QUOTE(Lince1 @ 2009 06 13, 18:45)
O kaip jei valgom, produktus , kuriems rodo, kad nealergiškas, o paūmėjimai vyksta siaubingi.
O 4 kl. rodo tik kiaušinio baltymui, ir1 kl. pienui, sūriui ir kiaušinio tryniui.
Man atrodo, kad jie patys nesuptanta kas ir kaip, nes vieni vienaip , kiti kitaip pasakoja. Bet , kad AD ne alergija tai tikrai daug gydytojų sakė. Ir man atrodo, kad mūsų atvejis toks, tyrimai į pievas visai rodo. Na dabar dar dūrio mėginį pabandysim.
Kaip mums aiškino Grušauskas - tikroji alergija neišaugama niekada. O AD labai daug kas išauga. O kad pablogėjimai kartais vyksta visai nepriklausomai nuo maisto, tai faktas ir pati tuo ne kartą įsitikinau stebėdama savo vaiką.
QUOTE(ausru @ 2009 06 13, 19:07)
O pas mus pablogejimas
, atsipalaidavau, prisisveiciau braskiu, kepenu pasteto, dar surio gabaleli suvalgiau .......... Nu zodziu
Tiesa, siandien buvau Naturoj Mundoj pas ta gydytoja kur kazkada minejau - tyriausi Metatronu. Tariausi ir del sunelio alergijos, patare cia tokiu priemoniu isbandyti apie kurias musu temose lyg ir nebuvo kalbeta. Kaip supratau ju siaip pas mus ir nenusipirksi, kai ka net is Japonijos mums uzsakys. Dar pazadejo del musu atvejo skambinti ten kazkokiems profesoriams pasitarti nuo ko reiketu pradeti gydyma. Pakolkas dar nieko konkretaus negaliu parasyti, bet butinai parasysiu kai jau kazka gausim ir isbandysim.
Papildyta:
Lince, Lietuvoj daromi tyrimai galbut nera labai kokybiski. Snekejau su viena pazistama, kurios giminaite vaziavo i Talina darytis kazkokiu ten super tyrimu. Tai jai nustate net pvz kuriam modifikuoto pomidoro genui ji yra alergiska. Pas mus kazkaip negirdejau, kad iki tokiu smulkmenu gilintusi. Sakiau reikes susizinoti kur ji ten vaziavo.
Laikomės, mamka, laikomės
. Susiimam ir laikomės
Lauksim žinių iš Japonijos ir iš profesorių
Nu tai čia kai išsitirsi tokiais super duper tyrimais, tai nebežinosi nei ką valgyti, nei ką gerti, nei kuo kvėpuoti, nei kuo rengtis
. Gausi diagnozę - alergiškas gyvenimui