagalba jums buvo teigiama
QUOTE(Lara2 @ 2009 06 20, 14:14)
Amica ,kas tas melynas patepimas aplink zaizdeles?
Geras klausimas, jau net pamiršau kaip vadinas
. Vaistinėje pirkom. Tipo uždžiovina žaizdas. Gal metilo mėlis
. Bet mums nieko nepadėjo
. Fuxinas pagelbėjo.
QUOTE(Lince1 @ 2009 06 20, 16:11)
Tai pritariu Grušauskui
Mano vaikas per pagerėjimus taip neatrodo. Aišku
kiekvienam sava bėda didžiausia
Papildyta:
Aš dar žinau tokių atvejų , kad išgydžius su hormonais lengvus AD , jie nebesigkartoja. KAIp butent anoje foto. Aš savojo foto, gal net nedėsiu
Apie tai ir aš girdėjau. O savo vaiko foto gal įdėk. Kartais reikia kitoms mamoms pamatyti kaip atrodo tikrai kraupus vaizdas sergant vaikui AD.
QUOTE(ausru @ 2009 06 20, 16:12)
Amica, zinok man tas tavo vaikiuko vaizdas is galvos neina
Aciu dievui, kad dabar jau geriau. Bet as kaip isiziurejau, tai man atrodo, kad tas berimas skiriasi nuo mano maziaus berimo.
O pas mus nauja stadija - ad pagerejo, tai atsirado dilgeline
. Tai rodo, kad musu visi berimai tikrai alergines kilmes
Manau bėrimai būna nevienodi. Mums ir plėmais buvo, ir pavieniais spuogeliais, ir šlapiuojančiomis žaizdomis.
Tai Daddygirl mergaitei taip buvo. Gal pameni kaip rašė.
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 06 20, 17:34)
mano aplinkoje daug kas vartoja tianshi produktus, aš pati šiuo metu -PROPOLIS Natural.tikiuos, kad per pieną pateks mažiukei.Gal juokingai nuskambės, bet mes tuos produktus imam iš tokios moters, kuri dar truputį abrakadabra užsiima
, t.y. su virgulėmis nustato ar tau jis šiuo metu reikalingas... Paskutinį kartą sakė, kad man reikia kordicepso, o dukrai- propolio, tad pasirinkau kaip vaikui geriau
Šito- nepanikuoti ir išlaikyti sveiką protą- išmokstama su laiku
Pats pirmas kartas būna skaudžiausias. Paskui kaupi patirtį ir atsiranda pasitikėjimas savimi
Kalbėjau su mama ir užsiminiau apie tianshi produktus. Pasirodo ir mano mama apie juos žino
. Ir jei, sakė, neklystu, tai kordicepsą geriant reikia žiūrėti ar neatsiranda baltymo šlapime. O jei baltymo yra, tai kordicepso gerti negalima. Dėl virgulių, tai aš čia abrakadabros nematau
. Visai rimtas reikalas. Prieš daug metų Druskininkuose mano mama atrado senuką gydytoją, kuris pagal ausį ligas nustatinėdavo. Su tušinuku ausies taškus maigo ir sako kas kur negerai. Tai vat jo dėka išsiaiškinau, kad mano širdis sveikutėlė, o stiprūs skausmai širdies plote ne dėl širdies, o dėl problemų stubure. Stuburą jis man sutvarkė (manualinę darė, paskui reabilitaciją praėjau Druskininkų sanatorijoje pagal jo nurodymus) - su juo tikrai buvo problemos, tą patvirtino ir rentgeno nuotraukos, ir tradiciniai gydytojai. O kad širdis sveika, tai irgi galų gale tradiciniai gydytojai išsiaiškino
. O tas senukas gydytojas ir žoles pats rinkdavo, džiovindavo, mišinius įvairius kiekvienam žmogui atskirai ruošdavo, prieš tai kiekvieną žolę patikrindavo ar ji tinka tam žmogui, kiek tinka ir pan. Net nežinau ar tas gydytojas dar gyvas, nes tuo metu jam buvo apie 65 metus, o viskas vyko prieš 20 metų