Lince, aš irgi jau daug kartų esu pastebėjusi, kad mūsų pablogėjimai/pagerėjimai nuo maisto nepriklauso. Aišku, būna kad ir nuo maisto pablogėja, bet būna ir sutapimų.
QUOTE(ausru @ 2009 06 16, 13:51)
Pasidalinsiu, aisku
, bet kai patikrinsiu. Tai gali atimti siek tiek laiko - gal apie puse metu. Be to, niekas ir taip paskui mus sekti nepultu, nes naujasis gydymo budas mums ojojoi kiek pinigu kainuos.
Oho
, net pusę metų turėsim laukti?
. Aš jau tikiuosi, kad po pusmečio mūsų čia nebebus
. Ausru, labai jau ilgas laiko tarpas
. O jei rimtai, kažkodėl aš netikiu jokiais stebuklingais AD gydymo būdais. Nu nėra dar jų pasaulyje
. Jei kažkas tikrai tikrai tokio būtų, tai apie tai būtų atvirai kalbama ir tarp sergančių, ir tarp gydytojų, ir spaudoje, ir t.t. Jau prieš 15 metų AD buvo, tik gal mažiau apie jį buvo šnekama, greičiau tai buvo vardijama kaip alergija. Praėjo tiek metų, o efektyvaus gydymo taip ir nerasta. Nekalbu vien apie Lietuvą. Ir Ispanijoje pilna AD sergančių vaikų. Aš asmeniškai į kažkokį gydymą, kuris GALBŪT padės mano vaikui, investuočiau tik tokiu atveju, kai padėtis būtų išties labai kritiška. O dabar tiesiog gyvenu Tikėjimu, kad mano vaikas išaugs, kad ateis diena, kai mes net neprisiminsim to AD ir to, ką išgyvenom
. O kadangi Tikėjimas turi didžiulę galią, tai...
. Mano močiutė šventai tikėjo pasveiksianti net tuomet, kai gulėjo paslika lovoje, kai reikėjo ją maitinti, vartyti, kai gydytojai reiškė užuojautas ir sakė, kad vilties nebėra. Bet močiutės Tikėjimas padarė stebuklą - liga ėmė trauktis (ji nepasveiko, tik ligos eiga gerybine patapo). Močiutė ne tik kad atsistojo ant kojų ir pati valgė, bet su dieduku savo mašina apvažiavo Karpatus, piršliavo 25 vestuvėse, o kai netikėtai po 10 metų (nuo tada, kai gydytojų buvo "nurašyta") sutiko vieną kažkada ją gydžiusį gydytoją, tai tas amo neteko ir tiesiai šviesiai močiutės paklausė - tai jūs dar gyva?????????
. Taip, gyva, ir jubiliejų ne vieną atšventusi, ir ne vieną savo giminaitį, dar už ją jaunesnį palaidojusi. Aišku sveikata jau prasta, bet su tiek ligų, kiek ji turi, tai čia dar super super