Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2009 05 27, 19:29)
nu koks fainuolis  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Paukščiuk, labai dailus tavo įsimylėjęs meškutis wub.gif
Atsakyti
taip greit pervertei,Blizguti? nu ir tempai pas tave ,aš vakar lygiai dvi valandas tai peržiūrinėjau blush2.gif

ps.Paukščiuk ,kaip visada, aukštumoj darbelis...žaviuosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 gegužės 2009 - 19:20
QUOTE(zundyte @ 2009 05 27, 16:57)
4u.gif ačiū merginos ,jei jau jūs sakot kad tiks toks paveiksliukas tokiai progai ,tai tikriausiai prie jo ir liksiu(tik ta moteris ne siuvėja ,ji sesutė mirksiukas.gif ,ji tik laisvalaikiu saviškiams siuva,tai nežinau ar galima ją vadint siuvėja) ,tik bėda viena-čia reikia ant lino siuvinėt  blush2.gif ,o aš niekad nebandžiau ir siaubingai bijau,man atrodo ,kad aš ten pridirbsiu juodai ir nesigaus viskas iš pirmo karto verysad.gif  ,nes gi ten skylučių nesimato,nu vienu žodžiu,baimė didžiulė...kad linas gražiau ,net neabejoju ,bet nieko su savim padaryt negaliu,žalia dar aš šituo klausimu verysad.gif ir dar ,schema prancuziskai doh.gif  ,tai nelabai susigaudau kokį tą liną pirkti jei parašyta 7?

va ir man ta pati bėda, bijau pradėti siuvinėti ant evenweave verysad.gif doh.gif nuėjau į GA pažiūrėti gyvai kaip ta medžiagėlė atrodo, tai eina sau nieko nesupratau kur ten ir kaip durt lotuliukas.gif pardavėja puolė aiškint ir net adata su siūlu pasiėmusi rodė, bet tam kartui atrodė suprantu o po to vėl ne doh.gif tai dar nepirkau medžiagos, morališkai kaupiuosi šiam didingam žingsniui lotuliukas.gif juk pirmas kartas kai siuvinėsiu ne ant Aida blush2.gif
Atsakyti
kaip aš tave suprantu console.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 27, 20:30)
kaip aš tave suprantu  console.gif

oj manau po to juoksimės kai pabandysim siuvinėti ir įprasim lotuliukas.gif gerai kad ir aš laiko turiu iki rugpjūčio, tai galiu dar pabijot kokį mėnesėlį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ok ,bijosim kartu lotuliukas.gif tik tu pirma baigsi ax.gif ,aš iki rugpjūčio dar metrikiuką siuvinėsiu o paskui jau kibsiu į tą "lininį"stebuklą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 27, 21:19)
taip greit pervertei,Blizguti? nu ir tempai pas tave ,aš vakar lygiai dvi valandas tai peržiūrinėjau blush2.gif

ps.Paukščiuk ,kaip visada, aukštumoj darbelis...žaviuosi wub.gif

Oi net nezinau ka teks siuvinet verysad.gif
Atsakyti
Aš dabar darbuojuosi su RP širdele smile.gif einasi pamažu, nes dar ir kitų darbelių yra, bet patinka man viena spalva siuvinėt...paprasta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 27, 20:44)
Oi net nezinau ka teks siuvinet  verysad.gif

Uz tave niekas neisrinks.

Del lino ar kitos evenweave nera ko pergyventi. Cia tik isikalbeta baime. Siuvineti reikia lygiai taip pat kaip ir ant Aidos, tik pradekit is viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 27 gegužės 2009 - 19:51
tyli tyla, labai labai bus graži RP širdelė,jau dabar žaviai ji ryškėja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 27 gegužės 2009 - 19:52
tyli tyla:
Kaip gražu wub.gif Aš tai kai siuvinėjau viena spalva tai vos nenumečiau darbelio į šona biggrin.gif Tai užtat dabar su kokiom 25spalvom paveisliuka užsikroviau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti